Dodaj do ulubionych

Odgadnij karty- część 2

27.10.13, 12:52
Zauważyłam że ten wątek cieszył się powodzeniem, zatem postanowiłam kontynuować zabawę
Oto kolejne 4 karty do odgadnięcia z rozkładu Urodzinowego

4 Sprawy które przechodzą - Smutek, żal i ból, które towarzyszyły Ci w zeszłym roku niestety będą przy Tobie także i w tym. Dotknie Cie poczucie straty i będziesz miał wrażenie że dostajesz mniej niż byś oczekiwał, miał obiecane. Czeka Cię ciągłe oglądanie się wstecz i wspominanie.
5 Gdzie jesteś dziś - Niby jesteś szczęśliwy, ale doszedłeś do muru, do końca i wiesz że musisz coś zmienić by móc zacząć od początku. Niby kochasz, niby masz wszystko co do szczęścia potrzebne, ale jak zwykle jesteś malkontentem, a Ty potrzebujesz ruchu i zmian a tu koniec, sielanka, miłość, rodzina... nie patrz w tęczę, patrz na ziemię i doceń co masz.
6 Nowe energie które się pojawią - Powrócisz na łono rodziny, może wybudujesz dom, kupisz mieszkanie, wyremontujesz siedzibę rodową. Wreszcie poczujesz się spełniony odzyskasz harmonię wewnętrzną. Poczujesz się spokojny i bezpieczny - jak to w domu u dziadków, rodziców. Bardzo prawdopodobne, że i podbudujesz się materialnie, może dostaniesz jakiś spadek.
7 Trudności z którymi się zmierzysz - Znów będą Cie nękać nadzieje niespełnione, najgorsze jest to że Ty doskonale zdajesz sobie sprawę z nierealności swych pragnień. Przytłoczą Cię, marzenia, które nigdy się nie zrealizują, wizje iluzje. Będziesz się łudził i tęsknił ze świadomością braku spełnienia. Uważaj na nieuczciwych ludzi, ktoś może chcieć Ciebie wykorzystać i oszukać.
Obserwuj wątek
    • freya_v Re: Odgadnij karty- część 2 27.10.13, 14:18
      4- 5puchar
      5-10puchar
      6-10monet
      7- księżyc
      • aderydy Re: Odgadnij karty- część 2 28.10.13, 07:02
        5 monet
        10 pucharow
        10 monet
        7 pucharow
    • hoaxx Re: Odgadnij karty- część 2 28.10.13, 08:45