Dodaj do ulubionych

magisterka!!!!!!

27.04.05, 23:04
Jak długo pisaliście swoje prace mag. empiryczne???Od czego zacząć gdy juz
mam temat??prosze pomóżcie?Dla mnie to czarna magia..
Obserwuj wątek
    • Gość: jpeg Re: magisterka!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 23:18
      Od konspektu (podstawy teoretyczne, podstawowe kategorie pojęć...). Ja właśnie
      zaczynam pisać magisterkę i też się odrobinę niepokoję, ale może sprecyzujesz o
      jaki kierunek studiów chodzi, łatwiej będzie coś poradzić. Na gotowe recepty
      jednak nie licz, bo ich nie ma. Pozdrawiam i powodzenia.
      • gajah Re: magisterka!!!!!! 28.04.05, 13:15
        studiuje psychologie...seminarium ze społecznej.Kontynuuje badania mojego
        promotora.Czy moge poprosić go o wgląd do jego pracy?Jak to jest?Czy w ogóle
        moge wypożyczyć albo obejrzec prace magist z poprzednich lat?Jeszcze na dobitke
        moj promotor jest mało kontaktowy....
    • Gość: Małgosia Re: magisterka!!!!!! IP: *.autocom.pl 28.04.05, 20:36
      A co z biologią? Bo nie mam zielonego pojęcia?!!! Ratunku!!!!!! Zdąże do
      czerwca???????
      • veritas1 Re: magisterka!!!!!! 28.04.05, 21:20

Gość portalu: Małgosia napisał(a):

> A co z biologią? Bo nie mam zielonego pojęcia?!!! Ratunku!!!!!! Zdąże do
        > czerwca???????

Wiesz moze lepiej idz do szkoly fryzjerskiej, bo takich biologow jak Ty to nie
        trzeba...
        • isabar Re: magisterka!!!!!! 28.04.05, 21:48
          Kontynuujesz badania promotora i jeszcze pytasz czy możesz mieć wgląd w jego
          badania?
          Chyba jak chcesz napisać magisterkę to musisz wiedzieć jakie były wyniki tych
          poprzednich badań.
          Jestem ciekawa jak często spotykacie się na seminarium i co na nim robicie, mój
          promotor udostępnia mi praktycznie wszystkie materiały, o które poproszę,
          doktoraty też, jeszcze jest zadowolony, że jestem zainteresowana.
          No, ale ja mam naprawdę niezwykłego promotora.
          Jestem na 4 roku, mam zrobione badania, statystyka na ukończeniu-a było tego
          dosyć dużo i dosyć zaawansowane tak, że musiałam się trochę poduczyć, mam spis
          treści, zebraną i przeczytaną literaturę i jakieś części teorii, przygotowane
          wczesniej na kurs z prof.
          Właściwie jak bym się sprężyła to mogłabym się bronić w czerwcu, ale za pół
          roku czeka mnie jeszcze egzamin specjalizacyjny.
          Pozdr i więcej śmiałości, promotor też człowiek-no i psycholog.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka