GoĹÄ: KTOŚ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.08, 17:43 Czy po licencjacie z pielęgniarstwa można zrobić magistra na zdrowiu publicznym kierunek- elektroradiologia? Jeśli nie to gdzie można się wykształcić na technika elektroradiologii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Dugo Re: kierunek medyczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.08, 19:05 A w ogóle można zrobić magisterkę z elektroradiologii? Z tego co wiem, to istnieje tylko licencjat na razie. Nawet jakby była to po pielęgniarstwie nie mogłabyś iść. Zeby zostać technikiem elektrorad. musisz albo zrobić licencjat na AM, albo 2-letnie studium medyczne (te same uprawnienia po obu szkołach) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KTOŚ Re: kierunek medyczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.08, 19:18 Interesowałoby mnie to 2-letnie studium medyczne na k. elektrorad. Gdzie można takie zrobić w okolicy śląska/małopolski? Myślicie, że technik elektrorad. to opłacalna sprawa? Studiuję piel. a jakoś nie do końca widzę się w tym zawodzie i próbuję "wybrnąć" z sytuacji... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aga Re: kierunek medyczny IP: *.mlyniec.gda.pl 11.09.08, 20:14 Proponuję iść do studium farmaceutycznego. Zarobisz więcej niż jako technik elektroradiologii a z pracą nie będziesz miała problemu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Dugo Re: kierunek medyczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.08, 20:17 Gość portalu: KTOŚ napisał(a): > Interesowałoby mnie to 2-letnie studium medyczne na k. elektrorad. Gdzie można > takie zrobić w okolicy śląska/małopolski? Katowice: www.medyk.katowice.pl/ Zabrze: www.studium-med.zabrze.pl/ Podaj dokładniej miasto gdzie chciałabyś się uczyć, w mniejszych miastach też często są szkoły medyczne kształcące techników farmaceutycznych, elektroradiologów, ratowników, itp. Technik elektroradiologii pracuje chyba tylko 5h dziennie (chcą to zmienić na ponad 7h, ale ustawa jeszcze nie weszła). Tutaj znajdziesz parę informacji na temat pracy elektroradiologa: www.forum.biolog.pl/tematy89/elektroradiologia-vt14247.htm (jest to ze strony www.forum.biolog.pl) :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KTOŚ Re: kierunek medyczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.08, 16:31 Dziękuję bardzo za informacje:) Odpowiedz Link Zgłoś