Gość: erwin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 20:56 zastanawiam sie czy nie isć na studia prywatne, duzo osob mi odradza bo mowi ze po prywatnych nikt cie nieprzyjmnie do pracy w polsce i jak w uni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zenona Re: Uczelnie prywatne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 21:42 nie jest prawda, ze nikt cie nie przyjmie do pracy. Musisz jednak zdobywac doswiadczenie podczas studiow, a uczelnia nie ma takiego znaczenia. Są uczelnie niepubliczne naprawde dobre. Wymienie kilka w Warszawie (zalezy co chcesz studiowac): WSPIZ im Koźmińskiego Collegium Civitas WSZP - Wyższa Szkoła Zarządzania Personelem SWPS - Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej WIT - Wyższa Szkoła Informatyki Stosowanej i Zarządzania PJWSTK - Polsko-Japonska Wyzsza Szkola Technik Komputerowych PWSBIA - Prywatna Wyższa Szkola Biznesu i Administracji WSHIP - Wyzsza Szkola Handlu i Prawa WSE-I - Wyzsza Szkola Ekonomiczno - Informatyczna WSZiP - Wyzsza Szkola Zarządzania i Prawa EWSPiA - Europejska Wyzsza Szkola Prawa i Administracji Pedagogium - Wyzsza Szkola Perdagogiki Resocjalizacyjnej Szkola Wyższa im. B.Janskiego WSEIZ - Wyzsza Szkola Ekologii i Zarzadzania WSFIZ - Wyzsza Szkola Finansow i Zarzadzania WSP ZNP - Wyższa Szkola Pedagogiczna Zwiazku Nauczycielstwa Polskiego WSZ POU - Wyzsza Szkola Zarzadzania - Polish Open University Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Problem Re: Uczelnie prywatne IP: *.kablowka.waw.pl 16.02.06, 23:16 Kurcze, a ja myślałem iż np. Eton to taka dobra szkoła. A to wstrętny prywaciarz, tylko tam ksiązę Wiliam chodzi, menel i lawirant jeden :))) Odpowiedz Link Zgłoś
misiak38 Re: Uczelnie prywatne 17.02.06, 12:59 > Kurcze, a ja myślałem iż np. Eton to taka dobra szkoła. A to wstrętny > prywaciarz, na zachodzie bardziej ceni się uczelnie prywatne,u nas niestety jeszcze nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Uczelnie prywatne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 00:30 Zenona poradż gdzie na anglistykę w Warszawie? Mogą być prywatne i państwowe. Pytam bo widzę że zorientowana jestes poradź prosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Uczelnie prywatne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 08:22 A jakie prywatne w Łodzi byście mi polecili?? Odpowiedz Link Zgłoś
zenona0 Re: Uczelnie prywatne 17.02.06, 08:43 panstwowe to chyba UW natomiast niepubliczne to WSJO AVANS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homer Re: Uczelnie prywatne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 11:37 ^^ Wymienione wyżej placówki mają poziom niższy niż Państwowa Szkoła Je..ia Grochem o Scianę w Lesznowoli Większej. Zyskały za to akredytację Polskiego Koła Nieuctwa na studiach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zły do homera IP: 87.207.198.* 17.02.06, 12:45 homer twoje słownictwo jest bardzo chamskie, niektóre twoje wypowiedzi bardzo śmieszne a ty sam bardzo głupi buahahahhaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homer [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 13:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zły Re: do homera IP: 87.207.198.* 17.02.06, 13:44 homer to jakiś troll ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zły mamy nowego astera - homera :P IP: 87.207.198.* 17.02.06, 13:48 mamy nowego astera - homera :P ładnych słówek ciebie homerze nauczyli w tej najlepszej państwowej uczelni :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u Re: Uczelnie prywatne IP: *.my / *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 11:03 a jakie prywatne w Krakowie? Odpowiedz Link Zgłoś