proszenieregulowacodbiornikow 24.05.15, 22:37 https://youtube.com/devicesupport Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soeinmyst Re: Jakby to ująć 24.05.15, 22:50 a ja bym to ujal no i macie kena, barbi i barbine a dlatego macie, bo moim prezydentem to on nie jest Odpowiedz Link
hersst Re: Jakby to ująć 24.05.15, 22:53 soeinmyst napisał: > a ja bym to ujal > no i macie kena, barbi i barbine > a dlatego macie, bo moim prezydentem to on nie jest mogę Ci pożyczyć walizkę Odpowiedz Link
soeinmyst Re: Jakby to ująć 24.05.15, 22:58 dziekuje hersst, ale ta walizka, ktora mam mi wystarczy i z pewnoscia dlugo jej nie zapakuje, zeby wrocic do ciemnogrodu Odpowiedz Link
proszenieregulowacodbiornikow Re: Jakby to ująć 24.05.15, 22:58 dlaczego "macie"? ja nie głosowałem bo moim prezydentem to on nie jest średniowieczna mentalność plemienna jednak nie zanikła? no daj spokój Odpowiedz Link
soeinmyst Re: Jakby to ująć 24.05.15, 23:12 okej odbiornik, maja - oprocz Ciebie alez, dlaczego plemienna i dlaczego sredniowieczna ? przeciez dla mnie ciemnogrodzka ! a nie jest moim, bo mam taki kaprys, a co ? sam dobrze wiesz, ze mamy wolnosc i swobode jeszcze Odpowiedz Link
proszenieregulowacodbiornikow Re: Jakby to ująć 24.05.15, 23:25 więcej szacunku proszę, kolega "ano jeszcze ma" polskie obywatelstwo i jako taki podlega opiece państwa poslkiego Odpowiedz Link
proszenieregulowacodbiornikow Re: Jakby to ująć 24.05.15, 23:20 taka semantyka: masz obywatelstwo polskie, prawda? Odpowiedz Link
proszenieregulowacodbiornikow Re: Jakby to ująć 24.05.15, 23:27 prezydent RP -> masz obywatelstwo RP -> jakbyś nie chciał "twój" prezydent Odpowiedz Link
soeinmyst Re: Jakby to ująć 24.05.15, 23:38 ach, no nie odbieraj mi moich fajnych przemyslen ;-( nie, moim nie jest ;-( i kropka Odpowiedz Link