Dodaj do ulubionych

szukam męża

26.01.09, 22:48
jak już udało mi się zalogować na tym szacownym forum to spróbuje je
wykorzystać do moich prywatnych celów - jak w temacie i oczekuje propozycji
...........................
Obserwuj wątek
    • dorkasz1 Re: szukam męża 26.01.09, 22:51
      No proszę Cię... nie rób sobie nabiału big_grin
      • allddona Re: szukam męża 26.01.09, 22:54
        dorkasz jak szukam to szukam i nic sobie nie robie, żadnego tam tego nabiału
      • allddona Re: szukam męża 26.01.09, 23:22
        nie jestem klonem i już więcej na ten temat pisać nie będę, ale ponawiam apel-
        mąż potrzebny od zaraz.................
    • happytrol Re: szukam męża 26.01.09, 22:52
      Cha cha cha cha tego to jeszcze tu nie było.
      Spytam żony czy mi pozwoli big_grin
      • allddona Re: szukam męża 26.01.09, 22:55
        może lepiej nie pytaj bo jak pozwoli.......
        • happytrol Re: szukam męża 26.01.09, 23:00
          Najważniejsze żeby związek był partnerski big_grin
          www.wrzuta.pl/audio/sVBibs9v3G/partnerstwo_w_malzenstwie
          • allddona Re: szukam męża 26.01.09, 23:04
            no bo ja nie mam wzięcia bo mówię jak jest; tzn. jestem leniwa, lecę na forsę,
            jakaś wypasiona bryka do tego by się przydała, czy to są aż takie duże wymagania
            • pooodzian Re: szukam męża 26.01.09, 23:14
              allddona napisała:

> no bo ja nie mam wzięcia bo mówię jak jest; tzn. jestem leniwa, lecę na forsę,
              > jakaś wypasiona bryka do tego by się przydała, czy to są aż takie duże wymagani
              > a

Przynajmniej moo.. głupku naucz się udawać. Piszesz prawie jak zawsze, wszystko
              w jednym zdaniu z małej litery. I ten wielokropek, jesteś tak głupi, że nawet
              udawać nie potrafisz. Ksiądz z ciebie marny.
      • dorkasz1 Re: szukam męża 26.01.09, 22:57
        Happytrol, myślisz że nowa to będzie lepsza? smile
        Chociaż mój kolega zawsze mówi do swojej żony "Baśka, ty taka fajna babka
        jesteś, żebyś jeszcze tylko cudza była". smile
        A wracając do mężów, to ja swojego nie oddam, bo fajny chłopak jest, a poza tym
        ja leniwa jestem i te wszystkie zabiegi, tokowanie itd. nie chciałoby mi się od
        nowa smile
        Ale moja koleżanka mówi, że swojego odda gratis i jeszcze ze dwa worki puszek
        aluminiowych dołoży. Zawsze to jakiś grosz z tego będzie big_grin
        • helaa1 Re: szukam męża 26.01.09, 23:02
          allddona.. już widze jak będziesz miała poczte zarzuconą,może bedziesz potrzebowała sekretarki to jestem chętna..tylko napisz swoje wymogi co do kandydatów ..
          • pooodzian Re: szukam męża 26.01.09, 23:04
            Allddona...mooreland...el-fin-biuro czy jak mu tam. Daliście się nabrać na jego
            kolejny klon. Zapomniał, że tego wielokropka pod spodem używa też jako heymdal,
            podając się za klona heymdalla. I te szacowne forum, i te prywatne sprawy, a
            inni łykają.
            • allddona Re: szukam męża 26.01.09, 23:07
              kurde poodzian nie jestem klonem dzisiaj udało mi się cudem zalogować na forum,
              a że szukam męża to takie forum może być dla nie odpowiednie
              • pooodzian Re: szukam męża 26.01.09, 23:09
                Weź mooreland nie rób ludzi konia. Chcesz poszukać męża w necie, serwisy
                randkowe, fotka, nasza-klasa. Wiadomo, że założyłeś nowy nik dla jaj, więc rób
                je sam na sobie.
                • allddona Re: szukam męża 26.01.09, 23:12
                  pooodzian a męża to ja mogę sobie szukać gdzie mi się podoba a Ty jesteś bardzo
                  podejrzliwy, a takiego podejrzliwego męża to też bym nie chciała
              • pooodzian Re: szukam męża 26.01.09, 23:10
                allddona=z pękniętego kondona...
                • allddona Re: szukam męża 26.01.09, 23:13
                  o do tego ciut ordynarny jesteś............
              • pooodzian Re: szukam męża 26.01.09, 23:12
                allddona napisała:

> kurde poodzian nie jestem klonem dzisiaj udało mi się cudem zalogować na forum
                > ,
                > a że szukam męża to takie forum może być dla nie odpowiednie

Logowanie zajmuje góra kilka minut, cudem nie jest, nawet Tuskowym. Na męża
                polecam miejscowego przygłupa z miłoszyc-moorelanda obszczymura małego z rodziny
                jakiś tam kamirów, zapewne księżólków.
                • allddona Re: szukam męża 26.01.09, 23:15
                  a dla mnie to logowanie jest istnym cudem bo przez 1 rok to tylko czytałam to forum
                  • pooodzian Re: szukam męża 26.01.09, 23:16
                    No to moo... głupku, nawet udawać nie potrafisz. Najpierw piszesz, że szukasz
                    tutaj męża, a teraz, że od roku czytasz forum... I kto ci teraz głupku uwierzy,
                    że chcesz tu szukać męża? Pedał z ciebie i tyle.
          • allddona Re: szukam męża 26.01.09, 23:05
            to hela ja cie biore bez żadnych wymogów
            • dorkasz1 Re: szukam męża 26.01.09, 23:07
              Jakoś trudno mi uwierzyć w poczucie humoru Moo, ale jeśli nawet jest to kolejny
              klon, to dużo sympatyczniejszy. I tak niech zostanie smile
              • happytrol Re: szukam męża 26.01.09, 23:17
                I co??? fajnie żarło i zdechło. Skąd się biorą takie podrabiane pooooooodziany.
                Wolę oryginała nie jakąś chinę.
                • pooodzian Re: szukam męża 26.01.09, 23:20
                  Ja jestem oryginałem, mam dwa niki i się tego nie wstydzę. A na forum jestem od
                  początku, mam tutaj misję do spełnienia, więc o co to wszystko chodzi? Zapewne
                  ksiądz z ciebie, oj znam ja takich i to dobrze, oj znam.
                  • happytrol Re: szukam męża 26.01.09, 23:21
                    Wojtek spadaj
                    • pooodzian Re: szukam męża 26.01.09, 23:24
                      Yyy? Jaki Wojtek? Pomyliłeś mnie księżólku z tym tumanem
                      moo...el-fin-allddona-heymdal-djmixerr i inne jego klony. Weź do niego skacz,
                      nie do mnie.
    • allddona Re: szukam męża 26.01.09, 23:45
      czy ja mam na tym forum jakąś pocztę żeby ją odebrać
    • mixoter Re: szukam męża 27.01.09, 00:21
      Hej "gwiazdeczko" dobrze trafiłaś POpaprańców > Nam Ci Tu Dostatek < A jak forum postudiujesz, sama się przekonasz - mają taaaki BURDEL smile Takiego wżyciu nie zobaczysz, ale Świat cały przed Tobą. Więc bierz się ostro do "roboty" w pierwszym rzędzie za PEDAŁÓW i CIOTY bo ta reszta POpaprańców to same GOŁODUPCE i KMIOTY smile U pozostałych kariery na dłużej nie wróżę, za cieniutkie CV bez wachlarza usług i cennika smile Ale biorąc pod uwagę że jesteś świeża , pomoc ci się od nas - starych fi...w za darmo należy. A jak byś była bystra i 1 lepszego fi..a o ryzyko spytała, to z pewnością by opowiedział jakie są w Las-laskowicach lasy duże, i taka adeptka jak Ty bez kasy i majtek z WIELKIEGO BORU zapłakana wracała. Życzę sukcesów smile
      • kasjan007 Re: szukam męża 27.01.09, 06:23
        alldona kup se wibrator, może jak ci ulży to zaczniesz myśleć
        mądrzej?
        • allddona Re: szukam męża 27.01.09, 10:14
          kasjanie masz wyobraznię ukształtowaną w jednym kierunku, sprowadzanie kontaktów
          d/m do czynności wibratora, życie jest pięknie między innymi dlatego, że
          człowiek na człowieka zawsze czeka a mądrość każdy ma taką na jaką sobie zapracował
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka