Dodaj do ulubionych

Szkoda, ze na tym forum sa tylko dwaj uczestnicy

26.09.12, 14:11
bo Austria to wdzieczny temat, niezaleznie czy ktos lubi torcik Sachera czy nie. Czy kotlet schabowy jest wiedenskim schnitzlem czy nie nim jest. Czy lody kupuje sie w budce na wiedenskim dworcu czy w "najlepszej wiedenskij cukierni".
Mair i niejaki wislok1 przemieniajacy sie w zaleznosci od tego co mair napisze w rozne postacie, czasami wystepujacy solo ale tez gremialnie, nawet wowczs gdy watek traci myszka ze starosci, wazne aby dowalic .
Jak to nazwac, do jakiej kategorii chorob to zalicyc, wyglada to bardzo dziecinnie tak jakby postac ukrywajaca sie pod nickiem wislok&company nie wyrosla z puberteten a zatrzymala sie na tamym etapie rozwoju unyslowego.
Ostatnio, postac ta podala sie za dyplomowanego psychologa, chca podkreslic forumowe wypociny. Szkoda, ze jest to postac wirtualna bo bylbym gotow spotkac sie i jej pomoc, moze jeszcze nie jest za pozno, moze daloby sie cos zrobic ze stanem postaci umyslu.

Obserwuj wątek
    • wislok1 Absurd 26.09.12, 17:50
      Piszę jako wislok1

Twoje zarzuty to stek bzdur

Po prostu także inne osoby oceniły ciebie jako schizofrenika i idiotę

To jest FORUM TURYSTYCZNE, więc pisz o turystyce

Bez odbioru
      • wislok1 Re: Absurd 26.09.12, 17:51
        PS: każdy chętny może sprawdzić moje IP i innych osób, zapraszam, nie mam nic do ukrycia,
        nie zamierzam udowadniać psycholowi, że nie jestem wilebłądem
        • mair Re: Absurd 27.09.12, 07:10
          Moze nie wielbladem ale debilem napewno. Bay.
      • mair Re: Faktum 27.09.12, 08:07
        No bo popatrz sam. Napisalem co mysle o nickach wystepujacych na tym forum, bez obrazania a ty co.
        Slowo idiota nie nalezy do salonow ale czy ty wiesz co to jest salon ?

Apropos nickow. Watek, adresowany do konkretnej osoby, ktory juz sie postarzal raptownie odzyl po wymianie uprzejmosci miedzy nami. Tylko kompletny cep nie wzial by tego jako frustarcje niejakiego wislok1 wystepujacego dla komuflarzu pod roznymi postaciami.

> Po prostu także inne osoby oceniły ciebie jako schizofrenika i idiotę

Nie oceniaj ludzi z wlasnego poziomu. Mialy ku temu powod ?
        Jest sie schizofreniukiem i idiota tylko dlatego, ze mi tort Sachera nie smakowal, jak prostackim byc trzeba aby tak oceniac ?

I nie odbieraj, miej odrobine ambicji i honoru, zostaw.
    • siejest Re: Szkoda, ze na tym forum sa tylko dwaj uczestn 27.09.12, 08:33
      Hej tam mi i tu wink
      ... a tam tylko dwóch, forum jest rozpoznawane w wyszukiwarkach, wystarczy wrzucić choćby "Austria turystycznie" i forum już jest odnajdywane przez potencjalnego zainteresowanego. Po za tym w archiwum jest już tak dużo opisów, ze zainteresowany coraz częściej odnajduje odpowiedz bez konieczności zadania zapytania (chyba wink.
      Pozdrowek
      • mair Re: Szkoda, ze na tym forum sa tylko dwaj uczestn 27.09.12, 09:25
        Hej siejest

kazde forum jest rozpoznawalne w wyszukiwarce, wystarczy tylko ................... itd.
        To forum czesto przymiera i dla uzdrowienia "wrzucam" temat ot jak chocby ten o torciku. Moze ma to malo bezposrednio wspolnego z "turystyka" a jednak. Jak mi jedna pani powiedziala, shopping to tez turystyka ale kontrowersyjny nie oznacza "chamska " a tu jest taki co mu nic nie pasuje co nie jest zgodne z jego tokiem rozumowania i pojmowania swiata i rzeczy. W tym problem.
        Szkoda mi tego forum, szkoda aby przymieralo i nawet gdy temat watku nie jest zbyt turystyczny w klasycznym tego slowa znaczeniu, nie oznacza to, ze internauta taki czy owy musi z kopyta obrazac autora. Ma prawo sie nie zgadzac, w tym tez celu rzucam watek ale chamstwa nie cierpie. Moje reakcje na chamstwo i tak sa delikatne. Jestesmy tu anonimowi, nie znamy sie osobiscie, nie wiemy co tak naprawde kazdy z nas mysli, kim jest i jakie ma poglady. Odnosmy sie wiec do tematu a nie do osoby.
        Pozdrawiam i jako moderator watku powinienes nad nim czuwac.
        • ennka Re: Szkoda, ze na tym forum sa tylko dwaj uczestn 27.09.12, 11:09
          Szkoda ,że do siebie nie stosujesz tych uwag.Byłoby znacznie mniej chamstwa na tym forum.
          • mair Re: Szkoda, ze na tym forum sa tylko dwaj uczestn 27.09.12, 11:46
            Podaj przyklady kiedy to ja rozpoczynam chamskie wymiany postow.
            • mair Re: Szkoda, ze na tym forum sa tylko dwaj uczestn 27.09.12, 11:58
              Tu masz przyklad twoich (nicki traktuje jako jedna osobe) "nie chamskich" odpowiedzi na moje "zaczepne wpisy. Ok, moje wpisy nie byly zbyt dyplomatyczne, zgoda ale w zadnym wypadku chamskie jesli jestes w stanie ocenic obiektywnie. Przeanalizuj zanim sie wypowiesz. Twierdze twoje a nie wasze bo nie ma w Polsce sytuacji aby kilka osob mialo takie same zdanie czy poglad. W polskiej menatalnoscia jest to absolutnie wykluczone.
              forum.gazeta.pl/forum/w,34545,139118201,,Torciki_Sachera.html?v=2
        • siejest Re: Szkoda, ze na tym forum sa tylko dwaj uczestn 27.09.12, 13:31
          ...odświeżanie forum jest na pewno dobrym pomysłem, tez nie wierze w zamysły niby obrażania, często czyta się coś inaczej niż piszący miał w zamiarze przekazać. Chyba wystarczy o tym pamiętać aby trochę luźniej podejść do niby takiego obraźliwego tekstu, jednak chyba tez powinniśmy pamiętać, ze pisząc coś możemy być zrozumiani dwuznacznie, taki to jest minus wszystkich for.

Przy Grossglocknerstrasse pada ale ciągle są motocykliści smile
          • wislok1 Cóż 27.09.12, 16:14
            Dopóki mair będzie tu siedział, ja na tym forum nigdy niczego nie napiszę.

On jest ewidentnie chory,
            ma sporo nicków na różnych forach, wiele tożsamości,
            sam go złapałem, że jest jednocześnie voyagerem,
            jest schizofrenikiem,
            ciągle prowokuje i obraża

NIGDY tu nie pisałem inaczej niż wislok1

innym zarzuca to, co sam robi,
            czyli ocenia innych przez pryzmat siebie !!!

NIGDY tu nie pisałem inaczej niż wislok1

To są siejest fakty, jego trzeba leczyć
            • mair Re: Cóż 27.09.12, 17:36
              wislok1 napisał:

> Dopóki mair będzie tu siedział, ja na tym forum nigdy niczego nie napiszę.

Dzieki Bogu i wszystkim swietym, jeno dotrzymaj slowa. Dowalic jedank i na zakonczenie musiales. Jak to sie mowi, wytrenowany sportowiec utrzymuje poziom do konca.
              Bay

Ps. juz cie o to prosilem, udowodnij ze mair i vojager to ta samo. A ty nic. Utrzymujesz poziom ale wierzaj, ja ci tym samym nie bede sie odwdziecal bo czasami jestes nawet zabawny, ot jak teraz. Pa, pa do nastepnego wpisu ale blagam, pozostan wislok´iem
              • mair Re: och wislok1, nie strasz 27.09.12, 17:55
                i nie pros company o wsparcie bo to takie niesmaczne, nie potrafisz sam atakowac i sie bronic, musisz miec podporki ?
                A swoja droga to ten torcik Sachera wcale nie byl az tak niesmaczny a kawa melanche tez pitna, jedynie lody jak lody, na moze to pokrycie bylo czyms innym niz u innych, wiesz juz co to za lodziarnia ? rodzinka twierdzi, ze to najlepsza w Wiedniu, pewnie wiedza co mowia.
                • wislok1 mair alias vojager29 !!! 27.09.12, 19:00
                  forum.gazeta.pl/forum/w,34545,137524219,,Co_zwiedzic_.html?v=2
                  Ale numer,
                  ciekawe ile jeszcze ma wcieleń internetowych i kogo jeszcze odgrywa na różnych forach ?

Re: ZAKUPY do vojager29
                  vojager29 podaruj sobie te uwagi, pełne blamażu... pozujesz się na wielkiego podróżnika, ale jedynym efektem, który chciałeś osiągnąć było ośmieszenie respondentów... zresztą widocznie ogólnie masz coś nie tak ze smakiem, i tym zmysłowym i tym w sensie przenośni.... autor tego wątku jednak chce
                  Cz, 29-01-2009 Forum: Włochy - ZAKUPY
                  do vojager29
                  uwielbiam takich wujków dobra rada. pewnie jak lot jest za 60 zl to kicha takim lecieć co? nie ma się czym pochwalic przed znajomymi? powinnam leciec lufthansą - wtedy mogę sie wypowiadać, bo wizzairem sie nie liczy. dzięki za radę wujku, kanapki na pewno wezmę, bo jeszcze przez półtorej godziny l
                  Wt, 23-03-2010 Forum: Włochy - Koszt przejazdu do Toskani
                  Re: "vojager29 podaruj sobie te uwagi,
                  Sorry,ale Ty-vojager29- jesteś chory!!!!!...i nie zaśmiecaj tego miejsca swoimi,głupawymi uwagami!!! Zdrówka życzę!!!
                  Cz, 29-01-2009 Forum: Włochy - ZAKUPY
                  index.forum.gazeta.pl/szukaj/forum/vojager29
            • mair Re: jestes zalosny 28.09.12, 07:59
              wislok1 napisał:

> Dopóki mair będzie tu siedział, ja na tym forum nigdy niczego nie napiszę.

bez dalszego komentarza
    • burgenland gdzie jest moderator ? 27.09.12, 20:17

to ma byc forum turystyczne
      dlaczego ataki ad personam
      nie sa natychmiast usuwane ?

mam dosc prowokowania pyskowek
      i robienia na forum dziadowizny,
      caly watek ma zniknac, a takze wszystkie, ktore nie maja
      zwiazku z turystyka,
      prywatnie mozna sobie wysylac maile i

jak ktos sie nie umie zachowac, to ma byc zabanowany
      • mair Re: gdzie jest moderator ? 30.09.12, 11:09
        burgenland napisał(a):

>
        > to ma byc forum turystyczne

Cyz mozesz zdefiniowac "turystyka" i jak to sie dzisiaj odbiera ?
    • magoska1 Re: Szkoda, ze na tym forum sa tylko dwaj uczestn 30.09.12, 00:43
      Nie piszę bo od razu są wycieczki osobiste i kłótnie.

a mogłabym opisać i wstawić zdjęcia krowiego korka przy tamach w Zell smile)
      • magoska1 Re: Szkoda, ze na tym forum sa tylko dwaj uczestn 30.09.12, 00:46
        I przekazać praktyczne informacje o podróżowaniu pociągami - czyli o tym ze warto zarezerwować miejsce w pociągu o ile istnieje taka możliwość smile
        • mair Re: Szkoda, ze na tym forum sa tylko dwaj uczestn 06.10.12, 10:35
          Mozesz spokojnie pisac. Na tym forum pozostal tak na codzien tylko mair a ten nie prowadzi dialogu ze soba ale obilo mi sie o uszy, ze jego najbardziej zaciety "wrog" postanowil sie ustabilizowac co daje dobre perspektywy dla tego forum.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka