Dodaj do ulubionych

no to ja sie witam :)

10.06.13, 17:07
jako, ze jestem niecierpliwa i pierwsza tu przydreptałam to pozwalam sobie na powitanie wszystkich kolejnychsmile
zycze Wam drogie kobiety trafnych interpretacji, zapału i pokory do kart i przede wszystkim dobrego humoru w naszym groniesmile
bawmy sie tu dobrze, uczmy i szanujmy nawazajem i badzmy ciagle " gotowe na wszystko " big_grin

przydzielono mi role forumowej miotły , więc zapraszam na wspolne loty i odloty wink
Obserwuj wątek
    • algaria Re: no to ja sie witam :) 10.06.13, 17:22
      To i ja się witam
      Zrobiłyście mnie Matką Wielokrotnie Przełożoną Założycielkę - Przeorychę - jednym słowem - jęcząc za plecami od stycznia bym forum założyła - to uległam i teraz się będziecie ze mną męczyć... wink
      To, że ja tam u góry wiszę na kolorowo nie znaczy, że ja tu tylko żądzę i urządzę . Nie!! To Wy tworzycie to miejsce - to od Was będzie zależeć czy forum błyśnie, czy zgaśnie...

" No sucho ma ta palma, no"
    • leda-is-one no to ja też... 10.06.13, 20:55
      sie witamsmile..troszkę jestem oszołomiona..bo co innego dopingować i wiedzieć ze forum ruszy /w końcu!/a co innego je do chrztu trzymać/z zaskoczenia/ i potem czynić wynikajace z tego powinności..w doborowym zaprzęgu z babową i pod okiem Przeoryszy Algarii .Dziękuje Ci Algaria za zaufanie,postaram się nie zawieść.
      Tylko że źle zacznę bo jadę na urlop i mnie nie będzie ponad dwa tygodnie..babowa,ja zabieram jedna miotle i lecę..odrobię Ci potem ok???
      Zapraszam więc wszystkich do nas-niech się dzieje!!!!wink
      • babowa Re: no to ja też... 10.06.13, 20:58
        no to leda, jak to sie mowi?
        z bogiem ?
        big_grin

bierz miotłe i rob z niej uzyteksmile
        • leda-is-one Re: no to ja też... 10.06.13, 21:08
          a zatem z bogiem babowa!! wink
          Pamiętamy ze miotły nam służą do latania a nie wymiataniawink...

• algaria Re: no to ja też... 10.06.13, 21:13
            Na dobrej miotle to i polecisz, i zamieciesz i zagrasz na niej jak na harfie ...
            Zatem z Bogiem Leda - leć szczęśliwie w te i nazad ...
            • freya_v Re: no to ja też... 10.06.13, 21:49
              Nie mogłam przegapić takiego wydarzeniasmile nareście!!
              Witam serdecznie i kłaniam się niskowink
              zapytałam moje karty jaka jest misja wyzwanie dla tego forum i co wypadło? Rycerz mieczysmile no to będziemy mieli rewolucjęsmile (mam nadziejętongue_outwink)
              • algaria Re: no to ja też... 10.06.13, 21:52
                Witamy, witamy smile
                Rewolucja ok - oby nie awantury i żeby rycerz nie wpadł zamieszał i poleciał...Mi wypadł paź buław - fircyk w zalotach i praca której efektów nie znamy...
                Będzie dobrze musi być
                • babowa Re: no to ja też... 10.06.13, 21:58
                  freya, w koncu smile
                  NAWET NIE WIESZ, JAK SIE CIESZE, ZE JESTES:
                  caps chyba z emocji
                  baardzo bym chciala, by forum hulało, zeby były i burze i zorze i leniwe poranki
                  było było swojsko ale z pazurem i zeby wszedzie przebrzmiewał tarot
                  witaj smile
                  • ja-tekla Re: no to ja też... 10.06.13, 22:03
                    witam dostojną matkę-przeoryszę...witam dostojne miotlywink
                    huuraaa! witam wszystkie mądre wiedzmy kiss
                    a mnie eremita wypadł....
                    • algaria Re: no to ja też... 10.06.13, 22:16
                      Witaj Teklo
                      Eremita - dobry człowiek idący swoją drogą, mądry, rozsądny oby nie nudny, ale przy rycerzu mieczy i paziu buław - nuda mu nie grozi
                      • freya_v Re: no to ja też... 10.06.13, 22:18
                        A ja jak tego eremite zobaczyłam to pomyślałam.. Szukajcie a znajdziecie (odpowiedzi) smile
                  • freya_v Re: no to ja też... 10.06.13, 22:04
                    Miło mi dziewczynysmile
                    no mi ten rycerz to raczej z taką burzą mózgów się kojarzy..tongue_out ja go zawsze mam jak myślę o wpisie czy to na bloga czy komentarz itp więc mam nadzieję że tutaj też się tak będzie realizowałsmile
                    algario ten Twój paź to przecież goście wizyty czyli dużo zaglądającychsmile więc musi być dobrzesmile
                    • leda-is-one Re: no to ja też... 10.06.13, 22:17
                      tekla,freyawink wink-tez Was witam gorąco .jako pierwsze .czyli odważne .wiec należy Wam się specjalne powitanie i Komitet Powitalny,wzmacniam wiec grono witających sobą,jako ze my zawsze w kupie- wiec kupa jak widać już na swoim miejscu cała/Tekla z nami/ freya ogromnie się ciesze ze jesteś tu!
                      -dziewczyny-listę obecności codziennie podpisujemy!!!!wink
                      • freya_v Re: no to ja też... 10.06.13, 22:20
                        Leda postaram się mieć jak najlepszą frekwencjęsmile
                      • babowa Re: no to ja też... 10.06.13, 22:20
                        taa, podpisujemy i ciezko pracujemy
                        a co niektore beda sie lenic
                        piekny prezent, algaria, przepiekny
                        • ja-tekla Re: no to ja też... 10.06.13, 22:26
                          a ja jutro poproszę o wrozbę...nigdy tego na żadnym forum nie robiłam, jutro sprobuję....dzis nie, nastroju psuc nie chcę, sprawa trudna, nie potrafię byc obiektywna....
                          • leda-is-one Re: no to ja też... 10.06.13, 22:54
                            Pomyślałam ze przed snem wyciągnę kartę i ja wink

AS MIECZY-myślę ze to dobrowróżbna karta na rozwój forum,karta początków i dyskusji,burzy mózgów,wszystko mamy w powijakach jeszcze ,ale pomysł jest i działamy ,wiemy czego chcemy nie idziemy po omacku i w naszych rekach ten miecz..czyli słowo.które będzie się rozwijać ,nas rozwijać i uczyć.Jak widać same fajne karty na rozpoczęcie działalności forum ABC Tarota..wink
                            • algaria Re: no to ja też... 10.06.13, 22:58
                              I odcięcie od przeszłości, a po za tym as mieczy to intelekt i internet
                              Same dobre wróżby smile
                              • babowa Re: no to ja też... 10.06.13, 23:16
                                ja tez pociagnełam na koniec dna
                                jak bedzie forum odbierane
                                i u mnie pojawiło sie 7 mieczy

moim zdaniem bedzie u nas sporo sie dziac, bedzie inaczej , dyskusje, moze i spory ale beda one owocne a ci z boku chetnie by skorzystali i co nieco uszczkli z tych pomysłow
                                to takie podpatrywanie i cichcem przenoszenie pomysłow na inny grunt

to tez takie intelektualne potyczki, rozgrywki
                                niech sie wiec dzieje i badzmy przy okazji inspiracja dla innych smile
                                • algaria Re: no to ja też... 10.06.13, 23:18
                                  Niech się dzieje wola nieba,
                                  z nią się zawsze zgadzać trzeba.
    • baba_potwor Re: no to ja sie witam :) 11.06.13, 23:29
      Skoro jest specjalny wątek powitalny, to się dołączam, kłaniam się i siadam skromnie w kąciku.
      • algaria Re: no to ja sie witam :) 11.06.13, 23:32
        Witaj - witaj i nie siedź skromnie i z boku - tylko jak tradycja nasza każe - wyciągaj 1 kartę na to nowe forum i w jednym zdaniu coś o niej powiedz big_grin
        • baba_potwor Re: no to ja sie witam :) 11.06.13, 23:38
          Się robi: rycerz pucharów - miło będzie, spokojnie, towarzysko.
          • babowa Re: no to ja sie witam :) 11.06.13, 23:43
            jejuu, witaj babo smile
            my prawie jak nickowe siostry
            duet babowej z baba moze byc niezły big_grin

i oby było miło, swojsko i z lampka wina jak najczesciej
            witaj smile
          • algaria Re: no to ja sie witam :) 11.06.13, 23:45
            Karta miła jak ja smile
            Cieszę się, że przyszłaś mam nadzieję że na dłużej. Forum dla Ciebie jest zawsze otwarte i nie daj się długo prosić - wal śmiało tematami, pomysłami zagadkami rozkładami a także czym dusza zapragnie - tu nikt nikogo nie wyśmieje - tylko by spróbował wink Miotły mam zacne to szybko się rozprawią z delikwentem smile
            Także jeszcze raz serdecznie witam
            • ja-tekla Re: no to ja sie witam :) 12.06.13, 07:27
              będzie spokojnie??!!!
              miło - tak, sympatycznie - tak...ale spokojnie??
              spokojnie to nudno sad
              • krakuskaa Re: no to ja sie witam :) 12.06.13, 14:10
                dzień dobrysmile
                a już się zastanawiałam gdzie się podziałyście dziewczyny, a tu proszęsmile jesteście w nowej odsłonie, i fajnie,,
                algario--bardzo dobry pomysł

życzę dobrej zabawy smile i niech się kręcismilesmile
                • babowa no to ja sie witam :) 12.06.13, 16:05
                  krakuskaa, w koncu!!!
                  taki konkretny pyskacz zawsze mile widziany w naszym gronie wink

i do roboty
                  wyciagaj karte na dzien dobry

kupa nam sie rozrasta big_grin
                  • krakuskaa Re: no to ja sie witam :) 12.06.13, 17:36
                    smile ja to mam duszę związkowca--waleczną - jak trzebasmilesmile
                    a karta---to
                    5 denarów
                    ups--nie dobrze raczej, będzie ciężko na początku, będzie trzeba zabiegać o zainteresowanie,,,
                    • algaria Re: no to ja sie witam :) 12.06.13, 17:40
                      Reklama dźwignią handlu wink
                      ale 5 monet to karta partnerstwa i wsparcia w trudnych chwilach, a pożebrać o zainteresowanie? - to już wici poszły w świat
                      • krakuskaa Re: no to ja sie witam :) 12.06.13, 17:46
                        wici posżły, bo forum żyje, a to jest najważniejsze algariosmile
                        czyli ta 5 denarów to nie jest taka totalna bieda z nędzą--ma swoje bardzo dobre stronysmile
                        aha--dla mnie to debiut na forum, więc jak piszę głupoty to poprawiajcie mnie dziewczyny plisss
                        • freya_v 5 monet 12.06.13, 17:58
                          Nie kojarzy wam się ta karta że może być dużo próśb o wróżbę? Bo w sumie nie ma tu wielkich wymagań dla tych co by ją chcieli więc można się spodziewać dużo próśbsmile
                          • algaria Re: 5 monet 12.06.13, 19:09
                            Wymagań za dużych nie ma - ale też wróżba nie dla każdego... coś po proszącym musi zostać na forum.. oby tylko pozytywne fluidy wink A nie klątwy i straszenie piekłem tudzież woda święconą wink
                    • leda-is-one Re: no to ja sie witam :) 12.06.13, 20:30
                      krakuskaa jak miłowink
                      a ja dzisiaj rano myślałam o Tobie usilnie myślałam...i jesteś!!!

5 monet to karta dla nas fajna..razem w w doli i niedoli..
                      więc trzymajmy się kupy.karta Ci adekwatna do naszej sytuacji wyszła, bo już mamy wspólne doświadczenia..w niedoliwink...
                      • krakuskaa Re: no to ja sie witam :) 12.06.13, 20:39
                        ledasmile
                        bardzo dziękuję, że o mnie pamiętałaś,,pewnie to ty mnie tutaj ściągnęłaś smile
                        choć droga wiodła przez blog algarii
              • baba_potwor Re: no to ja sie witam :) 12.06.13, 14:58
                Spokojnie emocjonalnie, niekoniecznie intelektualnie smile.
                • yool125 Re: no to ja sie witam :) 13.06.13, 22:14
                  Ufff znalazłam WASsmile))))))))))))) jak ja sie ciesze.Po powrocie z urlopu czulam sie jak w najgorszym ze snow...kiedy budzisz sie i nie ma domu, rodziny,ludzie sa ale ...sami nieznajomisad forum opustoszało, obcy ludzie a ja nie wiedziałam co, jak i dlaczego....
                  Najwazniejsze ,że znow jestem wsrod Was.Strasznie sie ciesze ze wpadłyscie na ten pomysł.Nowe forum pachnie świezoscia ,ale daje nadzieje na mila i sympatyczna atmosfere jak dawniejsmile)) faaajnie...
                  • ja-tekla Re: no to ja sie witam :) 13.06.13, 22:37
                    yool, pozwól, ze to ja ciebie przywitam - serdecznie i z przyjemnosciąwink
                    choc ja raczej niekoniecznie "rodzina"..
                    i proszę o wyciągniecie karty na przyszlosc forum...jak powiada algaria, to taka nowa, swiecka tradycja nasza wink
                    • algaria Re: no to ja sie witam :) 13.06.13, 22:46
                      Witaj
                      Jakbyś mogła wyciągnąć runę -na forum to by było cudnie jak wyciągniesz tarota to też krew nie pocieknie i kilka słów jak tu będzie wink smile Strasznie się ciesze że jesteś big_grin
                      • algaria Teklo 13.06.13, 22:51
                        Jak to Ty nie rodzina?? A kto?? Ja to się boję że nam uciekniesz bo to forum wyda Ci się zbyt infantylne albo "nie ten poziom" Tyś nasza przewodniczka i nie mów żeś nie rodzina bo my tu wszystkie w kupie jak siostry szwagierki bratanice i kuzynki i nikogo ze zdjęcia ciąć nie będziemy I pewnie jak to w rodzinie zetniemy się nie raz ale krzywdy większej sobie nie damy zrobić..
                        • ja-tekla Re: Teklo 13.06.13, 23:02
                          oj, zawstydzilam sie ciut....
                          infantylne? przewodniczka?
                          Algario, ja ciągle sie uczę i ciągle tyle do poznania!
                          to ja będę taka babcia tutaj wink
                          • babowa Re: Teklo 13.06.13, 23:09
                            tekla !!!
                            babcia ale z przytupem big_grin

a yool witam pieknie i w pas sie klaniamsmile
                  • leda-is-one Re: no to ja sie witam :) 14.06.13, 06:02
                    Yool-witaj kochana!wink!ciesze się ze nas znalazłaś,jest nas coraz więcej i stara gwardiawink.

Ty wróciłaś ja wyjeżdżam na urlop ,więc Cie witam i się żegnam,żegnam się ze wszystkimi.trzymajcie za mnie kciuki bo mogę mieć i gorsze chwile na tym urlopie.

Twoje wróżby dla mnie się sprawdzają..w toku-pozwolisz ze po powrocie się do nich odniosę.
                    Jak wrócę to opowiem.bo jak Algaria-nasza Matka Przełożona mówi my jak w rodzinie, ale babcia forumową jestem niezaprzeczalnie ja/Tekla to ciociawink/.
                    Z racji wieku i z racji babciowstwa-
                    /jade na chrzest mojego pierwszego wnuka/
                    Oj będzie mi Was brakowało.....sad
                    • freya_v Re: no to ja sie witam :) 14.06.13, 07:49
                      Witam serdecznie Yoolsmile
                      jak tam po podróży?smile udał się urlop?
                      Leda miłego spokonego z szansa na jak największy wypoczynek urlopu życzęsmile
                    • baba_potwor Re: no to ja sie witam :) 14.06.13, 13:05
                      Wypoczywaj i wracaj z nowymi siłami.
                      • yool125 Re: no to ja sie witam :) 16.06.13, 23:37
                        Dla Naszego Nowego Forum wyciągnełam 3 Karty: Rycerz Buław, 9 monet, As Buław
                        Aktywnośc, kreatywnośc, rozkwit twórczej intuicji,pasja i entuzjazm...to był dobry pomysł dziewczyny i bedziemy czuc sie tu razem wspanialesmile)))bedzie sie działosmile)) ale to świetny Dobrego Początek.
                        Dziekuje za miłe słowa i serdeczne powitanie. Ledosmile cieszę się i czekam na informacje, Freyusmile wyjazd sie udał bardzosmile początkowe nerwy okazały sie byc nie tyle stresem zwiazanym z pakowaniem czy lotem samolotemsad Diabeł tkwił w głebszej "aferze", o której dowiedziałam sie w ostatniej chwili, nie mogłam za duzo zdziałać,zostawiłam z tym kolezanki z pracy, które nie ułatwiły mi i troche sie denerwuje do dziś....długo by opisywać!Sam jednak pobyt był świetny i wszystko sie udało.

• babowa Re: no to ja sie witam :) 16.06.13, 23:45
                          nocne marki czuwaja wink

yool, fantastyczne karty
                          oby nam zapal nie minał a bedziemy sie rozwijac i działac, ze hej !
                          • algaria Re: no to ja sie witam :) 17.06.13, 13:33
                            Dziewczyny namawiały mnie od stycznia - ja się wahałam.. a teraz nie było już wyjścia
                            Lubię pisać, tworzyć ,"uczuć", bawić i przestraszać wink i teraz już mam swoje miejsce do tego.. żałuje że tak późno ale lepiej późno niż wcale... wink

Chciałam stworzyć miejsce gdzie każdy będzie się czuł dobrze - wiadomo, że tak się nie da bo mamy odmienne gusta, humory i spojrzenie na wiele spraw - ale chciałam by każdy kto tu przyjdzie znalazł coś dla siebie, by mógł zakładać wątki i wypowiadać się o sprawach dla niego ważnych, gdzie nikt nikogo nie poniży, nie wyśmieje, gdzie będzie się szanować drugą osobę i jej poglądy.
                            Ja tu wiszę , ale miejsce jest wasze...
                            • nielaik Re: no to ja sie witam :) 20.07.13, 18:13
                              Karta dla forum 7 kielichów i to w pozycji prostej. Talia Gilded.
                              Będzie się tu dobrze wróżyło, dużo pomysłów, ale też momentami może być w pozytywie magicznie. U mnie 7 oznacza coś nie z tego świata, pomysły, dobra intuicja.
                              Może ktoś będzie proponować techniki wizualizacyjne, albo pracę ze snem. I to będzie strzał w dziesiątkę, bo wszystkim się spodoba i powinna być to skuteczna praca z umysłem, kartami, z której wszyscy, no wiele osób będzie zadowolonych.
                              • nielaik Re: no to ja sie witam :) 20.07.13, 18:21
                                Ta 7 kielichów będzie odsłaniała wiele sekretów, wróżby powinny być udane, ludzie będą mogli tutaj naprawdę rozwinąć intuicję, wpadną na ciekawe pomysły dotyczące tego co można zrobić z kartami, jak wróżyć, różne ciekawe tricki starych karcianych wyjadaczy będzie można podejrzeć.
                              • algaria Re: no to ja sie witam :) 20.07.13, 18:22
                                O jak miło, że jesteś
                                Witam witam smile i za kartę dziękuję
                                • babowa Re: no to ja sie witam :) 20.07.13, 18:30
                                  smile
                                  jakie fajne, pozytywne przesłanie
                                  niech tak bedzie jak pani nielak wywrozyła !
                                  witaj szacowna pani
                                  • leda-is-one Re: no to ja sie witam :) 20.07.13, 20:28
                                    Nielaik,ja tez Cię pięknie witamsmile jeszcze raz-tutaj-marzenia za Twoją przyczyną już poszły strzeliście w kosmos..

Piękne przesłanie wyciągnęłaś dla forum-szczególnie na chwile obecną - zatem niech się dzieje jak wieszczysz,forum nabrało rozpędu wiec wszystko możliwe i dozwolone co się mieści w granicach naszych założeńsmile
    • 9marlena Re: no to ja sie witam :) 21.07.13, 20:05
      Mam na imie Marlena
      Witam wszystkichsmile

• algaria Re: no to ja sie witam :) 21.07.13, 20:08
        Witamy u nas smile Jeśli masz karty to wyciągnij 1 na nasze forum i napisz 2 zdania o tym co widzisz smile A jeśli nie to i tak Cie witamy i do tworzenia forum zapraszamy.
      • leda-is-one Marlena :-) 21.07.13, 20:12
        My też Cie witamysmile i cieszymy się ze do nas trafiłaś.Moze napiszesz coś o sobie?
        Mamy zwyczaj ,tzw wpisowe, jedna karta na rozwój naszego forum-wyciągniesz??wink
        • leda-is-one Re: Marlena :-) 21.07.13, 20:14
          o kurcze.zdublowałam się z Matka Przełożoną,nic to treść podobnawink
          • kashaa_35 Re: Marlena :-) 21.07.13, 20:19
            Cześć Marlena smile
            • babowa Re: Marlena :-) 21.07.13, 20:32
              hej , tajemnicza Marleno smile
              dawaj karte i zdjecie w kapieli
              big_grin
              • aderydy dobry wieczor 21.07.13, 21:18
                wszystkim smile
                a wyciągnęła się Kapłanka, czyli nauka, intuicja, tajemnicasmile
                nie jest źle!
                • algaria aderydy 21.07.13, 21:34
                  Kapłanka to chyba najlepsza karta jaką mogłaś wyciągnąć na to forum - pozdrawiam i jeszcze raz witaj w klubie
                  • babowa Re: aderydy 21.07.13, 21:51
                    pani aderydy, witam
                    nick masz zawodowy smile
                    • 966ania Re: aderydy 21.07.13, 21:58
                      Marlena , Aderydy
                      dołączam się do powitań smile
                      Ania
                      • 9marlena Re: aderydy 23.07.13, 12:39
                        Dzieki za tak mile przywitanie smile

wpisowe place karta 7 den, takze nie wiem co powiedziec: co posiejesz to I zbierzesz, jak I rowniez nie wazne co bylo, wazne co bedzie smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka