Dodaj do ulubionych

Maturzyści !!! tu możecie zadawać pytania :)

08.03.06, 12:59
pytajcie o co chcecie
Obserwuj wątek
    • ek0n0m1 Re: Maturzyści !!! tu możecie zadawać pytania :) 12.03.06, 11:02
      Jak jest na ekonomii? Polecacie ten kierunek na tej uczelni?
      • kolamix Re: Maturzyści !!! tu możecie zadawać pytania :) 12.03.06, 13:02
        z tego, co wiem od mojej koleżanki - ciężko nie jest, jest zadowolona z
        kierunku, tylko coś mówiła, że dla niej to za mało matmy :)
        • ek0n0m1 Re: Maturzyści !!! tu możecie zadawać pytania :) 12.03.06, 18:23
          A masz moze jakies namiary do niej, email, gg? Co lepiej na KULu studiowac: ekonomie czy administracje? Ja chce na ekonomie, a kumpel sie na administracje wybiera. Wiesz moze jakie sa specjalnosci na ekonomii?

Jak sie mieszka w akademiku? Idzie sie w nich uczyc:P? Jaki wogole jest Lublin. Ile miesiecznie kasy idzie na zycie wraz z mieszkaniem/akademikiem?
          • kolamix Re: Maturzyści !!! tu możecie zadawać pytania :) 18.03.06, 12:31
            specjalizacje:Finanse Komercyjne i Publiczne, Zarządzanie Przedsiębiorstwem -
            specjalizacje chyba od 4 roku; a ty nie wiesz co cię bardziej interesuje
            ekonomia czy administracja, bo natym pierwszym kierunku jest matma, a na drugim
            więcej historii
    • kwiat_paproci Re: Maturzyści !!! tu możecie zadawać pytania :) 15.03.06, 05:05
      A czy to prawda, że na mishu zrezygnowano z rozmowy kwalifikacyjnej ? :)
      • diabliczka019 Re: Maturzyści !!! tu możecie zadawać pytania :) 15.03.06, 09:06
        Hejka! Jeśli będziesz zdawać nową maturę;P to tak."starzy" maturzyści mają mieć
        rozmowę.Pozdrawiam:)
        • kwiat_paproci Re: Maturzyści !!! tu możecie zadawać pytania :) 16.03.06, 19:54
          oj tam, ja się tak nie bawię ;) jestem "nowa" i miałam mieć maksa z rozmowy jako
          olimpijka. Człowiek choć raz w życiu nie może czuć się faworyzowany ;)
      • kolamix Re: Maturzyści !!! tu możecie zadawać pytania :) 18.03.06, 12:34
        kwiat_paproci napisała:

> A czy to prawda, że na mishu zrezygnowano z rozmowy kwalifikacyjnej ? :)

z tego co widnieje na stronie kulu to chyba tak
    • ewelina.wg Re: Maturzyści !!! tu możecie zadawać pytania :) 19.03.06, 13:25
      A czy studiuje ktos filologie angielska? Ciezko jest? Od ilu % przyjmowali w
      tamtym roku?
      • senna87 Re: Maturzyści !!! tu możecie zadawać pytania :) 15.04.06, 16:00
        ewelina.wg napisała:

> A czy studiuje ktos filologie angielska? Ciezko jest? Od ilu % przyjmowali w
        > tamtym roku?

Ja też byłabym wdzięczna za odpowiedź na powyższe pytanie:-)
        • julie_bella2001 Re: Maturzyści !!! tu możecie zadawać pytania :) 23.04.06, 21:53
          Tak, jest ciezko nie oszukujmy sie.Zwlaszcza dwa pierwsze lata to orka.Trzeci
          to juz oddech.Od czwartego z gorki.Ale to tez zalezy czego oczekujesz od tych
          studiow...jesli chcesz sie nauczyc jezyka angielskiego to lepiej pojsc na dobry
          kurs.Na anglistyce jezyk jest narzedziem do mowienia o
          literaturze,kulturze,jezykozawstwie.Godzin tzw praktycznego angielskiego jest
          niewiele.jesli chodzi o rekrutacje to niestety nic Ci nie powiem bo nie jestem
          na biezaco.Musialby sie ktos wypowiedziec z pierwszych lat.Pozdrawiam
    • malpusia4 To ja zapytam o pedagogike i psychologie... 04.04.06, 15:45
      ...bo wlasnie to rozwazam. Moze ktos moglby mi doradzic, powiedziec jak tam
      jest i czy to prawda, ze pedagogika na KULu jest racezj cienka, ale za to fajna
      atmosfera, a na psychologii jest za duzo z matmy...
      z gory dziekuje, pozdrawiam
      =)
      • miniskatop1 Re: pedagogika i psychologia... 22.06.06, 18:38
        pedagogika jest spoko z tego co słyszałam od koleżanek, są zadowolone a na
        psychologii matmy dużo nie ma no może tylko na 3 roku statystyki trochę :)
    • dzanka21 Re: Maturzyści !!! tu możecie zadawać pytania :) 25.04.06, 14:22
      Mam pytanie: ile osób przypada na jedno miejsce na filologii polskiej/
      pedagogice?! Chciałabym też wiedzieć, czy atmosfera na KUL-u jest fajna. Z góry
      dzięki za odpowiedż:)
      • malpusia4 Re: Maturzyści !!! tu możecie zadawać pytania :) 14.05.06, 10:30
        dzanka21 napisała:

> Mam pytanie: ile osób przypada na jedno miejsce na filologii polskiej/
        > pedagogice?! Chciałabym też wiedzieć, czy atmosfera na KUL-u jest fajna. Z
        góry
        > dzięki za odpowiedż:)

Atmosfera jest fajna, ja to Ci mogę powiedzieć, chociaż (jeszcze) tam nie
        studiuję=)Dla takiej atmosfery warto przymknąć oko na małe niedoskonałości;)
        • dzanka21 Re: Maturzyści !!! tu możecie zadawać pytania :) 15.05.06, 20:04
          Dzięki za pomoc:)Pozdrawiam!
    • ewunia162 Re: Maturzyści !!! tu możecie zadawać pytania :) 17.05.06, 09:03
      prawo na kul czy nie wiedzie jak w tym roku beda liczone punkty bo podobno jest jakas zmiana w zwiazku z mozliwościa zdawania wos-u.Jestem ciekawa od jakiego progu beda w tym roku przyjmowac.Po maturze czuje sie srednio a bardzo chcialabym tam sie dostac.piszcie i wyrazajcie swoje opinie!!!
      • papinianus Re: Maturzyści !!! tu możecie zadawać pytania :) 30.05.06, 09:34
        Jaki był próg punktowy na socjologię???
        • miniskatop1 Re: próg punktowy na socjologię 22.06.06, 18:35
          papinianus napisał:

> Jaki był próg punktowy na socjologię???

dokładnie nie wiem jaki był, ale z tego co widziałam po moich znajomych to
          niezbyt wielki; jeżeli jesteś przeciętny, średni to się dostaniesz :)
    • agutek87 romanistyka 06.06.06, 22:49
      Wybieram sie na romanistyke. Fajne studia? Warto isc?
      • miniskatop1 Re: romanistyka 22.06.06, 18:40
        agutek87 napisała:

> Wybieram sie na romanistyke. Fajne studia? Warto isc?
        mam koleżankę,która właśnie skończyła rok temu romanistykę tyle że na UMCS ale
        mówi że kierunek świetny no a teraz to za granicą ciągle jest :)
    • ewunia162 Re: Maturzyści !!! tu możecie zadawać pytania :) 07.06.06, 13:13
      czesc mam pytanie ile trzeba bylo miec pkt w tamtym roku aby dostac sie na prawo i administracja/filia Stalowa Wola Czy ktos jeszcze sie tam wybiera?Czekam na odpowiedzi
      • miniskatop1 Re: Maturzyści !!! tu możecie zadawać pytania :) 22.06.06, 18:41
        ewunia162 napisała:

> czesc mam pytanie ile trzeba bylo miec pkt w tamtym roku aby dostac sie na
        praw
        > o i administracja/filia Stalowa Wola Czy ktos jeszcze sie tam wybiera?Czekam
        na
        > odpowiedzi

coś słyszałam że ok 62 - 64 to na prawo, a na administrację ile ?nie wiem
        • ewunia162 Re: Maturzyści !!! tu możecie zadawać pytania :) 22.06.06, 20:15
          to więcej niż w samym Lublinie tego się nie spodziewałam ale cóz pozostaje tylko cierpliwie czekać na wyniki!
          • c00l Re: Maturzyści !!! tu możecie zadawać pytania :) 23.06.06, 08:53
            Na pewno w stalowej woli bylo mniej pkt. Wiadomo, ze do lublina wiecej chetnych :)
            A administracja jest tylko w Lublinie, nie ma w Stalowej :)

Zdawalas wos i historie?
            • ewunia162 Re: Maturzyści !!! tu możecie zadawać pytania :) 23.06.06, 19:17
              nie tylko historie i wlasnie zaluje,dlatego wlasnie zastanawiam sie nad Stalową Wola mam nadzieje ze przynajmniej tam sie dostane:)
    • neti123 Re: Maturzyści !!! tu możecie zadawać pytania :) 02.07.06, 20:48
      Ja mam kilka pytań, mam nadzieję że znajdzie się ktoś chętny na nie
      odpowiedziec. Nigdzie nie mogę znaleść takich informacji np. na ile kierunków
      mogę złożyć podanie i czy za każdy jest oddzielna opłata??Z góry dziękuję
      • marad11 odp 02.07.06, 22:32
        Oczywiscie wszystko jest na stronie KULu, a nawet na tym forum było już to
        poruszane, wystarczy poswiecic dosłownie chwilę czasu i uwagi. Ale ponieważ lud
        z nas kulturalny, to odpowiadam :)

max. 3 kierunki, za każdy opłata rekrutacyjna - 85 zł.

na jakie startujesz?
        • c00l Re: odp 03.07.06, 09:07
          Oczywiscie marad jak zwykle ma racje. Pamietaj, ze jak bedziesz wysylac te papiery, to bez wzgledu na liczbe kierunkow potrzebne tylko 1 zwykle ksero wynikow z matury, wszystko tez w jednej kopercie wysylasz. Potrzebne sa jedynie dowody wplaty, tyle dowodow ile kierunkow.
          • marad11 Re: odp 03.07.06, 16:52
            c00l napisał:

> Oczywiscie marad jak zwykle ma racje.

Hehe. Czy aby to nie było nieco sarkastycznie? ;)

A co do ilości dowodów wpłaty to tego nie wiedziałem. No i faktycznie - dla
            osób wysyłających dokumenty mogłoby to sprawę nieco pokomplikowac (gdyby
            okazało się, że wysłali tylko jeden dowód wpłaty).
            • c00l Re: odp 03.07.06, 19:42
              Zadnej zlosliwosci w tym zdaniu nie bylo, obawialem sie wlasnie, ze tak to moze zabrzmiec. Odpowiadales na wiele moich pytan, wiec stad napisalem, ze znasz sie na rzeczy ;)

A gdzies tam wyczytalem, ze kazda osoba bedzie miala swoje konto, na ktore ma wplacic pieniadze i chyba jesli skladasz na 2 kierunki to chyba beda 2 konta. Zreszta zawsze wplacic oddzielnie te 85 zl :)
              • marad11 Re: odp 03.07.06, 20:08
                Hehe, spoko. :)

A mi się wydaje że kwota będzie już zsumowana i to będzie też jeden numer czy
                coś. Najwyżej będziemy się konsultowac jak już przyjdzie czas na składanie
                papierów. A poza tym to chyba nic się nie stanie jak do koperty się wrzuci
                powiedzmy 2 kserówki a nie jedną - zawsze w tę stronę lepiej niż odwrotnie. No
                a jeśli przynosi się osobiście, to "pani z dziekanatu" może najwyzej odmówic
                jej przyjęcia :)

Pozdrawiam.
    • ewunia162 Re: Maturzyści !!! tu możecie zadawać pytania :) 03.07.06, 20:42
      Ja mam jeszcze takie jedno pytanko jak myslicie to oczywiscie beda spekulacje ale czy w tym roku prog gwarantujacy przyjecie na studia bedzie sie znacznie roznil od zeszlorocznego.Slyszalam ze szczegolnie na prawie moga zajsc zmiany bo wos byl dosc prosty wiec ilosc punktow pojdzie w gore a ja ze srednio zdana historia bede mogla tylko pomarzyc o tym kierunku.Co o tym sadzicie?
      • c00l Re: Maturzyści !!! tu możecie zadawać pytania :) 03.07.06, 20:49
        Sam wos pisalem i powiem, ze rozsz prosty nie byl. Natomiast podstawa trudna nie byla. Historii nie zdawalem, wiec nie bede porownywal. Ale rzeczywiscie w tym roku prog moze byc wyzszy, bo w tamtym roku byla tylko historia, teraz jest do wyboru wos, ktory moze wypasc lepiej niz historia. Szkoda, ze nie zdawalas wosu jako 4 przedmiot, bo i tak nic tracilabys. Pociesze Cie, ze jeszcze patrza na polski i ang, wiec szasne sa :)

A na co jeszcze skladasz i gdzie? A jak Ci pol i ang poszedl?
        • ewunia162 Re: Maturzyści !!! tu możecie zadawać pytania :) 03.07.06, 21:04
          zastanawiam sie tez nad Stalowa wola tam jest tylko historia a co do matury to naprawde nie wiem ale ogolnie to tak srednio szczegolnie jezeli chodzi o rozszerzenia!Zaluje ze nie zdawalam wosu ale coz pozostala mi tylko historia ktora naprawde lubilam ale widac z malym skutkiem
        • marad11 Re: Maturzyści !!! tu możecie zadawać pytania :) 03.07.06, 21:10
          Myślę, że masz rację. Średnia z wosu zawsze jest dużo wyższa niż z historii np
          w ubiegłym roku różnica wynosiła ponad 20% (!) na korzysc wosu. Powiedzmy że w
          tym roku różnica będzie niższa, bo historia była łatwiejsza, a wos rozszerzony
          faktycznie sprawiał kłopoty, no ale myślę, że i tak będzie znacząca. Poza tym
          są osoby, które "przejechały się" na przykład na wcześniejszym terminie
          rejestracji na prawo na UMCS, który upłynął już jakoś w połowie czerwca (znam
          też takie osoby osobiście), więc jeżeli nie planowały ruszac się z lubelskiego
          i chcą studiowac prawo, no to wiadomo jaka uczelnia im pozostaje. [Nie ma to
          jak studiowac na KULu z wyboru! ;)]. No i dodajmy jeszcze trochę poprawiających
          maturę w styczniu i teraz... Summa summarum - próg na prawo będzie wyższy, ale
          mimo wszystko myślę, że nie przekroczy bariery 65 punktów (skoro rok temu było
          60)... Tak sobie obstawiam.
    • ewunia162 Re: Maturzyści !!! tu możecie zadawać pytania :) 03.07.06, 21:23
      Bedzie ciezko !
      • marad11 Re: Maturzyści !!! tu możecie zadawać pytania :) 03.07.06, 21:46
        Ale damy radę! :)
        • c00l Re: Maturzyści !!! tu możecie zadawać pytania :) 03.07.06, 22:30
          Ja sobie odpuscilem prawo, wystarczy mi administracja :D Nie wiecie jaki byl prog pkt w tamtym roku na administracje?
          • ewunia162 Re: Maturzyści !!! tu możecie zadawać pytania :) 04.07.06, 09:37
            moja kolezanka dostala sie z 56 punktami ale nie wiem dokladnie od ilu przyjmowali.
            • gingersowna1 Re: Maturzyści !!! tu możecie zadawać pytania :) 04.07.06, 22:48
              Ja miałam 51 pkt i też mnie wzięli ;]
              • c00l lacina 05.07.06, 08:10
                Za 1 razem? Pewnie z odwolan przyjmowali z mniejsza iloscia pkt.

Slyszalem, ze lacina jest trudna do zdania na administracji? Niby 1 rok, ale trzeba przejsc. Dobrze ucza wykladowcy laciny? Idzie ja przejsc? Na ile Wy zaliczyliscie? Odpadl ktos przez lacine? Duzo jest poprawek?
                • marad11 Re: lacina 05.07.06, 09:16
                  Łacina jest świetna! Tyle tylko powiem.
                  No, chyba ze na KULu nie jest... :)
                  • palulina18 Re: lacina 05.07.06, 09:43
                    Na administracje w ostatecznym rozrachunku przyjmowali od 45 pkt (choć to nie
                    jest potwierdzona informacja, bo takich danych to się niestety nigdzie nie
                    uświadczy:/:/)

Łacina-jak ktoś się systematycznie uczył to zdaje bez problemu, szczególnie
                    polecam panią mgr Kałabun- początkowo dostaje się przy niej nerwicy, potem to
                    juz tylko wszystko śmieszy, ale swoimi metodami powoduje, ze egzamin to pestka,
                    u innym też nie jest źle :P:P:P:P:P:P:P:P

Nie ma co się przejmować tą łaciną, w sesji letniej są naprawde duuużo
                    trudniejsze egzaminy:P
                    • krevek Re: lacina 19.07.06, 10:08
                      Ale mnie wystraszyliście tą łaciną i tymi duuuużo trudniejszymi egzaminami na
                      administracji. Składam na socjologię i administrację. W takim razie wybiorę
                      socjologię pewnie (jak się dostanę)
    • goszarda hsioria sztuki 13.07.06, 09:27
      hej :) mamy pare pytan odnosnie tego kierunku:
      1. ilu bylo kandydatow na jedno miejsce w tamtym roku?
      2. czy trudno sie dostac?
      3. co sadzicie o tym kierunku?
    • bukol87 Re: Maturzyści !!! tu możecie zadawać pytania :) 14.07.06, 17:20
      Ja mam takie pytanka mianowicie czy z wynikiem 61pkt moge spac spokojnie jesli
      chodzi o dostanie sie na administracje oraz czy mam szanse na socjologie przy
      wyniku 73pkt??

Jesli znacioe mniej wiecej progi ktore obowiazywaly na te kierunki w tamtym roku
      to bede wdzieczny za ich podanie.

Jesli juz bym sie dostal czy lacina bedzie dla mnie obowiazkowa jesli mialem ja
      w liceum i uzyskalem wynik bardzo dobry na swiadectwie?
      • c00l Re: Maturzyści !!! tu możecie zadawać pytania :) 15.07.06, 20:03
        To Ty z lacina masz niezle, jak sie w szkole sredniej uczyles:)

Ja mam 62 pkt i tez skladam na administracje (tylko na ten kierunek). Mysle, ze sie dostaniesz :)

A co wybierzesz jesli dostaniesz sie na socjologie i administracje?
        • bukol87 Re: Maturzyści !!! tu możecie zadawać pytania :) 15.07.06, 23:14
          Jeszcze dokladnie nie wiem co bym wybral chyba jednak administracja mnie
          bardzioej krecie. Jednak szczyt marzen to politologia i bede chyba robil drugi
          kierunek na drugim roku

pozdro
          • c00l Re: Maturzyści !!! tu możecie zadawać pytania :) 16.07.06, 07:18
            Tez kiedys myslalem o politologii, ale administracja bardziej konkretna. Ja jakbym mial jeszcze robic 2 kierunek to zrobie ekonomie.

Ile masz pkt wedlug przelicznika na administracje?
            • bukol87 Re: Maturzyści !!! tu możecie zadawać pytania :) 16.07.06, 13:27
              Mam gdzies 61 z malym ogonkiem. Mam nadzieje ze spotkamy sie w pazdzierniku na
              KUL-u na administracji:)
              • c00l Re: Maturzyści !!! tu możecie zadawać pytania :) 16.07.06, 14:12
                Nie ma innego wyjscia :) To widzimy sie za 2,5 miesiaca. Bedziesz mieszkal w akademiku, czy szukasz jakies lokum?
                • paulina9635 Re: <<Mam pytanie o dowód wpłaty pilne do cool 17.07.06, 14:05
                  Ja SIE BOJE TERAZ cool bo Pani która przyjmowała dokumenty nie odesłała mnie aby
                  go xesrować dowód wpłaty i co dalej dzisiaj sie zorientowałam bo mama mi
                  powiedziała ze tak mówia w telewizji, aj jej nie oglądam, moge sie tylko załamć.
                  Prosze o odpis
                  • marad11 paulina 17.07.06, 14:13
                    Spokojnie. Po kolei. Zanosilas dokumenty osobiscie?
                    • marad11 Re: paulina 17.07.06, 14:25
                      Bo wiesz - jesli osobiscie to oni nie chca dowodu wplaty. Ta pani tylko na
                      niego zerknela i go oddala.
                      • paulina9635 Re: paulina 17.07.06, 20:05
                        Tak zanosiłam dokumenty osobiście i nie wiem czy tak oni będą rozpatrywać moje
                        przyjęcie,Pozdrawiam i dziękuje.
                • krevek Re: Maturzyści !!! tu możecie zadawać pytania :) 18.07.06, 12:41
                  No to i ja witam, bo wszystkie znaki na niebie i ziemii wskazują, że ja też będe
                  na administracji. A łatwo dostać akademik ?
    • siszaja Kserokopia świadectwa 16.07.06, 12:18
      Czy kserokopia świadectwa dojrzałości, która nie moze być oryginałem i posiadać
      takiej mocy, wymaga czyjegoś podpisu? Chodzi o rekrutację ;)
      • c00l Re: Kserokopia świadectwa 16.07.06, 14:13
        Zwykle ksero, bez zadnych podpisow. Jak stalem w kolejce zlozyc papiery, to Pani odeslala jedna osobe, zeby skserowala swiadectwo, bo miala odpis.
        • siszaja Re: Kserokopia świadectwa 16.07.06, 16:35
          O! Jak dobrze, że o tym powiedziałeś. Czy trzeba wysyłać ksero świadectwa
          ukończenia szkoły?
          • c00l Re: Kserokopia świadectwa 16.07.06, 20:11
            Nie trzeba. Tylko ksero wynikow, kwestionariusz i ksero dowodu wplaty :)

Na co skladasz?
            • siszaja Re: Kserokopia świadectwa 16.07.06, 22:29
              Dziękuję Ci bardzo za pomoc! :)
              Spróbuję się dostać na filologię polską. A Ty?
              Jeszcze jedno pytanie,tak dla pewności, jak dokładnie przelicza się punkty?
              PPx0,3+ PRx0,7 ?
              • marad11 Re: Kserokopia świadectwa 17.07.06, 12:17
                nie inaczej.
    • siszaja Polonistyka :) 17.07.06, 22:17
      Podajcie mi, proszę, dolną granicę punktacji jeśli chodzi o dostanie się na
      polonistykę (oczywiście w przybliżeniu).Nie wiem co powinnam myśleć o swoich
      punktach...Czekam na szybkie odpowiedzi! Pozdrawiam !:)
    • emyot1 Re: Maturzyści !!! tu możecie zadawać pytania :) 18.07.06, 12:51
      Ktoś mi moze powiedzieć jak jest na socjologii?? Trudne zajęcia? Jacy wykładowcy?
      • paulina9635 Re: Maturzyści !!! tu możecie zadawać pytania :) 18.07.06, 14:04
        Ja sie wybieram na socjologie z tego co wiem to jest duzo egzaminów ale
        ostrzegam jest Logika, musisz byc trohe dory z matmą.Pozdrawiam
        • tina212 Re: Maturzyści !!! tu możecie zadawać pytania :) 18.07.06, 15:41
          Logika nie ma nic wspólnego z matematyką. Na większości kierunków na KULu jest
          ten przedmiot i polega na badaniu logiki zdań itp.
          • agnieszka1701 Re: Maturzyści !!! tu możecie zadawać pytania :) 18.07.06, 18:53
            powiedziecie mi jakmam 50 punktow po przeliczeniu czy mam szanse na
            socjologie/a jak to jest z tymi ocenami potem z matmy mam 4 polak 4 jezyk obcy
            4 mam szanse?
            • marad11 Re: Maturzyści !!! tu możecie zadawać pytania :) 18.07.06, 20:11
              ponownie napisze ze szanse raczej zerowe.
              • krevek Re: Maturzyści !!! tu możecie zadawać pytania :) 19.07.06, 10:02
                A może źle obliczyła sobie wskaźnik rekrutacji, bo o ile sie nie mylę, to bierze
                się do przeliczania jeden przedmiot z kilku wybranych (chyba geografia, wos, lub
                j. obcy nowożytni) ten z NAJLEPSZYM wynikiem. Mi wychodzi, że będzie liczył mi
                się angielski i bedę miał 71. (niestety oceny cienkie mam, nawet nie warto
                wspominać, ale i tak sie liczą tylko jeśli będzie równa punktacja kilku osób)
                Mam nadzieje, że to już wystarczy... Jak myślisz ?
                • mika9944 Re: Maturzyści !!! tu możecie zadawać pytania :) 22.07.06, 19:57
                  ktos wie jaki próg byl w tamtym roku na administracje a jaki obstawiacie w tym?
                  myslicie ze 63 bedzie ok?
                  • c00l Re: Maturzyści !!! tu możecie zadawać pytania :) 22.07.06, 21:10
                    W tamtym roku na prawo bylo 60 albo 61 pkt, na administracje 55 pkt spokojnie wystarczylo. Ja mam nadzieje, ze 62 pkt na administracje wystarczy, bo tyle mam. Ty masz 1 pkt wiecej, wiec zycze powodzenia, moze bedzie dobrze ;)
                    • mika9944 Re: Maturzyści !!! tu możecie zadawać pytania :) 27.07.06, 13:44
                      no fajnie by bylo tobie tez zycze dostania sie
                      • izomer_trans Re: Maturzyści !!! tu możecie zadawać pytania :) 31.07.06, 19:15
                        Czy KUL orgranizuje jakieś obozy adaptecyjne (zerowe) dla świeżaków przed
                        rozpoczęciem roku akademickiego? Jeśli tak to jak one wyglądają?
    • sosolek Re: Maturzyści !!! tu możecie zadawać pytania :) 07.08.06, 19:37
      Mam pytanko o psychologię. Czy to jest normalna psychologia bo słyszałam że
      bardziej jakaś psychologia kościoła i że się różni sporo od tego samego
      kierunku na innych uczelniach??
    • sosolek Psychologia 07.08.06, 19:39
      --------------------------------------------------------------------------------
      Mam pytanko o psychologię. Czy to jest normalna psychologia bo słyszałam że
      bardziej jakaś psychologia kościoła i że się różni sporo od tego samego
      kierunku na innych uczelniach??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka