bb1104 23.06.07, 15:39 dzisiaj robiłem zakupy w intermarche,w kolejce 3 osoby do kasy,stałem 10 minut,wyszedłem zlany potem,żadnej klimatyzacji,postanowiłem,że wiecej tam nie pójdę... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swojaczka Re: intermarche 23.06.07, 21:45 Dziesięć minut to jeszcze nienajgorzej ja nietak dawno stałam 25 minut i tylko dwie wymęczone kasjerki a ten pan (własciciel)dalej zatrudnia młode zdrowe osoby na tzw.pół etatu jak emerytów lub rencistów co na to inspekcja pracy? Odpowiedz Link
lalula Re: intermarche 23.06.07, 22:39 No to mi przykro. Ja bywam w Intermarche jakoś co drugi dzień a przynajmniej raz w tygodniu na większych zakupach, i nie zdarzyło mi się czekać dłużej niż 5 minut, oczywiście w kolejce. A czasami kolejka była duża i wszystkie kasy pootwierane. I tak źle, i tak gorzej. No cóż, każdemu nie dogodzi i nikt wam nie karze chodzić do tego marketu. Odpowiedz Link
fasoll Re: intermarche 24.06.07, 19:24 Za to w biedronce nie trafiłem na więcej niż 2 czynne kasy z debilsko krótkimi tasmami do wykładania towaru. Odpowiedz Link
deathstars Re: intermarche 24.06.07, 22:02 Fakt, tez mnie to spotkało, a jeszcze czepiłabym się tego, ze te baby są strasznie wredne i niesympatyczne i powinni zmienic im ten napis na identyfikatorach "chętnie pomogę", wygladają jak by były wiecznie wymęczone i wogóle masakra... Odpowiedz Link
m0jo Re: intermarche 26.06.07, 14:05 fakt... te starsze panie kasjerki sa mile - dzien dobry, dziekuje i usmiechnie sie - az milo. Ale te mlode..ehsz.. laske robia, ze tam siedza i jeszcze zucaja towarem (az mnie kusi zeby kiedy jednej zwrocic uwage..) Odpowiedz Link
wygadana Re: intermarche 26.01.08, 10:03 Uwaga na chleb. Wczoraj w tym sklepie kupiłam chleb, który okazał się w domu nieświeży. Odpowiedz Link
matejkoo Re: intermarche 26.01.08, 13:39 Temat świeżości produktów w naszym Intermarche był już poruszany niejednokrotnie, jedyne co tam można kupić, to żywność pakowaną fabrycznie, ale i ta już dawno mogła ulec przeterminowaniu. Generalnie ten sklep, bynajmniej mnie zniechęca do zakupów innych produktów niż firmowe, pakowane przez producenta. Aż ciekaw jestem co by się stało gdyby tam kiedyś nasłać sanepid... Odpowiedz Link