jassfingss 05.05.09, 13:52 proponuję konkurs na rozszyfrowanie tego głeboko zakodowanego tekstu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24395&w=94717124&a=94888703&t=1241524129711 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heymdall Re: paranoja i bełkot 05.05.09, 13:59 no proszę: typowe zachowanie jassfingssa i spółki widzę, że zabrakło koledze argumentów -------------------------------------------------------------------- - Żyje nam się coraz lepiej - oznajmił w expose sejmowym premier. - To fajnie macie... - pomyślał naród Odpowiedz Link
jassfingss Re: paranoja i bełkot 05.05.09, 14:21 heymdall napisał: > no proszę: typowe zachowanie jassfingssa i spółki proszę o definicje "... i spółki ..." proponuję krytycznie zastanowić się na typowym zachowaniem heymdalla i spółki (czyt. pozostałych MMFsów). Odpowiedz Link
djmixer1 Re: paranoja i bełkot 05.05.09, 14:48 heymdall to ćpun, to widać jasno po jego wpisach, są różne czasem sensem a zwykle bełkot bez sensu. Ciekawe kiedy jest pod wpływem, a kiedy na głodzie? Odpowiedz Link
heymdall Re: paranoja i bełkot 05.05.09, 14:59 powtarzasz się .. btw: to miał być argument ?? to już chyba jest zaraźliwe .. -------------------------------------------------------------------- - Żyje nam się coraz lepiej - oznajmił w expose sejmowym premier. - To fajnie macie... - pomyślał naród Odpowiedz Link
heymdall Re: paranoja i bełkot 05.05.09, 14:57 naprawdę przykro mi, że skończyły ci się argumenty .. zwykle wycinasz i oceniasz kawałek wypowiedzi - co sobie cenię, bo stanowi to dobrą okazję do poprzerzucania się "produktami argumentopodobnymi" (czyli argumenty z mieszanką emocji) .. nie rozumiem, skąd ta krucjata - MMFs ?? linux.about.com/cs/linux101/g/mmfs.htm ciekaw jestem, ile razy powtórzysz ten stworzony naprędce skrót .. ja podziwiam twoją metodyczność, ale udowodnij mi proszę faszyzm .. mi i kilku twoim oponentom, którym w teście preferencji politycznych (ktoś tu kiedyś rzucił link) wychodzi anarchizm lub libertarianizm nie martw się, ja w przeciwieństwie do ciebie nie ogłaszam końca PO z powodu 1 senatora (choć znacznego) - jak ty to zwykle czyniłeś - nie rozumiem więc skąd te nerwy: Zaremba miał prawo odejść z powodu premiera, który Brukseli włazi w tyłek bez wazeliny -------------------------------------------------------------------- - Żyje nam się coraz lepiej - oznajmił w expose sejmowym premier. - To fajnie macie... - pomyślał naród Odpowiedz Link
heymdall Re: paranoja i bełkot 05.05.09, 14:58 przepraszam, ale coś z obrazami nie idzie .. -------------------------------------------------------------------- - Żyje nam się coraz lepiej - oznajmił w expose sejmowym premier. - To fajnie macie... - pomyślał naród Odpowiedz Link
heymdall Re: paranoja i bełkot 05.05.09, 15:02 powtarzasz się, synek -------------------------------------------------------------------- - Żyje nam się coraz lepiej - oznajmił w expose sejmowym premier. - To fajnie macie... - pomyślał naród Odpowiedz Link
heymdall Re: paranoja i bełkot 05.05.09, 15:10 a wiesz, co mnie rozbawiło .. nagle, tłumacząc usilnie ewidentny błąd naszego Słoneczka stanęła mi przed oczami przyjemna mordka rzecznika rządu - nagle straciłes całe "jaja" i zacząłeś wazeliniarsko tłumaczyć słońce to nasze peruwiańskie, że to w sumie PiS wysłał stoczniowców na zieloną trawkę (bo to długofalowe - tzn. zwolnili za PiS a teraz dopiero wywalają??) .. gdzie twój obiektywizm jassfingsiku ?? trzeba twój post przesłać do kancelarii słońca naszego, to masz fuchę jak nic - kolejny włazidup z wazeliniarskim zacięciem do tłumaczenia błędów .. wszakże bierzesz przykład z Tuska, który lubi być poklepywany .. jak nic cię weźmie - więcej takich wspaniałych tłumaczy a będziemy Irlandią wazeliną płynącą .. -------------------------------------------------------------------- - Żyje nam się coraz lepiej - oznajmił w expose sejmowym premier. - To fajnie macie... - pomyślał naród Odpowiedz Link
heymdall Re: paranoja i bełkot 05.05.09, 15:12 P.S.: płaci ci ktoś za takie podlizywanie się, czy to tylko taki charakter masz ?? -------------------------------------------------------------------- - Żyje nam się coraz lepiej - oznajmił w expose sejmowym premier. - To fajnie macie... - pomyślał naród Odpowiedz Link
jassfingss Re: paranoja i bełkot 05.05.09, 16:24 swego czasu sugerowałem ci wizytę u psychiatry, jak widać nie posłuchałeś. Coraz bardziej się skłaniam do sygestii djmixer1, ty poprostu jesteś na głodzie - najwyższy czas na kolejną działkę. Na zdrowie!!! Odpowiedz Link
heymdall Re: paranoja i bełkot 05.05.09, 17:14 a ja cały czas wierzę w ciebie o złotousty!! nie może być tak, że nagle zabrakło ci argumentów .. tak wybitny autorytet w dziedzinie psychiatrii i kosmetologii oraz uzaleznień powinien zawsze mieć coś do powiedzenia .. no jassfingss: pomogę ci - powiedz teraz "brunatny"..głośno i wyraźnie "brunatny".."bru-nat-ny" .. nie wiem, czemu, ale czuję, że to słowo w jakiś sposób dodaje ci sił .. obecnie jestem na głodzie: twiich arcyciekawych porad i argumentów - jeżeli cieszą mnie, pomyśl tylko, jak radowałoby się Słońce Peru .. -------------------------------------------------------------------- - Żyje nam się coraz lepiej - oznajmił w expose sejmowym premier. - To fajnie macie... - pomyślał naród Odpowiedz Link