neologin 24.06.09, 14:46 Cóż ja widzę. Wiele ciekawych tematów i informacji. Sondy, można głosować. Jakby mniej grubiaństwa. Forum znów kwitnie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koch-111 Re: Forum odżywa.? 24.06.09, 14:56 more-coś jest na wakacjach i nie ma dojścia do internetu Odpowiedz Link
jelczanskisyf Re: Forum odżywa.? 24.06.09, 17:48 mooreland nie ma, ale ma znacznie głupszy poodzian czy djmixer. A tak na marginesie. Czytalem post analfabety poodziana który odtrąbił zwycięstwo PO w wyborach do europarlamentu. Mam do niego pytanie. Moze mi odpowiedzieć kazdy inny. PiS zwiekszył stan posiadania o 50% , PO straciło 3 mandaty w porownaniu z ubiegłą kadencją. I jedną i drugą partie mam głęboko w dup.... Pytam tylko jak utrata mandatów może być zwycięstwem czy mówiąc slowami tego analfabety PO zmiotła ze sceny PiS. Czy ten parobek myśli? Znajomości matematyki od takiego przygłupa nie rządam. Odpowiedz Link
whatsup-doc Re: Forum odżywa.? 24.06.09, 18:11 jelczanskisyf napisał: >Znajomości matematyki od takiego przygłupa nie rządam. podobnież jak wymaganie podstaw ortografii od przygłupów Odpowiedz Link
inmarco Re: Forum odżywa.? 27.06.09, 15:02 Każdy ma prawo mieć swoje zdanie, to jasne jak słońce. Ale też należy wymagać podstawowych zasad ortografii. Na litość boską, jak można "rządać"? Odpowiedz Link
bb5bb5 Re: Forum odżywa.? 24.06.09, 18:03 koch-111 napisał: > more-coś jest na wakacjach i nie ma dojścia do internetu Eee, on tylko udaje, że jest na wakacjach. Przemianował się tym razem na jakiegoś syfa. Odpowiedz Link
librys Re: Forum odżywa.? 25.06.09, 22:10 Forum jest modne. Forum jest dobrze poinformowane. Nie mamy lokalnej gazety mamy forum. Odpowiedz Link