kicho_nor 31.07.09, 15:23 Majtki werżnięte w przedziałek pupy, który dzielił wypiętrzenia obfitości ich i piersi co piasek szeroko rozpłaszczały Odwrócone od słońca, a więc się nie grzały Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 :))) 31.07.09, 17:04 Piasek spłaszczony? ale winne tego też się spłaszczyły mój drogi kolego. Przedziałek,mówisz połknął materiał kolorowy? A że to były stringi nie przyszło Ci do głowy? Cóż,że piersi odwrócone... inne półkule na słońce narażone. No Te do przedziałka przytulone. Odpowiedz Link
kicho_nor Re: raaaatuuunkuuuu 31.07.09, 17:59 Ratownik (z nudów?) -piękną śniadą panią uczył nurkowania głowę miał pod wodą nie słyszał wołania Odpowiedz Link
kicho_nor Re: he 01.08.09, 07:52 A ten pan co nago opalony plaży na uboczu wstał i dziwnie idzie pewnie piasek w kroczu Odpowiedz Link
meltbigson I cóż z tego... 19.08.09, 05:15 I cóż z tego, że ktoś krzyczy? Pani wdzięków mu użyczy Odpowiedz Link
zmieszany Re: Powabności plaży 18.08.09, 20:21 Dla mnie się marzy kawałek plaży gdzieś w cieniu boskim i z piwem kioski Woda ciut słona w rozkoszy konam lecz drżę w obawie bo słabo trawię Brzuszek nadęty w nim ekstrementy czy mi się zdarzy wstyd na cud-plaży? Zdrowie mi pada już nic nie gadam ciągle mi gorzej nad naszym morzem W brzuchu tortury więc ruszam w góry Odpowiedz Link