Dodaj do ulubionych

prośba o wróżbę

05.01.14, 01:54
Witam serdecznie!

Czy mogę nieśmiało prosić o wróżbę? W zamian obiecuję udzielać się bardziej smile i nawet założyć jakiś wąteczek, gdzie powróżę.

Chodzi mi o moje, w zasadzie nieistniejące, życie uczuciowe. Czy uda mi się spotkać właściwego faceta? Kiedy? uncertain Czy może już takowego znam, tylko jeszcze nie jesteśmy razem? Proszę o prognozę na mój love life, będę wdzięczna za jakiekolwiek info, które wyczytacie.

Pozdrawiam serdecznie smile
Obserwuj wątek
    • algaria Re: prośba o wróżbę 06.01.14, 17:41
      Takie będzie życie uczuciowe aleale w 2014 roku

Sedno 6 kielichów
      Takie nie bezie as mieczy
      Takie Q monet, Diabeł 10 monet
      wynik 7 mieczy Wieża król kielichów

Kochana moja - zakończysz czas odcinana kuponów od życia przeszłego - pożegnasz wreszcie to co było złe i wejdziesz w przyszłość. Facet Ci się szykuje z ognistym romansem, Facet z przeszłości którego znasz lub otarłaś się o niego np w szkole czy w jednej miejscowości w której dorastałaś. Związek nielegalny bo może być pan z rodziną stąd ta wieża i 7 mieczy z Diabłem w rozkładzie ale romans namiętny i bardzo burzliwy... Chyba dopiero jak on wybrzmi to w latach następnych gdzieś tak w drugiej połowie 2015 roku wejdziesz w coś poważniejszego i takiego z miłością na dłużej bo dołożyłam Umiarkowanie, 9 kielichów i 8 buław - wtedy pan będzie nowy nieznany, bardzo możliwe że poznany w internecie na jakimś czacie gdzie są kamerki smile
      • alealejandro Re: prośba o wróżbę 06.01.14, 19:46
        Bardzo dziękuję, algario smile Z moich byłych nikt sie na romans nie nadaje, więc może faktycznie to ktos, kogo słabiej znam. W tej chwili nie kojarzę nikogo z przeszłości, kim bym była zainteresowana. Ciężko mi sobie wyobrazić romansowanie z kimś, kto ma rodzinę, ale wiadomo, "nigdy nie mów nigdy", różnorakie bywają okoliczności. Wolałabym od razu harmonijny związek, ale przyznaję, że ognisty romans ma swoje dobre strony big_grin Wybrzydzać nie będę, jako że od dłuższego czasu jestem singlem i chciałabym, aby cokolwiek się zmieniło w tej materii.

Pozdrawiam serdecznie smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka