Dodaj do ulubionych

ARCHEOLOGIA!!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 17:43
Czy są tu studenci archeologii?Proszę,napiszcie mi coś o tym
kierunku.Szczególnie chodzi mi o UAM.Jak tam jest,jaki poziom itp.
Obserwuj wątek
    • Gość: kika Re: ARCHEOLOGIA!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 19:19
      Właśnie. Napiszcie coś, bo mnie to też interesuje!!!!
      • Gość: kika Re: ARCHEOLOGIA!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 21:18
        Nikt z was nie studiuje?! Nie wierzę.
    • Gość: ludzik Re: ARCHEOLOGIA!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 15.08.05, 21:21
      Studiuje, studiuje... Tyle ze w Warszawie i o UAM nie mam zielonego pojecia

Pzdr L
      • Gość: kika Re: ARCHEOLOGIA!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 21:27
        To napisz chociaż jak jest na tym kierunku?Jaki poziom jest na UW?Pozdrawiam:)
        • Gość: ludzik Re: ARCHEOLOGIA!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 15.08.05, 21:37
          Jezeli Cie to naprawde interesuje to jest b.b.b. dobrze :) Poziom ogolnie rzecz
          biorac dobry - w zasadzie zalezy od poszczegolnych wykladowcow, niektorzy tak
          przynudzaja, ze zepsuja najciekawszy temat, inni potrafia zainteresowac czyms na
          pozor najnudniejszym. Jak zreszta wszedzie. Z cwiczeniami tez roznie bywa... Ja
          jestem zadowolona i wiem, ze to TEN kierunek.
          Pzdr dla przyszlych archeologow
          L
          • Gość: kika Re: ARCHEOLOGIA!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 21:58
            Dzięki za info. A mam jeszcze jedno pytanie,czy wybrałaś już specjalizacje?Jaka
            Twoim zdaniem jest najlepsza?Pozdrawiam
            • Gość: ludzik Re: ARCHEOLOGIA!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 15.08.05, 22:46
              U nas na 2 roku wybiera sie 3 bloki, w tym jeden glowny - ja wybralam Bliski
              Wschod, jako najciekawszy. Metnie kojarze, ze na UMK kierunki specjalizacji sa
              troche inne (arch. podwodna? konserwacja zabytkow? - o ile nie myle z innym
              uniw.) i w zwiazku z tym nie bardzo moge Ci pomoc. Poza tym nie wiem co
              rozumiesz przez "najlepsza"?
              Pzdr L
              • Gość: kiki Re: ARCHEOLOGIA!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 13:31
                Oki,dzięki za info.Czy są tu jeszcze jacyś studenci archeologii z UAM-u?
    • Gość: kalafior Re: ARCHEOLOGIA!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 22:18
      Ja też studiuję w Warszawie,ale słyszałem,że Poznań ma niezłą renomę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka