Dodaj do ulubionych

UW-informatyka

19.12.05, 12:06
Czy moze ktos mi powiedziec ile trzeba bylo zdobyc punktow, zeby sie dostac na
informatyke na UW.
Obserwuj wątek
    • Gość: Duzo... Re: UW-informatyka IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 19.12.05, 18:07
      a nawet bardzo duzo.
      • Gość: Duzo... Re: UW-informatyka IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 19.12.05, 18:12
        Tu sa statsy z zeszlego roku:
        irk.uw.edu.pl/pomoc.php?op=inc&file=mat_inf_dm
        przelicznik punktow tzn jak one sa liczone sa gdzies tutaj na koncu:

www.mimuw.edu.pl/dokumenty/uchwaly-rw/uchwala-2004-1-21.html
        masz matematyke i 2 przedmioty do wyboru z matury i jakos je sobie
        poprzeliczasz.Jesli masz zle wyniki z maty z matury mozesz przystapic do CEWM ,
        ale nie radze, bo poziom CEWM jest o wiele trudniejszy od nowej.

• Gość: greginve Re: UW-informatyka IP: *.chello.pl 21.12.05, 10:35
          sorki a czy moglbys mi jescze powiedziec czy kryteria kwalifikacyjne byly takie
          same jakie beda w tym roku
          • Gość: Duzo... Re: UW-informatyka IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 21.12.05, 10:56
            Tego nie wiem - wiesz jak wyglada teraz polska edukacja ;)
            Teoretycznie UW powinno sie zreformowac i podzielic studia na 3+2, ale na razie
            ani widu ani slychu.Polecam caly czas sprawdzac stronke glowna rekrutacji:

www.mimuw.edu.pl/studia/rekrutacja/
            az pojawia sie informacje na temat 2006/2007.To jest pierwsze miejsce, gdzie
            mozesz sie czegos dowiedziec.Do dziekanatu nie masz co dzwonic, bo panie z
            dziekanatu z mimuw sa wyjatkowo mile i udziela Ci wszystkich niezbednych
            informacji:)

Powodzenia!
            • Gość: greginve Re: UW-informatyka IP: *.chello.pl 21.12.05, 11:28
              Dzieki za pomoc, jeszcze tylko zapytam sie o rade. Jak bede poprawial maturke,
              to bede na 2 roku Politechniki Lubelskiej na informatyce. Przypuśćmy, ze sie
              dostane na UW. Jak myslisz czy warto zaprzepascic 2 lata nauki :) i isc na UW
              • Gość: Adam Re: UW-informatyka IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 22.12.05, 20:36
                Jeśli wiesz kim chcesz w życiu być to na 100% warto.
                • Gość: Duzo.. Re: UW-informatyka IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 22.12.05, 21:09
                  Ja bym wzial (jesli sie dostaniesz) dziekanke, i sprobowal.
                  A dziekanka dlatego, ze z UW baaaardzo latwo wyleciec jesli nie jest sie
                  naprawde urodzonym do tego
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka