Dodaj do ulubionych

lepszy sort Polaków ...

27.12.15, 22:36
pilnie poszukiwany. Na początek stawiam na herssta i manzetę. To dobrzy kandydaci na delegatów na wiosenny zjazd PiSu. Tacy wierni wojownicy potrzebni będą fuehrerowi w najtrudniejszych chwilach, np. w szturmie na TK czy w odbiciu Sowietom wraku smoleńskiego.
Obserwuj wątek
    • ggrzesiq Re: lepszy sort Polaków ... 27.12.15, 23:38
      Brawo... nie wytrzymał i już szuka, już węszy gdzie tu kij wsadzić żeby zobaczyć jak się kłócić zacznie lud tu piszący. Za dużo czasu wolnego? Dlaczego na tym forum potraficie się tylko obrzucać nawzajem. Naprawdę tak was podzielili? To już fanatyzm a nie poglądy. Forum ma służyć nam mieszkańcom J-L, a mieszkają tu zarówno zwolennicy PIS jak i PO, i wielu innych partii. Więcej dystansu do Siebie i zrozumienia drugie strony. Dla informacji nie popieram PIS ani PO ale nie skreślam ludzi. A PSL też nie.
      • itakmamracje Re: lepszy sort Polaków ... 28.12.15, 13:52
        Lepiej być biernym. Takie wzorce czerpiesz z doświadczeń swoich i swoich przodków, i dlatego nie zabieraj już więcej tutaj głosu, proszę.
        • brawo_ja Re: lepszy sort Polaków ... 29.12.15, 21:06
          Również odnoszę takie wrażenie, ggrzesiq posługuje się narracją typowego pracownika niższego szczebla zagranicznej korporacji: BMW (bierny, mierny ale wierny) tongue_out
          • emerytka2004 Re: lepszy sort Polaków ... 04.01.16, 20:24
            A ja tam jestem dumna,że nie należę do kasty wyróżnionej przez prezesika. Myśli (ten prezesik),że jest Polakiem number one (numer jeden), a jest zwykłym wolakiem, który nie zna hymnu polskiego. Ot, taki ktoś(ch.j) na kaczych nogach. Dziwię się tylko tym, którzy go wielbią.
    • manzeta1 Re: lepszy sort Polaków ... 18.01.16, 19:22
      stereo160 gorszy sort polaka.HA HA HA ...
      • stereo160 Re: lepszy sort Polaków ... 19.01.16, 09:35
        Dla przypomnienia, to naczelnik IV RP w swoim politycznym widzie podzielił Polaków na lepszy i gorszy sort. Bardzo się cieszę i jestem dumny z tego, że kwalifikuję się do tej drugiej grupy. Ty jako wierny żołnierz naczelnika to co innego, ale gdzie mi do ciebie.
        A propos, dzieci w początkowych klasach podstawówki doskonale wiedzą jaką literą piszemy nazwy narodowości np. Polak.
        Nie chcesz nas przekonać, że nie DAŁEŚ RADY i zakończyłeś edukację na powyższym poziomie? ??
        • manzeta1 Re: lepszy sort Polaków ... 19.01.16, 21:21
          To było celowe wiedziałem że przy twoim poziomie inteligencji się nie domyślisz
          • stereo160 Re: lepszy sort Polaków ... 20.01.16, 22:21
            Żal mi ciebie 65 letni biedaczku, że tak się zamartwiłeś o mój poziom inteligencji. Zastanów się lepiej co sądzą o twojej inteligencji towarzysze z bliskiego ci stowarzyszenia.
            • manzeta1 Re: lepszy sort Polaków ... 21.01.16, 06:20
              Szukasz po omacku.BOLI?

• stereo160 Re: lepszy sort Polaków ... 21.01.16, 14:45
                Tow. manzeta nie lękajcie się, można popierać Kukiza i jednocześnie być wiernym żołnierzem naczelnika tzw. IV RP bez względu na przynależność do jakiegokolwiek stowarzyszenia. Co wstyd się przyznać? To Polakowi lepszego sortu nie przystoi. ?
                • manzeta1 Re: lepszy sort Polaków ... 23.01.16, 10:23
                  Przyznaję się teraz się zapiszę do narodowców aby trzymać za mordę popaprańców i im podobnych.Do każdego ruchu patriotycznego.A cha jak masz dzieci nie sięgaj po 500 zł od tego złego PiSu i pracuj do setki.
                  • stereo160 Re: lepszy sort Polaków ... 23.01.16, 10:49
                    Gwoli przypomnienia tow. manzeta - NSDAP też 'trzymało za mordę', a żeby to "trzymanie" było skuteczne pobudowali nawet obozy koncentracyjne.
                    ...ale do rzeczy tow. manzeta przyszły narodowcu:
                    Groźba karalna ? przestępstwo groźby karalnej polega na grożeniu innej osobie popełnieniem przestępstwa na jej szkodę lub szkodę jej najbliższego.

Art. 190 KK stanowi[1]:
                    § 1."Kto grozi innej osobie popełnieniem przestępstwa na jej szkodę lub szkodę osoby najbliższej, jeżeli groźba wzbudza w zagrożonym uzasadnioną obawę, że będzie spełniona, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.§ 2. Ściganie następuje na wniosek pokrzywdzonego."
                    Groźby karalne są najczęściej formułowane słownie (bezpośrednio lub telefonicznie) lub pisemnie (listy z pogróżkami, wiadomości w formie elektronicznej). Przedmiotem gróźb są przeważnie zapowiedzi aktów przemocy, dokonanie szkód na mieniu bądź ujawnienie kompromitujących informacji (o ile takie ujawnienie naruszyłoby przepisy prawa). Czyn ma charakter umyślny.
                    • manzeta1 Re: lepszy sort Polaków ... 23.01.16, 11:45
                      Jeżeli uważasz że trzymanie za mordę przez jednego człowieka tysięcy ludzi jest grożbą karalną to twoje zdanie.Nikt nie mówi o biciu i,t.p a odgryzanie się w internecie może przybrać różne formy. Wiec nie strasz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka