Gość: Amra24 IP: *.eranet.pl 04.06.06, 19:11 Chcialabym pisac prace licencjacka o EGipcie,ale nie mam konkretnego pomyslu na temat.Moze naprowadzicie mnie na jakis temat??bylabym wdzieczna pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abirka Re: Praca licencjacka o Egipcie 04.06.06, 19:31 Zdecyduj się: piszesz pracę licencjacka o nurkowaniu w Morzu Czerwonym, czy CHCIAŁABYŚ pisać pracę (temat dowolny) o Egipcie. Bo w dwóch wątkach zaprzeczas sobie. Nie budzi to więc załufania, uznania i chęci pomocy licencjatce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amra24 Re: Praca licencjacka o Egipcie IP: *.eranet.pl 04.06.06, 19:36 Jestem na etapie ustalania tematu pracy.Na razie nie moge sie do konca zdecydowac...mam 2 pomysly:pierwszy to wlasnie o nurkowaniu w morzu czerwonym,a drugi to cosik zwiazanego z ruchem turystycznym w Egipcie.Szukam do tych tematow zrodel,ale wcale to nie jest takie latwe.Stad moje niezdecydowanie:( Odpowiedz Link Zgłoś
issis Re: Praca licencjacka o Egipcie 04.06.06, 22:08 Amra24 napisała: > cosik zwiazanego z ruchem turystycznym w Egipcie Myślę, że to lepszy pomysł - można pisać o wpływie zamachów na ruch turystyczny, mozna o popularności każdego z kurortów (Sharm, Hurghada, Dahab, Taba), o wycieczkach, popularności piramid, Klasztoru Św. Katarzyny, rejsów po Nilu... Możesz ułożyć ankiety dla turystów - a szukać ich przez biura podróży, ale także... przez nasze Forum! To rewelacja - sama przyjemność pisania i kupa materiału! POWODZENIA, 3mam kciuki! :) PS. Mam teraz 3 osoby piszące u mnie licencjaty, ale z nieco innych tematów :) Odpowiedz Link Zgłoś
platynka.iw Re: Praca licencjacka o Egipcie 04.06.06, 20:50 Jezeli moge to mam pytanko-jaki kierunek konczysz i gdzie?? pozdrawiam Iwonka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Praca licencjacka o Egipcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 15:25 JA ROK TEMU OBRONILAM PRACE MAGISTERSKA I WLASNIE PISALAM O EGIPCIE JEST DUZO MOZLIWOSCIE JA PISALAM O PRACY REZYDENTA W EGIPCIE BO PRACOWALAM TAM I MIALAM DOSWIADCZENIE . RADZE ZEBYS SKONKRETYZOWALA SOBIE O CZY CHCESZ PISAC BO TEN TEMAT JEST NAPRAWDE OBSZERNY I MASZ DUZO MOZLIWOSCI;) ZYCZE UDANEJ PRACY Odpowiedz Link Zgłoś