greginve 19.12.05, 12:06 Czy moze ktos mi powiedziec ile trzeba bylo zdobyc punktow, zeby sie dostac na informatyke na UW. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Duzo... Re: UW-informatyka IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 19.12.05, 18:07 a nawet bardzo duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duzo... Re: UW-informatyka IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 19.12.05, 18:12 Tu sa statsy z zeszlego roku: irk.uw.edu.pl/pomoc.php?op=inc&file=mat_inf_dm przelicznik punktow tzn jak one sa liczone sa gdzies tutaj na koncu: www.mimuw.edu.pl/dokumenty/uchwaly-rw/uchwala-2004-1-21.html masz matematyke i 2 przedmioty do wyboru z matury i jakos je sobie poprzeliczasz.Jesli masz zle wyniki z maty z matury mozesz przystapic do CEWM , ale nie radze, bo poziom CEWM jest o wiele trudniejszy od nowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greginve Re: UW-informatyka IP: *.chello.pl 21.12.05, 10:35 sorki a czy moglbys mi jescze powiedziec czy kryteria kwalifikacyjne byly takie same jakie beda w tym roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duzo... Re: UW-informatyka IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 21.12.05, 10:56 Tego nie wiem - wiesz jak wyglada teraz polska edukacja ;) Teoretycznie UW powinno sie zreformowac i podzielic studia na 3+2, ale na razie ani widu ani slychu.Polecam caly czas sprawdzac stronke glowna rekrutacji: www.mimuw.edu.pl/studia/rekrutacja/ az pojawia sie informacje na temat 2006/2007.To jest pierwsze miejsce, gdzie mozesz sie czegos dowiedziec.Do dziekanatu nie masz co dzwonic, bo panie z dziekanatu z mimuw sa wyjatkowo mile i udziela Ci wszystkich niezbednych informacji:) Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greginve Re: UW-informatyka IP: *.chello.pl 21.12.05, 11:28 Dzieki za pomoc, jeszcze tylko zapytam sie o rade. Jak bede poprawial maturke, to bede na 2 roku Politechniki Lubelskiej na informatyce. Przypuśćmy, ze sie dostane na UW. Jak myslisz czy warto zaprzepascic 2 lata nauki :) i isc na UW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: UW-informatyka IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 22.12.05, 20:36 Jeśli wiesz kim chcesz w życiu być to na 100% warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duzo.. Re: UW-informatyka IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 22.12.05, 21:09 Ja bym wzial (jesli sie dostaniesz) dziekanke, i sprobowal. A dziekanka dlatego, ze z UW baaaardzo latwo wyleciec jesli nie jest sie naprawde urodzonym do tego Odpowiedz Link Zgłoś