djmixer1 19.04.05, 19:43 Jest pieknie, słonko świeci, przyroda się budzi, trawa się zieleni i... wszędzie te psie gówna. Jak zmusić właścicieli psów, żeby zbierali to co ich pupile zostawiają!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
petit7 Re: Macie sposób na srające pieski?1 20.04.05, 16:20 Kulturalny właściciel psa, sprząta po swoim piesku - ale jeszcze takiego w JL nie widziałem. : ( Odpowiedz Link
zlotix "Jak nie gazem, to k...a prądem!!!!" 22.04.05, 03:33 Mam pomysła. Trzeba porozstawiać miny w ulubione miejsca psich zasrańsców. Ewentualnie jakieś wilcze doły bądź wnyki. Oczywiście jest jakieś minimalne zagrożenie dla baraszkujących tu i ówdzie dzieci, ale....to jest gra warta świeczki (lub jak kto woli Mini Masakry W Jelczu Laskowicach). >>>>>> Odpowiedz Link
poodzian Re: Macie sposób na srające pieski?1 22.04.05, 14:55 Wiatrówka - 300 zł i 500 sztuk śrutu 6 zł - zabawa na całego, Odpowiedz Link
iamthem Re: Macie sposób na srające pieski?1 22.04.05, 17:53 duże kary dla właścicieli, skoro za picie w miejscu publicznymalkoholu jest 100 zł. i babilony tegopilnują to czemu by za sranie w miejscu publicznym czegokolwiek sranie nie dowalić ze 300 zł. Parunastu dostanie, babilony się wzbogacą, a właściciele zaczną łazić z szufelkami. Odpowiedz Link
pataryna Re: Macie sposób na srające pieski?1 22.04.05, 22:29 i tu popieram.... zero pieskow w miejscach publicznych ! I niech sprzataja po pupilach ! Odpowiedz Link
katherine34 Re: Macie sposób na srające pieski?1 01.05.05, 15:52 Tylko kary dla włascicieli mogłyby nauczyć ich rozumu Odpowiedz Link
saperowsky Re: Macie sposób na srające pieski?1 14.05.05, 13:34 ja strzelam z wiatrowki do takich pieskow teraz juz zadko to robie bo wszystkie omijaja to miejsce z daleka troche brutalne ale dziala Odpowiedz Link
heymdall Re: Macie sposób na srające pieski?1 27.05.05, 11:31 saperowsky napisał: > ja strzelam z wiatrowki do takich pieskow > teraz juz zadko to robie bo wszystkie omijaja to miejsce z daleka > troche brutalne ale dziala > > a wiesz,że to zakrawa na schorzenie psychiczne??? Jest jeszcze inna metoda: chirurgiczna.Robi się przetokę z jelita do worka -czyli stomię..woreczek się elegancko opróżnia..i po kłopocie....ok..ale tak poważnie, to problem ten nie jest tak zaznaczony, jak w Poznaniu..przejdźcie się po Jeżycach..nnie gwarantuję czystości waszych podeszw.. Odpowiedz Link
gallen do heymdall 27.05.05, 13:11 Tak z ciekawości spytam czy ty przypadkiem studiujesz medycynę (na powaznie pytam) Odpowiedz Link
gallen Re: do heymdall 27.05.05, 13:16 Waaaawww spoko ale jaki masz zwiazek z naszym miastem? Odpowiedz Link
heymdall Re: do heymdall 27.05.05, 13:22 ..proste..tam jest cała reszta mojej najbliższej Rodziny...cholera: urodziłem się w J-L, podstawowka też tam ..przemieszkałem tam aż do czasu studiów i na weekendy czasem tu przyjeżdżam a na wakacje to w ogóle, mam tu Kogoś Cholernie Ważnego dla mnie itd... Odpowiedz Link
heymdall Re: do heymdall 27.05.05, 13:23 ..ahaaa: słowa "tu" i "tam" odnosza się do J-L.. Odpowiedz Link
gallen Re: do heymdall 27.05.05, 13:26 czekaj czekaj a który ty jesteś rocznik m a czy twoja dziewczyna/żona nie jest 1981 Odpowiedz Link
heymdall Re: do heymdall 27.05.05, 13:40 ..ja..76..a co do dziewczyny,to pomyliłeś się....a wieku Tejże Kobiety nie podaję.. Odpowiedz Link
fk90 Re: do heymdall 27.05.05, 13:47 Nowy na forum ; ) Witamy. Stary, jak chcesz sie naprawde dobrze udokumentowac i zdobyc symatię profesjonalisty ( i nasze ; P ) to wpisz sie na liste obecności. Odpowiedz Link
heymdall Re: do heymdall 27.05.05, 13:50 muszę Cię rozczarować,ale nie zamierzam zdobywac niczyjej sympatii ... po prostu piszę - tylko po co ta lista obecności??? Odpowiedz Link
gallen Re: do heymdall 27.05.05, 14:40 Jezuu heymdall wpisuj się na liste obecności i nie gadaj Odpowiedz Link
heymdall Re: do heymdall 03.06.05, 09:31 ..w porządku..ale gdzie ona jest..może kilka naprowadzających instrukcji..i jak to zrobić..nie jestem "wyszczekany" na forach od strony technicznej.. Odpowiedz Link
fk90 Re: do heymdall 03.06.05, 14:21 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24395&w=19249389 Odpowiedz Link
heymdall Re: do heymdall 06.06.05, 09:30 dziekuje bardzo za link..właśnie się dopisałem.. Odpowiedz Link
fk90 Re: do heymdall 06.06.05, 12:00 Coś bardzo długo odzie Ci zrozumienie "sensu życia" (tak to napisałes w liscie obeconosci?). Zalecam więcej czytania forum ; ) Odpowiedz Link
wygadana Re: Macie sposób na srające pieski?1 09.06.05, 13:58 Moja mama jest emerytką i mieszka w domu jednorodzinnym. Ostatnio często chodnikiem obok jej domu spaceruje pani z psem. Psu się zachciało i nasrał na trawnik koło domu mojej mamy. Gdy zwróciła uwagą pani z pieskiem. Ta odpowiedziała - co masz stara do roboty możesz posprzątać.... Odpowiedz Link