kramxel2 24.01.09, 22:11 Wysoka temperatura, rozkłada w diągu jednego dnia bez wcześniejszych obiawów. A jak to jest z waszymi domownikami? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jak.kogut.pazurem Re: Grypa 24.01.09, 22:53 Temat niedawno poruszony na tym forum, więc po co dublować? I jeszcze te rażące braki literek A co do temperatury, to nie musi rozkładać w ciągu jednego dnia. Możesz mieć przez kilka dni po 37 i troszkę więcej i albo wyleczysz i przejdzie albo zaatakuje jeszcze mocniej. Tak samo jak to nie ma objawów? Nie raz się zdarzało, że czułem taką suchotę w nosie, albo z nosa leciała mi wydzielina prawie jak woda, mimo, że miałem 36.6 a następnego dnia już prawie 38. No ale na całe szczęście ponad 38 to nie miałem już z 10 lat, więc jakoś się trzymam. Z domownikami też wszystko ok, jak i z całą rodziną i wszystkimi znajomymi. Wiesz, specjaliści mówią, że epidemia nam nie grozi, wierzyć nie wierzyć, jakoś się nie obawiam. Jedyne co mnie zdziwiło, to mimo ogłoszenia na Oławskim szpitalu, że z powodu epidemii grypy całkowity zakaz odwiedzin. Nie pamiętam dokładnie, czy tam było napisane <<epidemia>> ale o grypie i zakazie odwiedzin było Ale mimo to tłum odwiedzających, a lekarze nikogo przez godzinę mojego pobytu nie upomnieli, że jest całkowity zakaz odwiedzin Tak funkcjonuje nasz system zdrowia Odpowiedz Link