Dodaj do ulubionych

38 urodziny

17.02.14, 22:48
Witam,
dzisiaj stuknęło mi 38 lat. Bardzo proszę jakąś miłą Panią o rozkład urodzinowy ze szczególnym uwzględnieniem amorów (tudzież motyli w brzuchu) i kasy na kącie lub w portfelu (bo jakoś ostatnio z tym krucho, prowadzę swoją działalność gosp. i na początku roku mam straszny zastój).

Z góry wielkie dzięki.
Obserwuj wątek
    • algaria Re: 38 urodziny 18.02.14, 20:52
      Witaj ,
      Zrobię Ci taki okrojony ciutkę urodzinowy - bo i druga koleżanka w kolejce czeka..

1 energia roku - rycerz buław- dużo się będzie dziać, ogniście mo0cno zamieszania i możliwa podróż, zmiana miejsca, przeprowadzka
      2 zadania które przechodzą - Moc - nadal będziesz pracować fizyczni i umysłowo by dojść do celu jaki sobie wcześniej założyłaś. To karta miłości, seksu i pokonania przeszkód
      3 Trudności - 4 mieczy - coś co zaplanujesz - opóźni się. Zostaniesz odsunięta i nadal sama (bez stałego związku) uważaj na choroby i zwolnienia bo ta karta mówi o rekonwalescencji i odpoczynku po przejściach.
      4 Nowe energie które się pojawią - Sąd - odrodzisz się i odrodzisz to co było kiedyś a odeszło. Może powróci ktoś z Twojej przeszłości lub wcielisz w życie to co kiedyś chciałaś i odłożyłaś na później - efekt końcowy bardzo Cię zadowoli
      5 Takie będą finanse - paź buław - karta ta nie mówi o wzbogaceniu się ani w ogóle o sprawach finansowych, sądzę że utrzymasz poziom taki jaki masz, a jeśli nie będziesz szaleć i nie będziesz rozrzutna -uda Ci się bez większych trosk finansowych zamknąć rok
      6 Taka będą uczucia - król monet - na Twojej drodze może pojawić się starszy stateczny i bogaty pan - opiekun i człowiek dający wsparcie. Spokojny - jednak ten rok upłynie Ci bez większych szaleństw - owszem możesz być kochana i szanowana ale nie spodziewaj się wielkich "wariacji" w seksie czy miłości - stabilizacja i czasem wręcz zmęczenie - owszem - szaleństwa 1 nocy - nie.
      7 Tak będzie z pracą - Q monet - kobieta kochająca piękno sztukę dekorację - to też karta kobiety która ma gust i jest w tym doceniana, kobieta która umie zarobić pieniądze i przyciągnąć do siebie klientów - także rok dobry zawodowo.
      8 Niespodzianki - 3 mieczy - nie tylko czasem ból i łzy rozpacz i żal ale głównie będziesz kierowała się rozumem nie sercem, owszem może zaskoczyć Cie jakaś przykrość ale Ty ją weźmiesz na zimno. przemyślisz i dasz radę - bez emocji
      9 Dar od Tarota na urodziny - as mieczy - dostaniesz wspaniałe narzędzie po 1 intelekt - rozum myślenie po 2 może wrócisz do nauki, może poprowadzisz kur, może się sama nauczysz po 3 umiejętność odcięcia się od przeszłości - koniec z tym co było zwłaszcza z tym nieprzyjemnym, odcinamy i zapominamy..

Wszystkiego najlepszego - spełnienia marzeń smile
      • dolcevita76 Re: 38 urodziny 25.02.14, 21:32
        Witam,
        bardzo przepraszam, ale nie wiem, jak to się stało, że moja odpowiedź nie została zamieszczona. Jakby zgubiła się po drodze.
        W takim razie, jeszcze raz bardzo dziękuję za rozkład i muszę przyznać, ze jestem pod wrażeniem, ponieważ:

algaria napisała:

> 1 energia roku - rycerz buław- możliwa zmiana miejsca, przeprowadzka - WYSTAWIŁAM DOM NA SPRZEDAŻ, CHCIAŁABYM PRZEPROWADZIĆ SIĘ NA 3-4POKOJOWE MIESZKANKO.
        > 2 zadania które przechodzą - Moc - nadal będziesz pracować fizyczni i um
        > ysłowo - OJ PRACUJĘ, PRACUJĘ.
        > 3 Trudności - 4 mieczy - uważaj na choroby i zwolnienia bo ta
        > karta mówi o rekonwalescencji i odpoczynku po przejściach - SZYKUJĘ SIĘ DO USUNIĘCIA PĘCHERZYKA ŻÓŁCIOWEGO.
        > 4 Nowe energie które się pojawią - Sąd -wcielisz w życie to co kiedyś chciałaś i odłożyłaś na później - efekt końcowy bardzo Cię zadowoli - MARZY MI SIĘ PROWADZENIE WARSZTATÓW CERAMICZNYCH
        > 6 Taka będą uczucia - król monet - na Twojej drodze może pojawić się starszy stateczny i bogaty pan - opiekun i człowiek dający wsparcie. Spokojny - jednak ten rok upłynie Ci bez większych szaleństw - TAKI PAN WŁAŚNIE MI SIĘ MARZY. POTRZEBUJĘ WSPARCIE, POMOCY I DOBREGO SŁOWA.
        > 7 Tak będzie z pracą - Q monet - kobieta kochająca piękno sztukę dekoracjęNO TU TO TRAFIŁAŚ W 100%, PONIEWAŻ ZAWODOWO ZAJMUJĘ SIĘ STROJENIEM SAL WESELNYCH.
        > 9 Dar od Tarota na urodziny - as mieczy - może się sama nauczysz się - W TM ROKU STAWIAM MOCNO NA KURSY, SZKOLENIA, WARSZTATY, POKAZY, TARGI ITP.
        >
        > Wszystkiego najlepszego - spełnienia marzeń smile

Jeszcze raz bardzo dziękuję za rozkład i daję słowo, że wysyłałam odpowiedź.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka