23.08.05, 21:21
Wiem,ze sporo mieszkańców Jelcza-laskowic i okolic pracuje w tej
firmie.Proszę o jakieś opinie na jej temat "chcialabym zlozyć tam podanie i
nie wiem czy warto"
Obserwuj wątek
    • petit7 Re: Autoliv 23.08.05, 21:36
      Warto.
    • nokianin OT 24.08.05, 17:43
      OT: W Volvo też przyjmują kobiety do pracy.

pozdro
    • kaja5013 Re: Autoliv 25.08.05, 14:28
      Pracowalam tam prawie 3 lata.Mam o tej firmie nienajlepsze zdanie.Wyzysk
      czlowieka do utraty tchu ,a kasa w porownaniu do ciezkiej pracy jaka wykonujesz
      nie jest duza.Zalezy jeszcze na jaki dzial trafisz i co bedzie nalezec do
      Twoich obowiazkow.Jesli bedziesz dobrze wchodzic w tylek to czeka Cie szybki
      awans zreszta jak w kazdej firmie.Jesli popracujesz tam kilka lat czekaja Cie
      problemy ze wzrokiem,kregoslupem nie wspominajac juz o obolalych rekach.Wiec
      radze sie dobrze zastanowic!!!Ja nie wrocilabym tam za zadne skarby.Jedno na co
      nie moge narzekac to na fajna atmosfere miedzy pracownikami produkcji<ale to
      tylko moje zdanie>nie wszyscy potrafia sie dogadac.Mysle ze normy jakie tam sa
      narzucane sa nieludzkie i proponuje panom inzynierom albo kierownictwu stanac i
      sprobowac je osiagnac.Pozdrawiam stara gwardie z Autolivu!!!A Tobie radze
      zlozyc podanie do innej firmy.
      • cytryna1985 Re: Autoliv 16.02.06, 13:59
        Czy ktoś może wie czy są przyjęcia do Autolivu w Jelczu???
        • adamogo Re: Autoliv 08.03.06, 19:14
          Ponoć obecnie są, bo otwierają nową linię, czyli jakieś 50 miejsc pracy, a co do wypowiedzi kaji, to nie każdy uważa tak jak ty, dużo ludzi wogóle nie narzeka, liczy się dla nich to że mają pracę i jakieś pieniądze.
          • damianos69 Re: Autoliv 11.03.06, 22:21
            Witam.....ja pracuje w Waszej konkurencji , czyli TRW Automotiv Czestochowa. U
            nas rwoniez sa narzucane kosmiczne normy, czesto trzeba po 12 godzin pracowac i
            w soboty ale [CO WAZNE] na zarobek chyba nie mamy co narzekac. Wyzysk w tego
            typu firmach to chyba norma i niestety trzeba sie z tym pogodzic. Tu jest
            Polska.....Pozdrawiam goraco!!!!!!
            • adamogo Re: Autoliv 11.03.06, 22:39
              sam przechodziłem przez takie wyzyski i pracę po 12-14 godzin dziennie, razem z sobotami i niedzielami, ale kurdę ludzie tylko narzekają.Cieszcie się że macie pracę, i nie musicie zbijać bąków w domu.No a zarobki.Wiecie jak to jest, zarabia się tysiąc a chce się dwa, zarabia się dwa, a chce się trzy, zarabia się trzy, a chce się cztery, i tak do usranej śmierci.
    • kaja5013 Re: Autoliv 08.03.06, 20:39
      Z całego serca Ci życze,żebys sprobowal tego miodu i tam popracował.A nie
      narzekaja tylko tacy,ktorym trafiła sie lżejsza praca. Przykładowo praca na
      przedmontazu ma się nijak do pracy na produkcji.Popracuj tam 3 lata tak jak ja i
      wtedy pogadamy mądralo.
      • adamogo Re: Autoliv 08.03.06, 21:19
        A czy ja się mądrzę?? Po prostu ty masz swoje zdanie i inni też mają swoje zdanie.Nie każdy jak ty musi narzekać.A poza tym to już pracowałem o wiele ciężęj niż się w Autlivie pracuje, więc tego miodu z chęcią skosztuję.
    • kaja5013 Re: Autoliv 11.03.06, 13:36
      Kosztuj tego miodu.Powodzenia życze!
      • adamogo Re: Autoliv 11.03.06, 13:54
        Tylko nie wiem dlaczego tak ten miód kosztowałaś przez prawie 3 lata, widocznie smakował ci.
        • konnar Re: Autoliv 11.03.06, 21:41
          Adamago ty jesteś jebanym kretynem jak czytam to co piszej ja pier... za takie
          głupie gadanie chetnie bym ci przyjebał... jak można byc takim
          idiotą "pozdrawiam":d
          • adamogo Re: Autoliv 11.03.06, 22:02
            Hehe ty jesteś większym idiotą ale nie jestem taki chamski jak ty więc obejdzie się bez błazenady w stylu bicia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka