cod1 06.02.05, 12:45 wejdźcie na www.forumlaskowice.boo.pl/ jest to forum na który można dowiedzieć się wszystkiego o naszym mieście jest tam np. forum uliczne (forum ul.bożka, ul.Tańskiego itp.) oraz inne nie będę się rozpisywał sami zobaczcie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
voltman123 Re: NOWE FORUM O JELCZU-LASKOWICACH 12.02.05, 00:50 zapraszam naprawde warto! Odpowiedz Link
j.laskowice Re: NOWE FORUM O JELCZU-LASKOWICACH 12.02.05, 09:35 Myslałem, że to dobrze jak będą dwa fora w końcu konkurencja jest dobra we wszystkim - podnosi poziom. Niestety na tym forum jest informacja o tamtym ale spróbujcie zamieścic na tamtym forum info o naszym forum po godzinie zostanie skasowane. Ciekawe dlaczego? Tematy, które są tam poruszane, są żywcem ściągane z tego forum. Napisanie na tamtym forum zwykłego posta to nie lada wysiłek. Zresztą spróbójcie sami a chętnie wrócicie na to sprawdzone. Pozdrawiam stałych bywalców tego forum i wszystkich mieszkańców naszego miasta. Odpowiedz Link
voltman123 Re: NOWE FORUM O JELCZU-LASKOWICACH 12.02.05, 13:19 Dział został skasowany przez któregość modelatorów! Ja nie mam nic do tego żeby te daw fora istniały! Zapraszam na forum www.forumlaskowice.boo.pl Przecie można sie udzielać na 2 forah! Nie jestto zabronione! Odpowiedz Link
j.laskowice Re: NOWE FORUM O JELCZU-LASKOWICACH 12.02.05, 13:44 Ale teraz ten temat jest u Was zamknięty (zablokowany). No cóż. Ja myśle tak samo przecież mogą istnieć dwa fora. Co więcej słyszałem, że ma powstać trzecie. Pozdrawiam wszystkich uczestników wszystich forów, a w szczególności mieszkańców tak prężnie rozwijających się J-Laskowic. Ps. Dzięki za odpowiedź dla Voltmana 123. Odpowiedz Link
voltman123 Re: NOWE FORUM O JELCZU-LASKOWICACH 12.02.05, 14:16 Forum zamknełem dlatego że hce sie ustrzec gułupich komętarzy! A co do trzeciego forum! Nie weiem zależy jaki będzie tego forum typ jeśli podobny do mojego stylo to tylko wyleje z założyciela! I nie widze sensu teras powstaje 3 za 3 mieśące powstanie 4 a i potem 5! A proponuje sie trzymać razem to jakoś przetrwamy! Odpowiedz Link
fk90 Re: NOWE FORUM O JELCZU-LASKOWICACH 12.02.05, 22:12 Hej ja nie mam nic do forumlaskowice.boo <- Odpowiedz Link
j.laskowice TRZECIE FORUM O JELCZU-LASKOWICACH 13.02.05, 21:02 Mamy duży wybór możemy pisać już na trzech forach: www.wirma.pl/pokaz.php?portal=forum&temat=&miejsce_id=490 Mówi się o następnym. Odpowiedz Link
voltman123 Re: TRZECIE FORUM O JELCZU-LASKOWICACH 14.02.05, 15:24 No to trohe odludnione forum czekajmy na następne! Odpowiedz Link
fk90 Re: NOWE FORUM O JELCZU-LASKOWICACH 14.02.05, 20:29 Hej przecież nie liczy sie ilość ale jakość! Proponuje aby istniały dwa fora: to i tamto(laskowiceforum.boo). Nie zakładajcie nowych forów, poprostu dodajcie nowe tematy :] Odpowiedz Link
djmixer1 Re: NOWE FORUM O JELCZU-LASKOWICACH 16.02.05, 22:28 Coś z tym nowym forum sie dzieje nie tak, połowe wpisów wykasowali chyba ktos ich ściga za wypisane tam treści (a dali tam czadu - zachęcanie do picia przez dzieci, linki do stron erotycznych, obrzucanie błotem nauczycielek podając ich nazwiska itp) Próbowałem tam pisać ale niestety kasują wszystko co im nie pomyśli. Zresztą post o tym forum jest zamknięty. Dziecinada. Odpowiedz Link
fk90 Re: NOWE FORUM O JELCZU-LASKOWICACH 17.02.05, 19:26 Szkoda, że założyciel tego forum nie bierze przykładu z moderatorów tamtego forum i tesh nie kasuje Twoich wpisów! Stary nie przesadzaj! Odpowiedz Link
keleris5 Re: NOWE FORUM O JELCZU-LASKOWICACH 25.02.05, 08:33 jesli kiedykolwiek powiedziłame cos złego o JL czy o waszym forum to przepraszam jestes duzo lepsi niz ludzie z oławskiego forum! przynamniej u was nikt nikogo nie obraza za "próbę romwowy", a oczywiscie nic z tego nigdy nie wychodz(mowie oczywiscie o oławskim forum) Odpowiedz Link
wygadana Re: NOWE FORUM O JELCZU-LASKOWICACH 03.03.05, 13:11 To forum umiera. Zresztą jak ma być inaczej skoro aby przeczytać coś to trzeba się zalogować. Pomyłka. Odpowiedz Link
petit7 Re: NOWE FORUM O JELCZU-LASKOWICACH 23.03.05, 16:11 Jak zdążyłem się zorientować to nowe forum już nie działa. Odpowiedz Link