Gość: Magda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.08, 19:46 Katowice czy Łódź? Gdzie się lepiej studiuje, gdzie są fajniejsze imprezy? :) i ogólnie gdzie się lepiej mieszka? :) Z góry dzięki za odpowiedzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miki Re: Gdzie lepiej studiować? IP: *.icpnet.pl 19.10.08, 10:57 KATOWICE!!!!! w łodzi śmierdzi i jest brudno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Gdzie lepiej studiować? IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.10.08, 20:39 Łódź, zdecydowanie ma dużo więcej do zaoferowania niż jakieś tam Katowice. I wcale nie śmierdzi i nie jest brudno. Ot co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Gdzie lepiej studiować? IP: *.eranet.pl 20.10.08, 21:12 Wszedzie,tylko nie w tej okropnej Łodzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grey Re: Gdzie lepiej studiować? IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.08, 09:49 Zdecydowanie polecam Katowice - miasto bardzo prostudenckie. Ale tozależy jeszcze, co chcesz studiować, bo nie wybiera się miasta tylko uczelnię!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klakier Re: Gdzie lepiej studiować? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.14, 22:18 Jak dla mnie żadne z tych miejsc :) mam znajomych i w Łodzi i w Katowicach. Zawsze jak przyjeżdżają do mnie do Warszawy to mi zazdroszczą miejsca i imprez w Warszawie. Do tego studiuję w Społecznej Akademii Nauk gdzie jest na prawdę spoko. Wykładowcy są przyjaźnie nastawieni do studenta i nie ma zbędnych ciśnień, a wiedza przekazywana jest w sposób klarowny i jasny. Ja to polecam, jeśli chodzi o miasta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Gdzie lepiej studiować? IP: *.dynamic.chello.pl 08.05.14, 17:34 urodziłem się w łodzi a nie w nowym jorku to miasto to syf! uciekaj póki masz jeszcze radę uciekaj! dobrze ci radzę! www.youtube.com/watch?v=Kf83x_bk9gU Odpowiedz Link Zgłoś