martamarta92 19.01.24, 20:59 tvn24.pl/polska/przemyslaw-czarnek-wpis-skierowany-do-elona-muska-w-nim-niemiecki-oboz-zaglady-auschwitz-kaminski-i-wasik-o-co-chodzi-7730410 No coraz bardziej pisowcy się odrywają od rzeczywistości Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heca7 Re: Elon Musk i Czarnek 19.01.24, 21:06 Na pewno Elon Musk mu odpowie Przyjedzie i nawet może wytłumaczy Wąsikowej jak się ogrzewanie włącza Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Elon Musk i Czarnek 19.01.24, 21:11 A może nawet zamontuje jej jakieś dodatkowe moduły do zdalnego sterowania? Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Elon Musk i Czarnek 22.01.24, 09:06 Satelitą jej z kosmosu włączy… Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Elon Musk i Czarnek 19.01.24, 21:10 Oni wydają się masturbować własnym poziomem absurdalnego oxujenia. To naprawdę sprawia wrażenie jakiejś ponurej, równoległej rzeczywistości w mętnej, niedotlenionej kałuży wody święconej z Lichenia. Odpowiedz Link Zgłoś
veryvery Re: Elon Musk i Czarnek 19.01.24, 21:24 Ja nie wiem czego oni się spodziewają wyjąc za granicą o więźniach politycznych i łamaniu demokracji w Polsce, że w takiej ue pracują idioci, ktorzy nie wiedzą co się tak naprawdę dzieje? Oni sami uwierzyli w te swoje bzdury i propagandę czy to jakas mega desperacja? Co to ma na celu? Za granicą się tylko ośmieszają, a że to niby na użytek pisowskiego twardego elektoratu to nie bardzo mnie przekonuje. Czyżby w obliczu odpowiedzialności karnej za naduzycia władzy i złodziejstwo wychodzą z założenia że a co tam mają do stracenia, podburzajmy nastroje spoleczne, wywolujmy anarchię, paraliżujmy pracę nowej władzy i urzędów jak tylko się da, lepsze to niz wieloletnie więzienie. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Elon Musk i Czarnek 22.01.24, 10:41 veryvery napisała: > Czyżby w obliczu odpowiedzialności karnej za naduzycia władzy i złodz > iejstwo wychodzą z założenia że a co tam mają do stracenia, podburzajmy nastroj > e spoleczne, wywolujmy anarchię, paraliżujmy pracę nowej władzy i urzędów jak t > ylko się da, lepsze to niz wieloletnie więzienie. Usiłują zniechęcić obecną władzę do wsadzania ich do więzień. Nic innego im nie zostało. Łudzą się ze dla świętego spokoju dadzą im spokój. S. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Elon Musk i Czarnek 19.01.24, 22:31 A może Elon wystrzeli ich w kosmos? Najlepiej razem z prezesem kraju 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
milupaa Re: Elon Musk i Czarnek 22.01.24, 14:38 Jestem za, na Marsa jako pierwszych osadników. Ale może szkoda Marsa.. Jakiegoś małego satelitę im dać. Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka Re: Elon Musk i Czarnek 21.01.24, 20:44 No dramat, Czarnek zdobył podobno zaszytny tytuł Dzbana roku, tylko nam wstyd przynosi Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama2 Re: Elon Musk i Czarnek 22.01.24, 10:38 Czarnek jest cieniutki. Ja pisałam do Trumpa i do Orbana. Odpowiedz Link Zgłoś