IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 17:12
czy w indeksie koniecznie musi być wpisana liczna wykładów i ćwiczeń danego
przedmiotu???? bez tego nie uzyskam wpisu oceny od wykładowcy???? będzie się
czepiał???? straszne zamieszanie z tym wszytskim przed sesją :( a do
dziekanatu straszne kolejki są :(
Obserwuj wątek
    • Gość: O Re: indeks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 17:33
      No skoro masz rubrykę, w której trzeba wpisac liczbe godzin z wykładów i
      ćwiczen, to chyba nalezy to zrobic ???? Do dziekanatu muszisz isc zeby ci
      wytłumaczono ile mialas godzin. Ludzie trzymajcie mnie co za osobniki dzis w
      naszym kraju studiują ehhhh
      • Gość: osiolek Re: indeks IP: *.lama.net.pl 11.01.06, 00:44
        nigdy w zyciu nie wpisywalam ilosci godzin w indeksie, mimo ze rubryka jest.
    • tocqueville mnie tam nie zależy :) 11.01.06, 01:02
      Wpisuje ocenę niezależnie od tego czy tam jakieś godziny są wpisane czy nie :)
      na przyszłość radzę mniej się przejmować
      indeks jest dla studenta, nie dla wykładowcy
    • Gość: rena Re: indeks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 10:46
      Wykładowcy wstawiaja jak jest nazwa przedmiotu i nazwisko wykładowcy, reszta ich
      nie obchodzi. Za to potem jak dostaniesz indeks z dziekanatu na nowy semestr, to
      może być troche optaszkowany długopisem przez przemiłe panie z dzikanatu :)
      • lanka3 Re: indeks 11.01.06, 10:56
        tak, ja jestem przemiłą panią z dziekanatu i nie przyjmę indeksu do zaliczenia
        jeśli nie ma wpisanej liczby godzin. Zresztą wykładowcy są tak przećwiczeni
        przeze mnie że nie wpisują ocen przy takich brakach.
        • Gość: Martynka Re: indeks IP: *.lama.net.pl 11.01.06, 12:18
          taaa, a ja myslalam ze ja w dziekanacie mam formalistki, ktore czepiają sie
          kazdej pierdoly. Moze warto sie zastanowic dlaczego 'panie z dziekanatu' mają
          taką opinię?
          • lanka3 Re: indeks 11.01.06, 12:47
            przeciez można zaliczać indeksy bez ocen...po co czepiać sie takiej pierdoły...
            utrudniać życie studentom, to nieludzkie...dobre chęci też się liczą.
            • tocqueville ok 11.01.06, 12:55
              Są pewne procedury i nalezy ich przestrzegać. Robią Panie dobrą robotę. Pozdrawiam
            • Gość: Martynka Re: indeks IP: *.lama.net.pl 11.01.06, 13:19
              chodzi mi o to, ze nawet u mnie na uczelni (UJ) nie trzeba bynajmniej wpisywac
              ilosci godzin. wiadomo, nie chodzi mi o ocene czy podpis, czy nawet swietą
              datę. czepiam sie natomiast tego tekstu:
              "tak, ja jestem przemiłą panią z dziekanatu i nie przyjmę indeksu do zaliczenia
              jeśli nie ma wpisanej liczby godzin",

procedury owszem, tylko nie popadajmy w paranoje. jesli ktos bedzie mial
              wszystko zaliczone a nie bedzie mial wypelnionej jednej rubryki dot. ilosci
              godzin, to co, nie przyjmiesz indeksu , bo z definicji "nie przyjmę indeksu do
              zaliczenia jeśli nie ma wpisanej liczby godzin" ?? Chyba nie jest trudno
              zauwazyc co tu jest pie.. a co nie? Dla pan z dziekanatu kazda najmniejsza
              sprawa i obiektywnie zupelnie nie wazna jest kwestią zycia i smierci. tak jak
              dla Ciebie wypelniona rubryka dot. ilosci godzin, bo inaczej nie przyjmiesz
              indeksu.

moze i jestem uprzedzona do pan z dziekanatu, ale wkurza mnie, jesli
              przykladowo 'nie mają czasu' na wystawienie jakiegos waznego dla mnie
              zaswiadczenia, bo akurat mają wazniejsze sprawy na glowie (np. piją kawkę albo
              czynnie udzielają sie na forum wyborczej Studia)
              Milej pracy zycze
              • lanka3 Re: indeks 11.01.06, 13:54
                nie przyjmę - po prostu proszę o uzupełnienie.Czy pani z Urzędu Skarbowego tez
                będzie niemiła bo nie przyjmie niedokładnie wypełnionego PITu? Po co utrudniać
                sobie życie i czepiać sie drobiazgów. Przecież wypisując dyplom tez nic się nie
                stanie jeśli pominę kilka rubryk. Najbardziej rozbawił mnie absolwent, który
                poprosił o wydanie dyplomu bez zdjęcia z komentarzem - jak zrobie to
                przykleję.I poszedł na skargę do dziekana bo nie dostał.
    • Gość: kinga Re: indeks IP: *.chello.pl 11.01.06, 10:58
      a co to za problem sprawdzić ile godzin ma dany kurs?!
      no zawsze można policzyć :)
      poza tym jak wpiszesz żle albo jak nie wpiszesz to sami czasami uzupełnią
      ale to dziwne nie wiedzieć takich rzeczy :))))
      pozdrawiam
    • Gość: Aga Re: indeks IP: *.is.uw.edu.pl 11.01.06, 13:47
      A w czym jest problem? Wpusjesz, ile godzin danych zajęc jest tygodniowo, a to
      chyba naprawdę da się policzyć?
      • Gość: lop Re: indeks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 18:45
        tak czy siak dzięki za wszystkie odpowiedzi, a nóż ktoś jeszcze coś doda
        • Gość: lop Re: indeks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 10:27
          nikt nic więcej nie dopisze??? szkoda....
          • Gość: he Re: indeks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 10:33
            do tej pory to już byś policzyła te godziny a nie marudzisz
            • Gość: lop Re: indeks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 10:49
              "policzyłeś" a nie policzyłaś
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka