24.01.09, 22:11
Wysoka temperatura, rozkłada w diągu jednego dnia bez wcześniejszych obiawów. A jak to jest z waszymi domownikami?
Obserwuj wątek
    • jak.kogut.pazurem Re: Grypa 24.01.09, 22:53
      Temat niedawno poruszony na tym forum, więc po co dublować? I jeszcze te rażące
      braki litereksmile A co do temperatury, to nie musi rozkładać w ciągu jednego dnia.
      Możesz mieć przez kilka dni po 37 i troszkę więcej i albo wyleczysz i przejdzie
      albo zaatakuje jeszcze mocniej. Tak samo jak to nie ma objawów? Nie raz się
      zdarzało, że czułem taką suchotę w nosie, albo z nosa leciała mi wydzielina
      prawie jak woda, mimo, że miałem 36.6 a następnego dnia już prawie 38. No ale na
      całe szczęście ponad 38 to nie miałem już z 10 lat, więc jakoś się trzymam. Z
      domownikami też wszystko ok, jak i z całą rodziną i wszystkimi znajomymi. Wiesz,
      specjaliści mówią, że epidemia nam nie grozi, wierzyć nie wierzyć, jakoś się nie
      obawiam. Jedyne co mnie zdziwiło, to mimo ogłoszenia na Oławskim szpitalu, że z
      powodu epidemii grypy całkowity zakaz odwiedzin. Nie pamiętam dokładnie, czy tam
      było napisane <<epidemia>> ale o grypie i zakazie odwiedzin byłosmile Ale mimo to
      tłum odwiedzających, a lekarze nikogo przez godzinę mojego pobytu nie upomnieli,
      że jest całkowity zakaz odwiedzinsmile Tak funkcjonuje nasz system zdrowiasmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka