oszolom.z.radia.maryja 19.12.04, 23:58 www.polonica.net/Antypolonizm.htm -wielu forumowiczów twierdzi ze jest tylko antysemityzm a antypolonizm nie występuje..ależ owszem wystepuje i jak najbarzdiej mozna go zdefiniowac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
republikan Re: Antypolonizm 20.12.04, 00:20 Łatwo nawet wymienić kilka "forumów", czy tez forów, na których wypowiadają się ludzie nastawieni antypolsko, pomimo, że sami uważaja się za Polaków ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Antypolonizm 20.12.04, 09:23 Forumowiczów paru kojażę, a które Fora, bo jeszcze się nie natknąłem? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Antypolonizm 20.12.04, 14:55 skoro "kojazysz" a nie kojarzysz to nie dziwota że masz z tym problemy Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Antypolonizm 20.12.04, 19:55 Przepraszam, z jaźnią mi się pokićkało:/. A odpowiedź uzyskam? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Antypolonizm 20.12.04, 20:35 a na jakie pytanie chcesz odpowiedź? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Antypolonizm 20.12.04, 22:30 no to żeśmy sie teraz pogubili Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Antypolonizm 30.12.04, 20:27 co za beznadziejny link... Odpowiedz Link Zgłoś
platformiak Re: Antypolonizm 21.12.04, 18:58 Wyjatkowo się z tym zgodze. Dowody: antypolskie wybryki opisane są w ksiązkach Waldemara Łysiaka, "Dobry" polecam Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Antypolonizm 21.12.04, 19:14 W "Dobrym"?? Tam Łysiak nawala tylko na Gomrowicza i trockistów z korowskiej jaczejki typu Kuroń, o ile dobrze pamiętam. Natomiast Łysiak (tak niecałe 10 lat temu) poświęcił całą serię artykułów na temat żydowskiego antypolonizmu(pisał o także w "Salonie" i "Stuleciu kłamców"). A w "Salonie" mocno brywa się także Miłoszowi. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Antypolonizm 23.12.04, 20:56 widać ze u platfusów są poważne problemy z rozumieniem czytanego tekstu Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Antypolonizm 23.12.04, 21:00 Musimy koniecznie zaprosić p. Łysiaka do Rozmów Niedokończonych w Radiu Maryja! To jeden z największych Polaków w PRL-bis! Co tym sądzisz??? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Antypolonizm 23.12.04, 23:33 Myślę że to ciekawa postać niestety mało znana wśród szerszego ogółu Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Antypolonizm 30.12.04, 21:26 dzisiaj prof. Nowak jako jedną z niewielu pozytywnych rzeczy, które się ostatnio w Polsce zdarzyły wymienił ukazanie się książki W. Łysiaka "Salon. Rzeczpospolita kłamców". Książka oczywiście całkowicie przemilczana przez mainstreamowe media. Odpowiedz Link Zgłoś
shanti Re: Antypolonizm 30.12.04, 21:31 Salon, wspaniala rzecz nie dziwie sie ,ze 'salon" ja przemilczał, ale sprzedaje sie dobrze. Trzeba ja propagowac , gdzie sie da! Ostatnio byl nt. art. w noworoczny,m NCz ale lepiej kupic wersje papierowa- jest calosc niemniej i on-line warto poczytac www.nczas.com Odpowiedz Link Zgłoś