Gość: dara IP: *.gawex.pl / *.Gawex.PL 11.08.05, 14:13 czy warto jezdzic na takie obozy? kto s ie wybiera na oboz adaptacyjny do glucholazow(czy jakos tak)? pozdrawiam studentow ae wroclaw!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dara Re: OBOZ ADAPTACYJNY!!!! IP: *.gawex.pl / *.Gawex.PL 13.08.05, 17:54 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferry Re: OBOZ ADAPTACYJNY!!!! IP: *.gawex.pl / *.Gawex.PL 14.08.05, 14:00 ludzie pszcie cos!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: OBOZ ADAPTACYJNY!!!! IP: *.gawex.pl / *.Gawex.PL 14.08.05, 14:03 Warto, warto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda86 Re: OBOZ ADAPTACYJNY!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 15:10 ja jadę :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: OBOZ ADAPTACYJNY!!!! IP: *.chojnow.sdi.tpnet.pl 14.08.05, 16:06 ja też jade :) Odpowiedz Link Zgłoś
jedrzejowski Re: OBOZ ADAPTACYJNY!!!! 14.08.05, 20:09 A ja nie pamietam jak bylo... Czyli bylo zajebiscie.. Naprawde warto... Wyszalejecie sie... Wypijecie tone wody.. mineralnej.... I 3 tony innej... Poznacie duzo fajnych ludzi z ktorymi bedziecie sie codziennie widziec na AE... Wierzcie mi naprawde ich bedziecie widywac... Nie ma innej mozliwosci... Z niektorymi zamieszkacie w akademiku a z innymi bedziecie swietowac.. Ja poznalem 2 dziewczyny a teraz 2 rok sie z jedna z nich urzeram... Auc---- Goraco polecam ... Jak kucharz zone... Nie zapomnicie tego. A nawet moze sie da wam pojechac jeszcze raz rok puzniej... ;) Chlejcie i pijce z butli wszyscy... Bo do sklepu trza isc po nastepne.......... Ps. Do czech blisko... Ktos mi moze kupi balantajsa... :P (chodzilo o glucholazy) Ps!!!! Polecam oboz (jezeli jestescie z AE) Organizowany przez samorzad zaden inny (jest tani i sa tam osoby z AE a nie mieszanka z poli... Uw.. itp...) ---------------------------------- Niezależne Zrzeszenie Studentów Akdemii Ekonomicznej we Wrocławiu www.nzs.ae.wroc.pl Odpowiedz Link Zgłoś