Gość: julia IP: *.kalisz.mm.pl 06.03.05, 17:58 napiszcie mi czy psychologia tam jest ok Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gocha Re: swps...ok?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.03.05, 19:29 Jesli jesteś z Kalisza, pytasz pewnie o wrocławski swps: jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia Re: swps...ok?? IP: *.kalisz.mm.pl 07.03.05, 11:20 nie:)akurat o warszawski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gocha Re: swps...ok?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.03.05, 14:46 OK, your choice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aran Re: swps...ok?? IP: *.gdynia.mm.pl 08.03.05, 11:43 Nie ok, bardzo niski poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
mimi78 Re: swps...ok?? 08.03.05, 12:49 aran w porównaniu z czym? bardzo ok, dobra kadra. dużo wymagają. Ale drogo. Niemniej na SWPSie mimo całej techniki, cholernie trzeba latać za wszystkimi sprawami, kwitkami, podaniami - wszystkiego trzeba pilonować. Czasem nawet wykładowców:) to tacy dziwni profesorowie - jak na psychologii właśnie. Ja jestem tam na innym kierunku ale ogolnie daje 8/10. pzdr. m Odpowiedz Link Zgłoś
gola85 Re: swps...ok?? 08.03.05, 15:49 eee...ja studiuje w swps-ie i powiem ci ze z podaniami nie trzeba latać składasz je elektronicznie, ja wogule wszystko w tej szkole załatwiam przez net i jakoś żyje:-) a pilnować to trzeba wszedzie bo np jak nie dopilnujesz terminu zapisu na egzamin poprawkowy to sami cie nie zapisza. to takie dziwne ze trzeba samemu załatwiać swoje sprawy?:-) jedyny problem to ich skrzynki mailowe- najczęściej wysłany przez ciebie mail nie dochodzi i ty o tym nie wiesz bo serwer nie wysyła wiadomości zwrotnych. Odpowiedz Link Zgłoś