allddona 26.01.09, 22:48 jak już udało mi się zalogować na tym szacownym forum to spróbuje je wykorzystać do moich prywatnych celów - jak w temacie i oczekuje propozycji ........................... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
allddona Re: szukam męża 26.01.09, 22:54 dorkasz jak szukam to szukam i nic sobie nie robie, żadnego tam tego nabiału Odpowiedz Link
allddona Re: szukam męża 26.01.09, 23:22 nie jestem klonem i już więcej na ten temat pisać nie będę, ale ponawiam apel- mąż potrzebny od zaraz................. Odpowiedz Link
happytrol Re: szukam męża 26.01.09, 22:52 Cha cha cha cha tego to jeszcze tu nie było. Spytam żony czy mi pozwoli Odpowiedz Link
happytrol Re: szukam męża 26.01.09, 23:00 Najważniejsze żeby związek był partnerski www.wrzuta.pl/audio/sVBibs9v3G/partnerstwo_w_malzenstwie Odpowiedz Link
allddona Re: szukam męża 26.01.09, 23:04 no bo ja nie mam wzięcia bo mówię jak jest; tzn. jestem leniwa, lecę na forsę, jakaś wypasiona bryka do tego by się przydała, czy to są aż takie duże wymagania Odpowiedz Link
pooodzian Re: szukam męża 26.01.09, 23:14 allddona napisała: > no bo ja nie mam wzięcia bo mówię jak jest; tzn. jestem leniwa, lecę na forsę, > jakaś wypasiona bryka do tego by się przydała, czy to są aż takie duże wymagani > a Przynajmniej moo.. głupku naucz się udawać. Piszesz prawie jak zawsze, wszystko w jednym zdaniu z małej litery. I ten wielokropek, jesteś tak głupi, że nawet udawać nie potrafisz. Ksiądz z ciebie marny. Odpowiedz Link
dorkasz1 Re: szukam męża 26.01.09, 22:57 Happytrol, myślisz że nowa to będzie lepsza? Chociaż mój kolega zawsze mówi do swojej żony "Baśka, ty taka fajna babka jesteś, żebyś jeszcze tylko cudza była". A wracając do mężów, to ja swojego nie oddam, bo fajny chłopak jest, a poza tym ja leniwa jestem i te wszystkie zabiegi, tokowanie itd. nie chciałoby mi się od nowa Ale moja koleżanka mówi, że swojego odda gratis i jeszcze ze dwa worki puszek aluminiowych dołoży. Zawsze to jakiś grosz z tego będzie Odpowiedz Link
helaa1 Re: szukam męża 26.01.09, 23:02 allddona.. już widze jak będziesz miała poczte zarzuconą,może bedziesz potrzebowała sekretarki to jestem chętna..tylko napisz swoje wymogi co do kandydatów .. Odpowiedz Link
pooodzian Re: szukam męża 26.01.09, 23:04 Allddona...mooreland...el-fin-biuro czy jak mu tam. Daliście się nabrać na jego kolejny klon. Zapomniał, że tego wielokropka pod spodem używa też jako heymdal, podając się za klona heymdalla. I te szacowne forum, i te prywatne sprawy, a inni łykają. Odpowiedz Link
allddona Re: szukam męża 26.01.09, 23:07 kurde poodzian nie jestem klonem dzisiaj udało mi się cudem zalogować na forum, a że szukam męża to takie forum może być dla nie odpowiednie Odpowiedz Link
pooodzian Re: szukam męża 26.01.09, 23:09 Weź mooreland nie rób ludzi konia. Chcesz poszukać męża w necie, serwisy randkowe, fotka, nasza-klasa. Wiadomo, że założyłeś nowy nik dla jaj, więc rób je sam na sobie. Odpowiedz Link
allddona Re: szukam męża 26.01.09, 23:12 pooodzian a męża to ja mogę sobie szukać gdzie mi się podoba a Ty jesteś bardzo podejrzliwy, a takiego podejrzliwego męża to też bym nie chciała Odpowiedz Link
pooodzian Re: szukam męża 26.01.09, 23:12 allddona napisała: > kurde poodzian nie jestem klonem dzisiaj udało mi się cudem zalogować na forum > , > a że szukam męża to takie forum może być dla nie odpowiednie Logowanie zajmuje góra kilka minut, cudem nie jest, nawet Tuskowym. Na męża polecam miejscowego przygłupa z miłoszyc-moorelanda obszczymura małego z rodziny jakiś tam kamirów, zapewne księżólków. Odpowiedz Link
allddona Re: szukam męża 26.01.09, 23:15 a dla mnie to logowanie jest istnym cudem bo przez 1 rok to tylko czytałam to forum Odpowiedz Link
pooodzian Re: szukam męża 26.01.09, 23:16 No to moo... głupku, nawet udawać nie potrafisz. Najpierw piszesz, że szukasz tutaj męża, a teraz, że od roku czytasz forum... I kto ci teraz głupku uwierzy, że chcesz tu szukać męża? Pedał z ciebie i tyle. Odpowiedz Link
dorkasz1 Re: szukam męża 26.01.09, 23:07 Jakoś trudno mi uwierzyć w poczucie humoru Moo, ale jeśli nawet jest to kolejny klon, to dużo sympatyczniejszy. I tak niech zostanie Odpowiedz Link
happytrol Re: szukam męża 26.01.09, 23:17 I co??? fajnie żarło i zdechło. Skąd się biorą takie podrabiane pooooooodziany. Wolę oryginała nie jakąś chinę. Odpowiedz Link
pooodzian Re: szukam męża 26.01.09, 23:20 Ja jestem oryginałem, mam dwa niki i się tego nie wstydzę. A na forum jestem od początku, mam tutaj misję do spełnienia, więc o co to wszystko chodzi? Zapewne ksiądz z ciebie, oj znam ja takich i to dobrze, oj znam. Odpowiedz Link
pooodzian Re: szukam męża 26.01.09, 23:24 Yyy? Jaki Wojtek? Pomyliłeś mnie księżólku z tym tumanem moo...el-fin-allddona-heymdal-djmixerr i inne jego klony. Weź do niego skacz, nie do mnie. Odpowiedz Link
allddona Re: szukam męża 26.01.09, 23:45 czy ja mam na tym forum jakąś pocztę żeby ją odebrać Odpowiedz Link
mixoter Re: szukam męża 27.01.09, 00:21 Hej "gwiazdeczko" dobrze trafiłaś POpaprańców > Nam Ci Tu Dostatek < A jak forum postudiujesz, sama się przekonasz - mają taaaki BURDEL Takiego wżyciu nie zobaczysz, ale Świat cały przed Tobą. Więc bierz się ostro do "roboty" w pierwszym rzędzie za PEDAŁÓW i CIOTY bo ta reszta POpaprańców to same GOŁODUPCE i KMIOTY U pozostałych kariery na dłużej nie wróżę, za cieniutkie CV bez wachlarza usług i cennika Ale biorąc pod uwagę że jesteś świeża , pomoc ci się od nas - starych fi...w za darmo należy. A jak byś była bystra i 1 lepszego fi..a o ryzyko spytała, to z pewnością by opowiedział jakie są w Las-laskowicach lasy duże, i taka adeptka jak Ty bez kasy i majtek z WIELKIEGO BORU zapłakana wracała. Życzę sukcesów Odpowiedz Link
kasjan007 Re: szukam męża 27.01.09, 06:23 alldona kup se wibrator, może jak ci ulży to zaczniesz myśleć mądrzej? Odpowiedz Link
allddona Re: szukam męża 27.01.09, 10:14 kasjanie masz wyobraznię ukształtowaną w jednym kierunku, sprowadzanie kontaktów d/m do czynności wibratora, życie jest pięknie między innymi dlatego, że człowiek na człowieka zawsze czeka a mądrość każdy ma taką na jaką sobie zapracował Odpowiedz Link