Dodaj do ulubionych

intermarche

23.06.07, 15:39
dzisiaj robiłem zakupy w intermarche,w kolejce 3 osoby do kasy,stałem 10
minut,wyszedłem zlany potem,żadnej klimatyzacji,postanowiłem,że wiecej tam nie
pójdę...
Obserwuj wątek
    • swojaczka Re: intermarche 23.06.07, 21:45
      Dziesięć minut to jeszcze nienajgorzej ja nietak dawno stałam 25 minut i tylko
      dwie wymęczone kasjerki a ten pan (własciciel)dalej zatrudnia młode zdrowe
      osoby na tzw.pół etatu jak emerytów lub rencistów co na to inspekcja pracy?
      • lalula Re: intermarche 23.06.07, 22:39
        No to mi przykro. Ja bywam w Intermarche jakoś co drugi dzień a przynajmniej raz w tygodniu na większych zakupach, i nie zdarzyło mi się czekać dłużej niż 5 minut, oczywiście w kolejce. A czasami kolejka była duża i wszystkie kasy pootwierane. I tak źle, i tak gorzej. No cóż, każdemu nie dogodzi i nikt wam nie karze chodzić do tego marketu.
    • fasoll Re: intermarche 24.06.07, 19:24
      Za to w biedronce nie trafiłem na więcej niż 2 czynne kasy z debilsko krótkimi
      tasmami do wykładania towaru.
    • deathstars Re: intermarche 24.06.07, 22:02
      Fakt, tez mnie to spotkało, a jeszcze czepiłabym się tego, ze te baby są
      strasznie wredne i niesympatyczne i powinni zmienic im ten napis na
      identyfikatorach "chętnie pomogę", wygladają jak by były wiecznie wymęczone i
      wogóle masakra...
      • m0jo Re: intermarche 26.06.07, 14:05
        fakt... te starsze panie kasjerki sa mile - dzien dobry, dziekuje i usmiechnie
        sie - az milo. Ale te mlode..ehsz.. laske robia, ze tam siedza i jeszcze zucaja
        towarem (az mnie kusi zeby kiedy jednej zwrocic uwage..)
        • wygadana Re: intermarche 26.01.08, 10:03
          Uwaga na chleb. Wczoraj w tym sklepie kupiłam chleb, który okazał
          się w domu nieświeży.
          • matejkoo Re: intermarche 26.01.08, 13:39
            Temat świeżości produktów w naszym Intermarche był już poruszany
            niejednokrotnie, jedyne co tam można kupić, to żywność pakowaną fabrycznie, ale
            i ta już dawno mogła ulec przeterminowaniu. Generalnie ten sklep, bynajmniej
            mnie zniechęca do zakupów innych produktów niż firmowe, pakowane przez
            producenta. Aż ciekaw jestem co by się stało gdyby tam kiedyś nasłać sanepid...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka