blondyna87 15.02.09, 17:38 GDZIE W J-L MOZNA POJSC I WYPROSTOWAC ZĘBY,WYBIELIC? ADRESY PODAWAC.jA SLYSZALAM ZE U JUGOLA JEST I NAD BIEDRONKĄ- MOZE JAKEIS OPINIE?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panjarekp Re: ------------------------>>>ESTETY 15.02.09, 17:42 Aleja Wolności p. Brych Kłodzińska. Odpowiedz Link
blondyna87 Re: ------------------------>>>ESTETY 15.02.09, 17:49 galeen dzięki za odpowiedz na moje pytanie ! Odpowiedz Link
gallen Re: ------------------------>>>ESTETY 15.02.09, 18:03 Ja nie odpowiadałem tylko pytałem Odpowiedz Link
blondyna87 Re: ------------------------>>>ESTETY 15.02.09, 18:05 ale ja napisalam post w jakiejs sprawie, co nie? a nie zeby odpowiedac dlaczego mam taki znaczek w tytule a nei inny. Chcialam wyroznic ten temat z pośród wszystkich oo Odpowiedz Link
gallen Re: ------------------------>>>ESTETY 15.02.09, 18:12 Tylko dlaczego tak krzyczysz przecież jeszcze nie ogłuchliśmy Odpowiedz Link
heymdall Re: ------------------------>>>ESTETY 15.02.09, 17:54 wybielanie jest swego rodzaju "zabiegiem końcowym" - tzn. po usunięciu kamienia, naprawieniu i ewentualnym uzupełnieniu wypełnień - nie ma specjalnie sensu ekonomicznego ani proceduralnego, jeżeli uzębienie nie jest doprowadzone do stanu higieny OHI (Oral Hygiene Index)< 30%.. możesz też "tymczasowo" zamówić sobie polerowanie specjalną pastą usuwającą osady (jako dodatkowa usługa po usunięciu przez scaling - ręczny czy też ultradźwiękowy) - daje całkiem dobre efekty .. dla sprawdzenia stanu higieny jamy ustnej polecam (domowe sposoby) tabletki erytrozynowe lub red-cote - płukanie czymś takim ujawnia płytkę nazębną (i jednocześnie informuje o jakości techniki usuwania osadów) .. w tym ujęciu: wybielanie zębów to literka "Z" w alfabecie .. -------------------------------------------------------------------- - Żyje nam się coraz lepiej - oznajmił w expose sejmowym premier. - To fajnie macie... - pomyślał naród Odpowiedz Link
blondyna87 Re: ------------------------>>>ESTETY 15.02.09, 18:17 ile kosztuje wybielanie w laskowicach?? Odpowiedz Link
girardengo Re: ------------------------>>>ESTETY 15.02.09, 21:51 Co niektórym przydało by się przeczytanie netykiety... Tobie Blondyno i Gliniarzowi na pewno tą część tekstu: "Nie pisz bez potrzeby dużymi literami, gdyż oznaczają one raczej krzyk i nie nadużywaj tego." cała netykieta np. na stronie: netykieta.prv.pl/ Wogóle brak moderatora daje się we znaki. Odpowiedz Link
blondyna87 Re: ------------------------>>>ESTETY 15.02.09, 23:16 masz racje, ja nei wiedzialm ze takeigo cso istnieje. Chodz nie bierze sie z tego ze jestem blondynka. Cieszylabym sie gdyby zamiast takich pierdol jak to ze napisalam duzymi literami, bardziej zwracano uwage ludziom z nie cenzuralnymi slowami. Bo za duzo chamstwa w internecie. Nie uwazasz? A Ty sie tylko czepiasz, ale chociaz wiem ze jest cos takiego jak netykieta, ale mi ona nie jest potrzebna. Odpowiedz Link
girardengo Re: ------------------------>>>ESTETY 15.02.09, 23:21 Masz rację, że za dużo na tym forum chamstwa, ale to juz wina moderatora. A co do tego, że netykieta nie jest tobie potrzebna? Nawet nie wiesz jak się mylisz. Traktuj innych z szacunkiem, to i ciebie tak będą traktowali. Odpowiedz Link
blondyna87 Re: ------------------------>>>ESTETY 15.02.09, 23:24 zeby szanowac ludzi z szacunkiem nie potrzeba mi netykieta . Posiadam swoja etykiete osobista, ktora kazdy powinien miec, ja ją mam. Wiem co pisze. Odpowiedz Link
blondyna87 Re: ------------------------>>>ESTETY 15.02.09, 23:25 zycze Tobie abys Ty zawsze, wszedzie i wszystkich szanowal z szacunkiem , a teraz pozwol że pojde spac. Odpowiedz Link