profesjonalista 19.01.05, 22:14 Wpisujcie jakie najfajniejsze autko jeżdzi po Jelczu Laskowicach tylko nie piszcie o swoim! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poodzian Re: Najlepsza bryka w J-L 20.01.05, 14:16 Srebny Merol pięćseta z rejestracją D1 AREX. Odpowiedz Link
zohra Re: Najlepsza bryka w J-L 12.02.05, 14:22 eeeee ja widzialam ostatnio mojego wymarzonego cadilaka ... cód miód orzeszki Odpowiedz Link
lukasz_mormol Re: Najlepsza bryka w J-L 15.02.05, 19:04 Cześć, Widzisz..., napisałeś żeby o swoich nie pisać i temat umarł Więc ja to zmienię, oczywiście że najfajniejszym autem jakie macie od czasu do czasu zobaczeć na naszych drogach to MAZDA 626 Coupe Fotki możecie zobaczyć na www.mazda.superhost.pl pozdrawiam, Łukasz Mormol Odpowiedz Link
profesjonalista Re: Najlepsza bryka w J-L 16.02.05, 08:40 Poprawiam się, chcecie się pochwalić swoimi autkami, piszcie, chwalcie się co wnich usprawniliście (tuning), jakie mają osiągi ile palą. Mile widziane linki do stron z fotkami. Pozdrowienia dla Łukasza i wszystkich kierowców z naszej Gminy. Odpowiedz Link
lukasz_mormol DO SPRZEDANIA: Najlepsza bryka w J-L :) 23.12.05, 15:55 Przyszedł czas na nowe auto, więc trzeba sprzedać obecne ... Może ktoś jest chętny ? MAZDA 626 Coupe Odpowiedz Link
lukasz_mormol Re: DO SPRZEDANIA: Najlepsza bryka w J-L :) 23.12.05, 15:57 przepraszam, link z poprzedniego posta jest niepoprawny ... to jest poprawny adres: www.Mazda.Superhost.pl Odpowiedz Link
nokianin Re: DO SPRZEDANIA :-) 27.12.05, 14:56 całkiem fajna ta mazda, ale daleko jej do najlepszej podobają mi się auta coupe; a co się stało z alufelgami? jak jest umieszczona butla na gaz? Odpowiedz Link
makler4 Re: Najlepsza bryka w J-L 03.08.05, 11:24 Widziałem przed chwilą terenowego Lexusa z naszą rejestracją pod Plusem. Nasze społeczeństwo się bogaci... Odpowiedz Link
piti.jl Re: Najlepsza bryka w J-L 03.08.05, 17:36 ten terenowy leksus w Japonii i chyba w stanach nosi nazwe TOYOTA HARIER Odpowiedz Link
maruchan Re: Najlepsza bryka w J-L 03.08.05, 21:04 do 1 lipca 2005 w Japonii marka Lexus nie istaniala. Wszystko co Lexus w Japonii nazywa sie Toyota. Ale teraz sie to zmienilo i na rynku Azjatyckim pojawila sie Japonska limuzyna z Europejsko-Amerykanskim charakterem. ... ale jaki to mialo zwiazek z Lexusem przed marketem w J-L ? Odpowiedz Link
makler4 Re: Najlepsza bryka w J-L 24.12.05, 11:04 Ale najechało autek na święta! Wiele widziałem takich z kierownicą z prawej stronie. Oni mogą jeździć po naszych drogach? Odpowiedz Link
panzerstoss1 Pieprzyć kierowców z naszej gminy!! 27.12.05, 13:30 Pieprzyć kierowców z naszej gminy!!! Jeden z nich/was mnie potrącił. Dlatego serdecznie pozdrawiam tę osobę środkowym palcem. Odpowiedz Link
antonio1987 Re: Pieprzyć kierowców z naszej gminy!! 28.12.05, 11:49 No może i maja fajne bryki ale zachowuja sie jak wariaty to ze ma fajny samochód nie znaczy że może na odcinku 200m rozpędzać sie do 160km/h i przed samym zakrętem lub skrzyżowaniem zbija z biegów az mu strzela. Mogą mieć fajne samochody i normalnie jeździć to nawet lepiej wygląda. POZDRAWIAM Odpowiedz Link