krzysztof.bala 13.01.15, 22:15 Pierze, sprzedaje się, krawaty wiąże i nie zachodzi w ciąże. Piotr Sprzedajszczyk były wiceburmistrz Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leon1209 Re: uwaga, gnida 14.01.15, 09:21 Odważny jesteś - liczysz się z konsekwencjami swojego postu ? Odpowiedz Link
sympatyk.jelcza Re: uwaga, gnida 14.01.15, 13:01 Uważam, że przekroczyłeś granicę krytyki. Jeśli myślisz, że na forum jesteś anonimowy, to się mylisz. Dla mnie były wiceburmistrz to bardzo dobry samorządowiec i urzędnik, który zrobił bardzo dużo dla miasta i gminy. Uważam, że powinien zostać w urzędzie. Jeśli jesteś innego zdania możesz o tym napisać, ale z zachowaniem szacunku dla v-ce i forumowiczów. Odpowiedz Link
krzysztof.bala Re: uwaga, gnida 14.01.15, 15:29 Zastraszanie to metoda walki z prawdą. Jakoś się nie boje. Popierał Putyrę a na drugi dzień zapomniał o tym. Trzeba naświetlić ile warte są słowa urzędnika. Jeśli komuś coś obieca to musi ten ktoś wiedzieć ze na drugi dzień Sprzedajszczyk zrobi dokładnie odwrotnie. Trzeba przed nim ostrzec społeczność. Jednego dnia pisze list młodemu radnemu oczerniający Szczęśniaka a za tydzień biegnie z pocałunkiem. Odpowiedz Link
leh-55 Re: uwaga, gnida 14.01.15, 18:04 Jeżeli jest to prawda? nic dodać nic ująć- popieram Odpowiedz Link
dorkasz1 Re: uwaga, gnida 14.01.15, 21:21 Powinien był napluć nowemu burmistrzowi na głowę i złożyć wypowiedzenie rezygnując z odprawy. Tak byłoby dobrze? Ogarnij się trochę człowieku, bo przekraczasz granice dobrego smaku. Odpowiedz Link
szelest_papierkow Re: uwaga, gnida 14.01.15, 21:31 raczej powinien zostawić na biurku kupę w papierowej torbie - to powinno być wystarczające, co do przekazu. Odpowiedz Link
sympatyk.jelcza Re: uwaga, gnida 14.01.15, 22:24 A ja Wam powiem, że mieliśmy w osobie wiceburmistrza jednego z najlepszych samorządowców w województwie. Wiele zrobił i wiele projektów przygotował na następną kadencję. Obecnemu burmistrzowi i wice wypada tylko kontynuować te projekty i niczego nie schrzanić. A Twoje wpisy Krzysztofie odbiegają od poziomu tego forum. Odpowiedz Link
dorkasz1 Re: uwaga, gnida 15.01.15, 08:04 sympatyk.jelcza napisał(a): >A Twoje wpisy Krzysztofie odbiegają od poziomu tego forum. Pomijam brak reakcji uczestników, bo sama wiele razy, choć powinnam, to nie reaguję, ale zastanawia mnie coraz bardziej postawa administratora tego forum. Forum to miejsce wymiany myśli, opinii, doświadczeń. Każdy ma prawo do wyrażania własnego zdania, bo po to jest forum. Ale jest tutaj wiele wątków ewidentnie obrażających konkretne osoby. Nie może tak być. Administrator powinien reagować i ten wątek już po pierwszym wpisie powinien zniknąć. Odpowiedz Link
proszenieregulowacodbiornikow Re: uwaga, gnida 15.01.15, 08:38 popatrzmy się na to od strony biznesowej: a jeżeli to mu się opłaca bo podnosi ilość postów? Odpowiedz Link
dorkasz1 Re: uwaga, gnida 15.01.15, 09:39 proszenieregulowacodbiornikow napisał: > popatrzmy się na to od strony biznesowej: a jeżeli to mu się opłaca bo podnosi > ilość postów? Nie odbieraj mi resztek wiary w ludzi. Ale może coś w tym być... Odpowiedz Link
proszenieregulowacodbiornikow Re: uwaga, gnida 15.01.15, 10:05 Można mieć pewne wnioski. Małe miasteczko, szambo, ale klikalne i odwiedzane. Odpowiedz Link
krzysztof.bala Re: uwaga, gnida 15.01.15, 21:52 Szukałem cały dzień i nie znalazłem. Jakie to wielkie projekty pozostawił? Wymień. A wy mądrzy oceniacze. Pamiętajcie prawda to prawda. Nie zagłuszycie jej. Ale kłamcie sobie o jakiś wielkich nie wymienionych projektach. Lepsze piękne kłamstwo niż bolesna prawda? Odpowiedz Link
proszenieregulowacodbiornikow Re: uwaga, gnida 15.01.15, 22:08 trochę nie trafiłeś w drzewko z zacietrzewienia jeden post o projektach autorstwa jednej osoby, a ty piszesz w liczbie mnogiej ochłoń Odpowiedz Link
sympatyk.jelcza Re: uwaga, gnida 15.01.15, 22:31 Krzysztofie, ty nie krytykujesz, ty nienawidzisz. Kampania wyborcza już za nami ale przypomnę. Remont min. ul. Tańskiego, Bożka w J-L. Budowa dróg na osiedlu szeregowym, Irysowa, Frezjowa, Makowa, Rumiankowa, pl. Słonecznikowy, Rumiankowy, Gimnazjalna, Licealna (współfinansowana przez mieszkańców). Świerkowa na osiedlu Jelcz. Odnowione Osiedle Fabryczne, boiska Orliki, boisko wielofunkcyjne przy SP 2, termomodernizacja wszystkich szkół. Tyle na szybko z miasta. Pewnie napiszesz, że to ktoś inny przygotował. Odpowiedz Link
krzysztof.bala Re: uwaga, gnida 16.01.15, 06:36 Napisane było że zostawił wielkie projekty. I o to pytam. Jakie zostawił. Ty wymieniasz co zostało zrobione za czasów dwóch kadencji Putyry. A ja proszę o odpowiedź na pytanie co zostawił za projekty? Ktoś coś pisze to albo wie albo kłamie. I nie mam nienawiści do człowieka. Całkiem miły. Ja tylko źle mówię o zachowaniu gdy ktoś robi ostrą kampnię przeciw bogdanowi a na drugi dzień jest z bogdanem. Jeśli ktoś dla pieniędzy wypiera się swoich poglądów to jest to zachowanie, które trzeba pokazać i ośmieszyć Odpowiedz Link
j.laskowice Re: uwaga, gnida 06.03.15, 06:20 Założyłem nowy post, a tu znalazłem stary w podobnym temacie. Chodzi o ocenę byłego wiceburmistrza. Odpowiedz Link