Dodaj do ulubionych

Kandydaci na forum.

06.10.18, 14:22
Dlaczego kandydaci na burmistrza i radnych nie wypowiadają się na forum? Gdyby zależało im na głosach wytrawnych wyborców to odpowiadaliby na pytania forumowiczów. To nic nie kosztuje.
Obserwuj wątek
    • pirania40 Re: Kandydaci na forum. 07.10.18, 13:09
      Ignorancja jest przejawem puchy. Pycha jak powszechnie wiadomo kroczy przed upadkiem.
      • dorkasz1 Re: Kandydaci na forum. 08.10.18, 09:51
        A ja się wcale nie dziwię, że kandydaci (przynajmniej oficjalnie) nie piszą na forum. Jacek Mikołajczyk kiedyś pisał bardzo dużo i nie skończyło się to dla niego najlepiej. Na jedną kadencję został wybrany, pewnie trochę dzięki forum, ale później oczekiwania wobec niego były zdecydowanie większe niż wobec pozostałych radnych. Był atakowany przez osoby, które pozostawały anonimowe, a to nie był układ zrównoważony. Uważam, że on jak mało kto, nadaje się do Rady Miasta. Mimo że nie był radnym przez ostatnie lata, to włożył tak dużo pracy i serca w społeczne działania, że powinien w Radzie Miasta się znaleźć. Jego działania, to rzeczywista praca i konkrety, a nie bicie piany i plucie innym na głowę. Mam nadzieję, że dostanie tyle głosów, że powróci i będzie nadal działał już oficjalnie jako radny. Trzymam kciuki.
        • mikoj50 Re: Kandydaci na forum. 08.10.18, 12:10
          Dziękuję Dorotko smile Cieple słowa zawsze są pozytywnie odbierane, zwłaszcza gdy dotyczą nas bezpośrednio wink W świecie bardzo dużego rozpowszechnienia i wielkiego zasięgu mediów elektronicznych nic nie da się ukryć. Prawie wszystko jest do ustalenia, znalezienia i poddania ocenie, tak bardzo lubianej przez niektórych smile Wielu angażowało się w tematy drażliwe i wstydliwe, a internet lubi pamiętać wink I jak tu się teraz ujawnić? jeżeli wcześniej uległo się pokusie dołożenia sąsiadowi, znajomemu, sprawującemu władzę, księdzu, politykowi itp. No jak? to wymaga odwagi i dla wielu jest niewykonalne! Nic nie mam do ukrycia. Z grzechów się wyspowiadałem na wiele sposobów. Robiłem swoje, angażując się całym sercem wg. zasady że albo być oddanym, albo się za to w ogóle nie brać! Już za dwa tygodnie będą znane wstępne wyniki wyborów. Po nich każdy z nas nadal będzie miał możliwość pokazania na co go stać? Każdemu, kto zdecydował się skorzystać z zaproszenia do lokalnej polityki życzę sukcesu! Pozdrawiam jak zawsze serdecznie smile
        • mszczyglod_1 Re: Kandydaci na forum. 08.10.18, 17:34
          A mnie zabrakło u mikoja, po tym, jak wg mnie głównie dzięki forum, został radnym- kilku słów typu: wybaczcie, ale zakazali mi pisać, nie mogę się udzielać na forum itp.
          Po dość aktywnej bytności na forum, nagle po wyborach, znika. To właśnie drażniło mnie i pewnie wiele osób. Mikoj- gdyby nie tamta kampania, też byś nie ujawnił się zapewne z imienia i nazwiska. Dopiero od czasu banera, ktory robiles, przyznales sie do swoich danych.
          Ale życzę powodzenia, chociaż miejsce odległe. Doceniam za wycieczki, które robisz (mam nadzieję) bezinteresownie.
          Kandydaci nie piszą na forum, bo pewnie wielu o nim nie wie, toczą swoje "bitewki" na profilach facebooka.
          • j.laskowice Re: Kandydaci na forum. 09.10.18, 18:16
            Ci, którzy tu włączą się do dyskusji są wartościowymi kandydatami. Mam tu na myśli też kandydatów na radnych.
            • deggial77 Re: Kandydaci na forum. 11.10.18, 19:46
              A ja powiem tak, jeżeli żądacie od kandydatów oficjalnych wpisów, sami ujawnijcie się danymi. Najlepiej wymagać od innych a później walić z anonima.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka