gajah 27.04.05, 23:04 Jak długo pisaliście swoje prace mag. empiryczne???Od czego zacząć gdy juz mam temat??prosze pomóżcie?Dla mnie to czarna magia.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jpeg Re: magisterka!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 23:18 Od konspektu (podstawy teoretyczne, podstawowe kategorie pojęć...). Ja właśnie zaczynam pisać magisterkę i też się odrobinę niepokoję, ale może sprecyzujesz o jaki kierunek studiów chodzi, łatwiej będzie coś poradzić. Na gotowe recepty jednak nie licz, bo ich nie ma. Pozdrawiam i powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
gajah Re: magisterka!!!!!! 28.04.05, 13:15 studiuje psychologie...seminarium ze społecznej.Kontynuuje badania mojego promotora.Czy moge poprosić go o wgląd do jego pracy?Jak to jest?Czy w ogóle moge wypożyczyć albo obejrzec prace magist z poprzednich lat?Jeszcze na dobitke moj promotor jest mało kontaktowy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Re: magisterka!!!!!! IP: *.autocom.pl 28.04.05, 20:36 A co z biologią? Bo nie mam zielonego pojęcia?!!! Ratunku!!!!!! Zdąże do czerwca??????? Odpowiedz Link Zgłoś
veritas1 Re: magisterka!!!!!! 28.04.05, 21:20 Gość portalu: Małgosia napisał(a): > A co z biologią? Bo nie mam zielonego pojęcia?!!! Ratunku!!!!!! Zdąże do > czerwca??????? Wiesz moze lepiej idz do szkoly fryzjerskiej, bo takich biologow jak Ty to nie trzeba... Odpowiedz Link Zgłoś
isabar Re: magisterka!!!!!! 28.04.05, 21:48 Kontynuujesz badania promotora i jeszcze pytasz czy możesz mieć wgląd w jego badania? Chyba jak chcesz napisać magisterkę to musisz wiedzieć jakie były wyniki tych poprzednich badań. Jestem ciekawa jak często spotykacie się na seminarium i co na nim robicie, mój promotor udostępnia mi praktycznie wszystkie materiały, o które poproszę, doktoraty też, jeszcze jest zadowolony, że jestem zainteresowana. No, ale ja mam naprawdę niezwykłego promotora. Jestem na 4 roku, mam zrobione badania, statystyka na ukończeniu-a było tego dosyć dużo i dosyć zaawansowane tak, że musiałam się trochę poduczyć, mam spis treści, zebraną i przeczytaną literaturę i jakieś części teorii, przygotowane wczesniej na kurs z prof. Właściwie jak bym się sprężyła to mogłabym się bronić w czerwcu, ale za pół roku czeka mnie jeszcze egzamin specjalizacyjny. Pozdr i więcej śmiałości, promotor też człowiek-no i psycholog. Odpowiedz Link Zgłoś