stokrotka137 23.05.07, 13:49 jestem ciekawa wszelkich opini na ten temat? wybieram sie na farme w tym roku... jak wygladaja studia? czy rzeczywsicie jest tyle zakuwania..? licze na szczere opinie studentow... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vindavana Re: farmacja wroc 27.06.07, 15:12 hej, ja właśnie zakończyłam pierwszy roczek, z czego bardzo się cieszę :) no więc jeśli chodzi o naukę... na początku nie jest łatwo, a to głównie za sprawą tego, że będziesz musiała się przyzwyczaić do innego trybu nauki, no i w pierwszym semestrze jest taki piękny przedmiot o nazwie fizjologia, na który rycia jest dość sporo, a egzamin z tego to w ogóle poezja:P. A poza tym, to ze wszystkim można sobie jakoś poradzić, czasem pod górkę czasem z górki :) a drugi semestr to w ogóle jest lajtowy, zobaczysz że jednak można mieć sporo wolnego czasu ;) jeśli masz więcej pytań to chętnie odpowiem, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
olusia76 Re: farmacja wroc 28.06.07, 23:47 bardzo chcialabym dostac sie na farmacje!! juz jutro wyniki matur. i z jednej strony czuje ze mi dobrze poszlo ale z drugiej boje ze sie rozczaruje bo moje odpowiedzi nie beda sie jednak egzaminatorowi podobaly... :/ vindavana niesamowicie ci zazdroszcze! Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka137 Re: farmacja wroc 05.07.07, 14:56 jaki byl pierwszy prog na farme rok temu ??? Odpowiedz Link Zgłoś
monika_881 Re: farmacja wroc 05.07.07, 13:57 też tam startuję... już jutro wyniki... Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka137 Re: farmacja wroc 05.07.07, 14:20 biol 85 chem 88 jaki byl prog rok temu? a jak jest ze stypendiami? co do innego trybu nauki to juz wiem, jestem na biotechnologi na uwr... Odpowiedz Link Zgłoś
olusia76 Re: farmacja wroc 06.07.07, 15:15 biol 83, chem 87 rok temu pierwszy prog do warszawy byl 160 czy 159 pkt. ale w tym roku wszedzie progi wzrosly wiec na AM wawa tez wzrosna ;/ Odpowiedz Link Zgłoś