Dodaj do ulubionych

Przywitanie

23.10.05, 12:18
Witam wszystkich, ktorzy z racji prowadzonej dzialalnosci, miejsca
zamieszkania, posiadanych informacji w austrii moga sluzyc polskiemu turyscie
w wyborze miejsca urlopu.
Nie znam jeszcze zdania nadzoru forum dotyczacego granic informacji i
samoreklamy.Znajdzie sie ono bezposrednio tutaj lub poinformuje Was o tym sam
tutaj.
Pozdrawiam wszystkich uczestnikow tego forum, ktorzy w zamysle maja
przedewszystkim dobro polskiego turysty jak i dobro stosonkow polsko -
austriackich.
Z Zell am See
Piotr
Obserwuj wątek
    • wote Re: Przywitanie 23.10.05, 19:22
      Witam serdecznie, chętnie będę sledził informacje.

Pozdrawiam
      • zellamsee1 Re: Przywitanie 23.10.05, 19:42
        Witaj Wote i ja na to licze.Licze, ze wlacza sie w to inni rowniez.Specjalnie
        nie podaje informacji o innych regionach gdyz licze, ze tamtejsi fachowcy sie w
        to wlacza.
        • zellamsee1 Re: Przywitanie kim jestem 24.10.05, 11:10
          Mieszkam w Europasportregoin Zell am See.
          Zajmuje sie pomoca zarzadowi tegoz regionu w jego promocji.
          Pomagam nieodplatnie gosciom z PL jako niezalezny rezydent.
          Wynajmuje sam kwaterki(info.tylko na zapytanie) lub pomagam nieodplatnie w ich
          znalezieniu.
          Wspolpracuje z organizatorami wyjazdow grupowych.
          Piotr
          • zillertal Witam z Zillertal 25.10.05, 10:48
            Hejka Piotr

jasne ze przylaczam sie do forum, choc ostatnio mam 0 czasu i pewnie dlatego
            dopiero teraz je zauwazylem.
            Piotr, ludziska potrzebuja informacji ( i wiemy o tym dokladnie) a ty musisz to
            robic na prywatnym forum, szkoda ze niektorzy tak do tego podchodza, nie znam
            powodow ale mozemy na priv..na ten temat pogadulic (jak znajdziesz wolna
            chwilke oczywiscie). Trzymam kciuki i jestem pewien ze niedlugo to sie rozkreci
            i bedzie tu mozna tutaj pisac o Alpach i nie tylko do woli.
            Chetnie bede podsylal informacje o regionie Zillertal i odpowiadal na pytanka.
            W miare mozliwosci postaram sie pomoc w rozwoju tego slusznego forum. Znajac
            twa zacietosc, juz wkrotce bedzie tutaj sporo milosnikow Austrii i jezeli sobie
            tego zyczysz, wspolnie mozemy cos przygotowac na miejscu dla naszych rodakow na
            miejscu...(np. ostatnio poddalem u mnie na portalowym forum temat wyjazdu na 6
            lodowcow)

pozdrowienka

Dominik

zillertalinfo.pl
            GG 3063199
            Mail: dominik@zillertalinfo.pl

• alessa Re: Przywitanie 11.11.05, 12:35
        No cóż zostałam przywołana do odpowiedzi.
        Kim jestem , skromną osóbką, która 10 lat temu zrobiła uprawnienia PILOTA
        WYCIECZEK ZAGRANICZNYCH i zaczęła bawić się (BARDZO SERIO) w turystykę.

Miałam dużo szczęścia i już po roku pracy wylądowałam w zimie w Dolomitach
        Włoskich w miejscowości Falcade na rezydenturze .
        Biuro , z którym pracowałam zostawiło tam długi , a ja zostałam .
        We wrześniu 2003 roku uzyskałam KONCESJĘ DLA ORGANIZATORÓW TURYSTYKI i zaczęłam
        działać jako Biuro Podróży GALA-TOUR .
        Organizuję tylko wyjazdy narciarskie do Falcade i okolic Alleghe, Zoldo oraz do
        Arabby i Cortiny d'Ampezzo dla specjalnych gości.

Co roku od początku grudnia do końca sezonu narciarskiego jestem z moją połówką
        w Falcade i opiekuję się moimi klientami.

Zell chyba wystarczy, mam nadzieję, że nie potraktujesz tego jako reklamę.
        Oczywiście teraz żartuję.

Już za 3 tygodnie wyjeżdżam , mam nadzieję , że sytuacja śniegowa będzie dobra.
        POZDRAWIAM
    • zellamsee1 Re: Przywitanie 12.11.05, 14:53
      No i juz jestesmy w czworka wink
      Pozdro dla wszystkich
    • gratkorn Re: Przywitanie 15.11.05, 13:10
      Witam wszystkich. Mam na imię Monika i od początku powstania tego forum śledzę
      jego rozwój. Jestem fanem Austrii, a zwłaszcza Styrii a najściślej - bliskich
      okolic Graz i jego atrakcji turystyczno - przyrodniczych. Chętnie poczytam też
      o innych regionach tego cudnego kraju. Mam nadzieję przez chwilę tu zostać.
      • zellamsee1 Re: Przywitanie 15.11.05, 14:19
        Witaj gratkorn smile
        Wierze, ze dolancza sie inni i bedzie cos o Styrii i kazdym innym landzie.
      • chouache Re: Przywitanie 16.11.05, 00:35
        Witam. Nazywam się Krzysztof. Jestem zakręcony między innymi na punkcie nart i
        wina, no i rzecz jasna Austrii, która szczęśliwie łączy te dwa walory. Z
        regionów narciarskich poznałem dotychczas właśnie Zell-am-See oraz Zillertal i
        można powiedzieć, że wsiąkłem w tamtejsze śniegi... Natomiast z regionów uprawy
        winorośli to "zakosztowałem" tylko Wachau. Wiele dobrego słyszałem o winach
        styryjskich. Czy możesz, Moniko, potwierdzić tę pochlebną opinię?

Pozdrawiam
        • zellamsee1 Re: Przywitanie 17.11.05, 10:51
          Witaj chouache.
          Fakt, wina sa dobre, ja preferuje Liblich.To takie ani slodkie ani wytrawne marki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka