09.09.08, 19:18
Heh, może mam trochę głupie pytanie, ale co tam :) Czy na II roku Prawa sprawdzana jest obecność na wykładach? Jeśli tak to na jakich? Na które wykłady warto chodzić? Z góry dzięki za odpowiedź:)
Obserwuj wątek
    • gaadzik Re: Wykłady! 09.09.08, 19:35
      Filozofia -zdecydowanie nie warto
      Cywilne- nie warto (wszystko w ksiazce)
      Konstytucyjne- nie warto (prof odpływa) (robi zawsze jakas liste, ale zadnych
      konsekwencji, moze uprawniac do zerowki)
      Karne- cieżko sprecyzowac, ja nie chodziłem, ale konkretnie gada
      Administracyjne- tu nawet warto, z koncowych wykladow sa pytania na egzaminie,
      pusci liste zawsze i sa dodatkowe pkt na egzaminie
      i KNS- tu najbardziej warto. Do pierwszych rzedów się pchac! :)
      • gaadzik Re: Wykłady! 09.09.08, 19:42
        I pytanie wcale nie gupie Dzuanka. Na tym forum widywano wątki zdecydowanie
        bardziej idiotyczne.
      • kassssia89 Re: Wykłady! 09.09.08, 22:21
        a na pierwszy roku ogólnie duzo jest zajęć ? na wsyztkie wykłądy latać nie?:D a
        jak jest z wf kiedy trzeba się zapisać internetowo czy jak?:D
        • gaadzik Re: Wykłady! 09.09.08, 22:31
          Tak z perspektywy czasu patrzac, to na 1 rok chyba najmniej zajec :) A tu na
          wyklady... :) Usmiech wystarczy. Sami sie przekonacie. Nie liczac filozofii, na
          ktora jeszcze ujdzie chadzac to resztę bez komentarza pozostawie :)
          • gaadzik Re: Wykłady! 09.09.08, 22:33
            I znowu moja odp niekompletna. Zauważam iwecznie dopiero po wysłaniu i musze sie
            na posty rozbijac.

Co do WFu. Na pierwszych zajeciach w pazdzierniku wybieracie sobie na co chcecie
            chodzic :)
      • dzuanka Re: Wykłady! 09.09.08, 22:42
        A na tego Gaadzika to zawsze można liczyć :)
        • dzuanka Re: Wykłady! 09.09.08, 22:45
          Ale z tym KNS-em to chyba żart, co?:)
          • gaadzik Re: Wykłady! 09.09.08, 22:55
            Nie! Nie! Nie!

Posłuchaj mądrej rady Gadzika. Nie ma tu żadnej ironii. Jak wszyscy się będą
            pytali, dlaczego chodzisz na wykład gdzie jest skrypt czytany to powiedz, że
            lubisz. Ale chódź koniecznie, nie słuchaj ich. Tylko jeden warunek, o którym
            wspomniałem wcześniej. Musisz isc do przodu, bo siedzenie gdzieś z tyłu jest bez
            sensu.

Optymalne ułożenie: 3 rząd, 4 siedzionko od lewej :D

...

Dzuanka wiem, że myślisz, że żartuje. A ja nie żartuje. Chódź i w lutym mi
            napiszesz co masz z KNSu :)
            • kassssia89 Re: Wykłady! 09.09.08, 23:22
              a jakieś wykłady są co dwa tyg czy zawsze są co tydz ?? a sale na wf są w jakiej
              części? można na basen latać ?
              • gaadzik Re: Wykłady! 10.09.08, 09:43
                Wielki Grzegorz G przyjeżdża co 2 tyg.

WF jest na Konstantynowie. Daleko bardzo od centrum. Obok szpital,
                akademiki żeńskie, Tesco. Koniec prawie alei Kraśnickich.

Basen wyłącznie do sekcji. Na normalnym WFie go raczej nie ma :)
                • anarii Re: Wykłady! 10.09.08, 12:34
                  dojedziesz 151, 10, 26 z Racławickich
                  a teraz jak to nam tłumaczył gaadzik : "Jak zobaczycie wysokie budynki i szpital
                  trzeba wysiadać " chyba, że wolicie przejechać się jeden przystanek dalej i
                  wpaść do Galerii Orkana na zakupy :)
            • dzuanka Re: Wykłady! 10.09.08, 11:12
              Dobra, będę pamiętała - 3 rząd, 4 siedzonko ;) A w lutym na pewno się odezwę:) Zaintrygował mnie ten KNS:) Pozdro:)
              • gaadzik Re: Wykłady! 10.09.08, 13:24
                Gratuluje 5! :D :D :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka