hersst 23.12.08, 20:56 Przepraszam, że pytam. Jestem tutaj nowy, trochę już poczytałem róznych opinii i mam takie dyskretne pytanie: kto to jest ten przygłup PODZIAN ?. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
djmixer1 Re: Pytanie 23.12.08, 21:08 Przygłup to sam jesteś. Takich jak ty tu paru jest, tylko wyzywac innych potrafią. Lepiej tu nic nie pisz. Nie potrzeba tu takich morelandów bis. Odpowiedz Link
hersst Re: Pytanie 24.12.08, 15:50 djmixer1 napisał: > Przygłup to sam jesteś. Takich jak ty tu paru jest, tylko wyzywac > innych potrafią. Lepiej tu nic nie pisz. Nie potrzeba tu takich > morelandów bis. Widzę, że tu jest niezła klika, a większość to chyba są klony z Podziana Odpowiedz Link
mikoj50 Re: Pytanie 23.12.08, 23:17 Mono nie daj się ogłupić. Jak ktoś nie ma co robić, to usiłuje się bawić nami jak mooreland. Przecież to jest jasne jak w słońcu, że ten niby nowy, zadał pytanie, na które sam sobie udzielił odpowiedzi Pojawił się nowy wesołek. Taki jajcarski prezencik świąteczny A jaka kultura "przepraszam, jestem tutaj nowy" Ech, mają ludzie poczucie chumoru. Ja to widzę, tyle, że mnie to nie zawsze bawi. Pozdr....... Odpowiedz Link