Dodaj do ulubionych

Prawo-Opole

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 11:52
Witam-czy ktoś z was orientuje sie jakie są progi na prawo W Opolu,ile procent
należalo miec z matury,może ktos studiuje,kazda informacja bedzie cenna,z góry
dzieki:)
Obserwuj wątek
    • Gość: fgh Re: Prawo-Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 23:37
      no i jak ,nikt nie jetst w temacie?
      • Gość: shk Re: Prawo-Opole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.07, 17:22
        hey! tez sie tam wybieram:) poniewaz biora gere:) wiem tylko ze w tamtym roku
        bylo 10 osob na 1 miejsce, tyle samo co we wroclawiu, ale pewnie duzo
        zrezygnowalo, wiec mam nadzieje tzn ludze sie:P
        • Gość: jacek Re: Prawo-Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 16:06
          mam 64 punkty i wybieram sie na prawo do Opole, da rade? a jak wasze wyniki?
          • Gość: zenek Re: Prawo-Opole IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 29.06.07, 17:35
            od ilu przyjmowali w zeszlym roku??? 75 styknie??
    • Gość: kijo Re: Prawo-Opole IP: 80.51.147.* 29.06.07, 17:53
      nie dostaniecie się, to beznadziejny uniwerek ale bez przesady, az takich ludzi
      nie przyjmuja ;/ gdzie wy oczy macie?
      • Gość: Schetyna Re: Prawo-Opole IP: *.strong-pc.com 30.06.07, 10:35
        Mam 80 punktów - mam szanse? Znacie może minimalne progi? Jeśli będziecie
        wiedzieć ile trzeba było mieć w tym roku najmniej żeby się dostać - dajcie znać :)

Powodzenia!
        • Gość: WH Re: Prawo-Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 11:24
          Ludzie, odpuśćcie sobie Opole. Dno jakich mało, naprawdę sądzicie że ktoś was po
          tym do pracy przyjmie? Jedynym kierunkiem na który można iść do Opola jest
          pedagogika, a reszta... Resztki ambicji trzeba mieć.
          • Gość: Schetyna Re: Prawo-Opole IP: *.strong-pc.com 30.06.07, 13:05
            Wh czemu niby uważasz, że to dno? Ja jeszcze nie studiuję i mam szanse dostać
            się na UŚ albo Wrocław, ale Opole również brałem pod uwagę. Jakie są opinie na
            temat prawa (wiem, że dopiero raczkuje tak jak sam uniwerek). Btw. Nie
            przesadzajmy, iże skończenie studiów w danym miejscu w Polsce determinuje
            przyjęcie do pracy - pamiętaj, że przykładowo na aplikację liczy się cokolwiek
            skończyłeś i WYNIK z egzaminu, które jest taki sam dla WSZYSTKICH. Poza tym
            moich 2 znajomych, którzy są na 3 roku pedagogiki mówi, że ten kierunek to
            porażka właśnie ... A z opinii z różnych miast Opole może się poszczycić (jeśli
            czymkolwiek) to dobrym wydziałem anglistyki, politologii, KIEDYŚ psychologią. Co
            do prawa - nie wiem - młode.

Czekam na opinie, rady i konstruktywne wypowiedzi, a nie teksty w stylu Opole to
            zabita dechami dziura, młody uniwerek, prowincjonalna uczelnia i nigdzie nie
            dostanie się dobrej pracy.

Pozdrawiam :)
            • Gość: ssss Re: Prawo-Opole IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 30.06.07, 20:34
              up
              • Gość: nnnie miły Re: Prawo-Opole IP: *.autocom.pl 30.06.07, 23:29
                I tak nie masz szans. Spie..j! :)
                • Gość: Schetyna Re: Prawo-Opole IP: *.strong-pc.com 01.07.07, 00:41
                  nnnie miły - trochę nie na temat ;) ... a więc czekam dalej na jakąś przemyślaną
                  i popartą przykładami wypowiedź :)
                  • Gość: gosiaczek Re: Prawo-Opole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.07, 01:30
                    ja mmam 97,28 ale nie wiem czy się dostane ;(
                    • klaudiiiaw Re: Prawo-Opole 06.07.07, 19:09
                      eh a ja 56,96..marne szanse ale licze na cud..co myslicie?
                      • Gość: Exodus Re: Prawo-Opole IP: *.strong-pc.com 06.07.07, 19:13
                        klaudiiiaw przykro mi to napisać, ale Twoje szanse oscylują w granicach 0-5% :/
                        • klaudiiiaw Re: Prawo-Opole 06.07.07, 19:42
                          ee no trudno:P i tak bardziej lubie historie i wzielabym ja na zaocznych:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka