Dodaj do ulubionych

Oświadczenie

27.11.14, 19:48
Informujemy , ze zamieszczone w Wiadomościach Oławskich z dn.26.XI.br poparcie dla Kazimierza Putry udzielone przez Miejski Klub Sportowy "Czarni " Jelcz-Laskowice jest nieprawdziwe .

Zarząd klubu , który reprezentuje zgodnie ze statusem klubu takiego poparcia nie udzielał.

Sekretarz Zarządu

Wit Suchy

V-ce Prezes Zarządu Edward Rawski

Członek Zarządu Marek Bartosiewicz
Obserwuj wątek
    • d1maciek Re: Oświadczenie 27.11.14, 19:50
      • hersst Re: Oświadczenie 27.11.14, 19:55
        d1maciek napisał(a):

> no tak

akcja wszystkie ręce na pokład
        • adamogo Re: Oświadczenie 27.11.14, 19:59
          hersst, dlaczego nie odniesiesz się do oświadczenia Wita?
          U burmistrza Putyry też widać, że wszystkie ręce na pokład, nawet te niemieszkające, ale zameldowane przed głosowaniem smile
    • adamogo Re: Oświadczenie 27.11.14, 19:54
      Ale jaja big_grin a ponoć to święty kandydat, który nie kłamie smile Zapewne poparł go jakiś piłkarz lub kibic, a ten pomyślał, że wykupi tekst w Powiatowej z poparciem od całego klubu smile
    • morfin9 Re: Oświadczenie 27.11.14, 19:55
      HAha. Kolejna kompromitacja. Dno
    • hersst Re: Oświadczenie 27.11.14, 20:00
      wit.suchy napisał(a):

> Informujemy , ze zamieszczone w Wiadomościach Oławskich z dn.26.XI.br poparcie
      > dla Kazimierza Putry udzielone przez Miejski Klub Sportowy "Czarni " Jelcz-Lask
      > owice jest nieprawdziwe .
      >
      > Zarząd klubu , który reprezentuje zgodnie ze statusem klubu takiego poparcia ni
      > e udzielał.
      > Sekretarz Zarządu
      >
      > Wit Suchy
      >
      > V-ce Prezes Zarządu Edward Rawski
      >
      ale jaja ktoś Suchemu założył konto !!!! musi być wielki strach w obozie przeciwnika.
      Jeszcze niedawno Suchy korzystał z profilu Dalgiewicza !!!!

> Członek Zarządu Marek Bartosiewicz
      • morfin9 Re: Oświadczenie 27.11.14, 20:13
        Nie obracaj kota ogonem.
        • norbert1253 Re: Oświadczenie 27.11.14, 20:19
          Nikt nie obraca kota ogonem. Wszyscy się cieszymy, że Suchy pisze w końcu pod swoim nazwiskiem.
      • xxbialy Re: Oświadczenie 27.11.14, 20:18
        Biedy Putyra...Nawet szuka wsparcia tam gdzie go nie ma. Brawo Panie Suchy!!!
        • hersst Re: Oświadczenie 27.11.14, 20:26
          xxbialy napisał(a):

> Biedy Putyra...Nawet szuka wsparcia tam gdzie go nie ma. Brawo Panie Suchy!!!

Ty xxbialy jeszcze się nie pogubiłeś, Twoje nicki mnożą się jak króliki.
          Pozdrowienia dla 19obserwator - biedak sie rozchorował ???
          • xxbialy Re: Oświadczenie 27.11.14, 20:38
            A tu się bardzo mylisz,nie mam takiej potrzeby żeby mieć dwa nicki. A co na to obserwator19?
    • xxbialy Re: Oświadczenie 27.11.14, 21:58
      Obserwator się nie odzywa,chyba faktycznie chory. A może zmienił nick?
      • szelest_papierkow Re: Oświadczenie 27.11.14, 22:16
        mylą mu się hasła do poszczególnych kont smile
        • proszenieregulowacodbiornikow Re: Oświadczenie 27.11.14, 22:19
          Albo admin poprosił grzecznie, by nie odpierdzielał szopki i zdecydował się wreszcie na jeden konkretny nick.
    • bromelka Re: Oświadczenie 27.11.14, 22:37
      Witek uspokój się bo już raz nakłamałeś i w gazecie przepraszać musiałeś bo sprawę w sądzie przegrałeś wink
      • morfin9 Re: Oświadczenie 28.11.14, 23:33
        Odnieś się do tematu a nie pieprzysz bez sensu.
    • korleonee Re: Oświadczenie 01.12.14, 11:23
      W życiu jak w sporcie:
      nieważne, czy wyg­rasz, czy przegrasz
      ważne jak zagrasz.
      Mamy nowego Burmistrza i jest SUPER gratulacje dla Pana Bogdana Szczesniaka.
      • 19obserwator Re: Oświadczenie 01.12.14, 21:58
        Zagapiłem się i nie zauważyłem, że ktoś mnie wywoływał do odpowiedzi. Panie prezesie „hersst” ja nie zmieniam nicku, bo nie mam takiej potrzeby. Mam Ci tylko do powiedzenia tylko jedno: że jak jest komuś dane zostać kołkiem w płocie to liści nie wypuści. Zasłużyłeś sobie w końcu na takie miano, bo się o to bardzo starałeś! Radzę Ci, czyść komórkę i komputer, tylko nie rozbijaj jak twój idol kiedyś to uczynił, bo to wszystko i tak da się odtworzyć. A to, że w godzinach pracy wysyłałeś różne teksty na forum, to widać jak na dłoni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka