algaria 06.06.14, 16:27 Wróżyć z Run podobno można raz na miesiąc dla siebie limit już dawno wyczerpałam ale ... W ramach nauki zapraszam chętnych na powiedzmy wróżbę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leda-is-one Re: Komu Rune komu? 06.06.14, 17:18 To ja poproszę..jak nie wyczerpany limit,ale na finanse nie było Runy w ostatnich miesiącach dla mnie, to może będzie zgodnie z przepisami.na "te" sprawy finansowe, które mam na myśli ja.. bardzo proszę Odpowiedz Link
nagietek123 Re: Komu Rune komu? 06.06.14, 17:29 Też poproszę na finanse, nie będę oryginalna Odpowiedz Link
algaria nagietek 06.06.14, 17:37 EHWAZ - Runa współpracy, współdziałania - Jeśli połączysz swoje środki np z finansami mamy to wspólnie dasz sobie świetnie radę i masz szansę na poprawę waszej (Twojej) sytuacji finansowej, a jeśli masz jakiś mały kapitał to warto go rozsądnie zainwestować, by w perspektywie mieć jeszcze lepiej. Odpowiedz Link
algaria Leda 06.06.14, 17:34 NATURIZ - Runa rygoru - jeśli będziesz się trzymała tego co postanowione, swoich zasad i nie odpuścisz ale będziesz działała planowo narzucając sobie dyscyplinę to osiągniesz finansowo to co chciałaś - Twoje sprawy finansowe będą dobre, ale za nim, to niestety będziesz musiała liczyć się z każdym groszem i stawiać sobie wyrzeczenia Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Leda 07.06.14, 06:14 algaria napisała: > NATURIZ - Runa rygoru - jeśli będziesz się trzymała tego co postanowione, swoic > h zasad i nie odpuścisz ale będziesz działała planowo narzucając sobie dyscypli > nę to osiągniesz finansowo to co chciałaś - Twoje sprawy finansowe będą dobre, > ale za nim, to niestety będziesz musiała liczyć się z każdym groszem i stawiać > sobie wyrzeczenia Dziękuje pieknie,zawsze to coś pomyślniejszego niż prorocze paskudne sny/tez miałam sen, ale horror../. Trzymam się obranego kursu i wiosłuje do przodu,mimo odcisków na dłoniach;-9 eh życie.. Odpowiedz Link
krakuskaa Re: Komu Rune komu? 06.06.14, 17:32 dla mnie teeeż dwie poproszę, na czas 2 miesięcy ważność runy dla mnie na znajomość: a) z J. b) z M. Odpowiedz Link
algaria Krakuskaa 06.06.14, 17:43 Znajomość z J - NAUTHIZ - runa rygoru - postępuj z własnymi zasadami, narzuć sobie dyscyplinę, raczej bym powiedziała że idzie ochłodzenie stosunków i kontaktów Choć musisz uważać by pan cię nie zalał swoimi sprawami - nie daj się wykorzystać bądź asertywna Znajomość z M - WUNJO - zwiastun szczęścia - Cisz się tą znajomością bo ona przyniesie Ci dużo radości, odpoczynku i takiej odskoczni od problemów. To dobry przyjaciel/przyjaciółka , życzliwy i serdeczny Jedna znajomość Cie przytłoczy w drugiej będziesz odpoczywać. Odpowiedz Link
krakuskaa Re: Krakuskaa 06.06.14, 18:18 no właśnie J. wpada jak ma biznes, albo chce się czegoś dowiedzieć, a M. aktualnie jest bardzo obrażony , to są faceci, czyli osobnicy z Marsa, bardzo Algario dziękuję Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Komu Rune komu? 06.06.14, 18:17 Witam Poprosię;-D Na sprawy sercowo-duchowe. Mile widziana Isa;-P Żeby mnie trochę ostudzić. Pzdr. Ing Odpowiedz Link
algaria Ing 06.06.14, 18:25 EIHWAZ - runa wiary - Wierzyć to sobie możesz i marzyc o spokoju - niestety - jeśli go chcesz to skup się na swojej duchowości, wznieś mogły, pomedytuj, wycofaj się z działania - zimny prysznic zamiast runy Isa ale również podobno pomaga, spróbuj (łatwo powiedzieć) skupić się na czymś innym, oczyść ducha zamknij aurę, wycofaj się ... na uczucia ta runa mówi o więzi na śmierć i życie i taki duchowy i karmiczny sens wspólnej drogi.. niestety Odpowiedz Link
algaria sobie 06.06.14, 18:28 Na to cholerne hula hop - przyjdzie czy zaginęło w akcji JERA - runa nagrody - chyba się kiedyś doczekam Na uczucia po raz kolejny wyciągnęłam HAGALAZ - zmiany gradobicia jak nic idą Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: sobie 06.06.14, 18:44 algaria napisała: > Na to cholerne hula hop - przyjdzie czy zaginęło w akcji > JERA - runa nagrody - chyba się kiedyś doczekam > > Na uczucia po raz kolejny wyciągnęłam HAGALAZ - zmiany gradobicia jak nic idą Witam Jeszcze nie doszło kółko...? Nosz, kurdę. Dzwoń do ABW;-D A w uczuciach Hagalaz, powiadasz, czyli Borsuk znów gwałtownie zbrzydnie, albo gwałtownie wyładnieje;-P Na dwoje babka wróżyła. Pzdr. Ing Odpowiedz Link
algaria Re: sobie 06.06.14, 18:53 inguszetia_2006 napisała: > Witam > Jeszcze nie doszło kółko...? Nosz, kurdę. Dzwoń do ABW;-D A w uczuciach Hagalaz > , powiadasz, czyli Borsuk znów gwałtownie zbrzydnie, albo gwałtownie wyładnieje > ;-P > Na dwoje babka wróżyła. > Pzdr. > Ing Pisałam żeby mi udowodnili że wysłali ... Na dwoje powiadasz babka wróży - borsuka - gradem go Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Ing 06.06.14, 18:40 Witam Dzięki wielkie. Już powoli wchodzę w ósemkę, więc i sił mam więcej i mniej wyję do Księżyca. Także w sumie dobra to wróżba, i znaczy - baran w ścianę kobieto puchu marny;-P Pzdr. Ing Odpowiedz Link
kashaa_35 Re: Komu Rune komu? 06.06.14, 18:29 Ja rowniez poprosze rune na znajomosc z M. W zamian zastanowie sie nad Twoim snem a nawet dwoma. ale tu potrzebuje czasu ... Odpowiedz Link
kashaa_35 Re: Komu Rune komu? 06.06.14, 18:37 Wlasnie czekam na Twoja opinie , zamierzam kupic takie samo Odpowiedz Link
algaria kashaa 06.06.14, 18:44 Kochana a co tu się zastanawiać - soli brak - nieszczęścia smak a wszy podobno pieniądz wróżą - tylko te wszy od rodziny którą poślubiliśmy Dobrze dość o mnie Na znajomość z M - posypały mi się Runy DAGAZ i EHWAZ - o ile Dagaz to świt poranek światło i dzień o tyle Ehwaz to współpraca - czyli po nocy wyjrzy słońce i nawiąże się współpraca - Krótko To co złe odejdzie od was, cała niedobra przeszłość - jakbyście mieli zacząć wszystko od nowa ale lepiej, mocniej, razem, wspólnie - ręka w rękę - noga w nogę głowa przy głowie, dłoń w dłoni, serce przy sercu Wyjście z kłopotów i świetnie układająca się współpraca - czy coś można chcieć więcej - no można runy GEBO czyli miłości ale DAGAZ daje ten impuls brzask początek po ciemnej burzliwej nocy.. też będzie pięknie dla waszej znajomości. Odpowiedz Link
caro-caro Re: Komu Rune komu? 06.06.14, 18:29 I ja, i ja też bardzo proszę tylko chyba tak ogólnie bo uczucia na razie leżą odłogiem Odpowiedz Link
algaria Caro 06.06.14, 18:51 Ogólnie MANNAZ - człowieczeństwo - Musisz troche popracować nad sobą, rozwinąć się w swoim kierunku który obrałaś - wyjśc do ludzi i dzielić się tym co masz (nie żeby rozdawać majątek jak św Franciszek z Asyżu i jemy podobni np św. Marcin ) ale dawać siebie.. A co Cię czeka? Szacunek, wsparcie, życzliwość, takie ciepło od ludzi A w uczuciach runa ANSUZ - mądrość i usta - dziś dzień pocałunku - uważaj ! Choć tu raczej może Cię zaskoczyć niż żebyś panikowała bo mogą Cię czekać czułe słówka, wyznania, romantyczne na przydechu i to od kogoś od kogo w ogóle się nie spodziewasz. Szykuj się na spotkania, rozmowy flirty - na razie tylko słowne może mailowe czy czułe smsy ale jednak słowa słowa słowa.. oby nie były rzucone na wiatr Odpowiedz Link
caro-caro Re: Caro 06.06.14, 20:04 MANNAZ może faktycznie więcej do ludzi? ostatnio mocno skupiam się na pracy choć wszystkie moje zawodowe sprawy to ludzie... Ciekawe... ANSUZ hm... muszę się poprzyglądać. póki co kompletna posucha. przynajmniej nic na razie nie wiem o kimś zainteresowanym ale przecież wszystko może się zmienić Droga Algario dziękuję Ci zawsze to miła perspektywa a wszystkie Twoje rady biorę mocno do siebie bo już wiem że warto! Odpowiedz Link
ksieznapodolska33 Re: Komu Rune komu? 06.06.14, 18:51 Ja poproszę: sama już troszkę przeszarżowałam Na dalsze losy znajomości z R. Z góry dziękuję gorąco! (ach ach, życzę sobie Ehwaz, Gebo, albo coś ładnego...) Odpowiedz Link
algaria Księżna 06.06.14, 18:58 Kochana tu nie koncert życzeń tu co się wyciągnie na tego bęc Wyszła NAUTHIZ - czyli musisz wierzyć ale i ostudzić lekko, wyciszyć się odsunąć i prze kierunkować działanie na planowanie. Teraz jest czas skupienia się na życiu wewnętrznym, duchowym. Zatęsknij, zaplanuj, pomarz - bo na razie fizycznego działania nie będzie. Odpowiedz Link
bronxi Re: Komu Rune komu? 06.06.14, 20:18 Witaj to ja też poproszę Jak miną moje wakacje nad morzem, pogoda i atmosfera czy uda sie wyjazd Z góry podziękowania posyłam Odpowiedz Link
algaria Bronxi 06.06.14, 20:32 Na wyjazd THURIZAS -runa siły i mocy - musisz się uzbroić w siłę bo wyjazd nie będzie łatwy Nagromadź siły fizycznej i psychicznej. Jeśli odpuścisz wyluzujesz i będziesz robiła co chciała nie oglądając się na innych - dom tego osiągniecie kompromis, nabierzecie dystansu do siebie i do swoich wad i będziecie wobec siebie wyrozumiali - to dasz radę. Oczywiście ten wyjazd może też dać Ci siłę na kolejne miesiące, a to chyba dobrze bo po to właśnie jest urlop. Jak podsumujesz wyjazd Fehu - myślę, że wzbogaci Cię o kolejne doświadczenia życiowe. Dostaniesz zastrzyk pozytywnej energii - ogólnie podsumujesz wyjazd jako bardzo udany. Odpowiedz Link
bronxi Re: Bronxi 06.06.14, 20:41 Same przygotowania nie są już łatwe, bo koleżanka która też jedzie już kolejny miesiąc sieje pesymizm do okoła..ale mam nadzieje, że się troche ogarnie licze właśnie na nazbieranie energii na kolejne miesiące. Dziękuję Algario Odpowiedz Link
gosia44114 Re: Komu Rune komu? 06.06.14, 20:33 To i ja baardzo proszę...co Ten facet kombinuje??? Odpowiedz Link
algaria Gosia 06.06.14, 21:11 GEBO - runa miłości - kochać Ciebie chce i rozkochać w sobie Co więcej pisać Że chce byście żyli długo i szczęśliwie Odpowiedz Link
gosia44114 Re: Gosia 06.06.14, 21:12 o kurcze...)) , a to niespodzianka )),dziękuję bardzo , ciekawe jaki będzie finał ... Odpowiedz Link
pinia1214 Re: Komu Rune komu? 07.06.14, 08:25 to i ja poproszę) moje pytanie dotyczy pracy: czy znajde zadowalająca (choćby tak w miarę) czy wyjechać za granicę? spędza mi to sen z powiek. Pozdrawiam Odpowiedz Link
algaria pinia 07.06.14, 15:12 Praca w kraju - GEBO - wszelaka pomyślność głównie w miłości, ale i w sprawach zawodowych to sukces, profity i zadowolenie Praca za granicą EIHWAZ - runa wiary - wierzysz że tam może być Ci lepiej, na zasadzie wszędzie lepiej gdzie nas nie ma, ale to nie tak W Twoim przypadku jadąc do pracy za granicą będziesz musiała się na kimś wesprzeć, poszukać pomocy i jakiegoś wzmocnienia finansowego, na początek - bez tego nie dasz sobie rady. Runy wyraźnie obstawiają byś poszukała pracy w kraju, bo czeka Cie dobra przyszłość zawodowa, za granicą będzie Ci bardzo ciężko i bez czyjejś pomocy nie dasz sobie rady. Odpowiedz Link
pinia1214 Re: pinia 07.06.14, 16:19 Dziękuję Ci Kochana Wrózko.) To prawda ja jestem tak juz zmęczona i zrezygnowana tą Polską, że naprawdę myślałam ze mi w np. w WB będzie lepiej. Ale skoro tu sa perspektywy.. Buziaczki) Odpowiedz Link
pinia1214 Re: pinia 07.06.14, 17:23 Dodałas mi nadzieji Algario, bo nie przypuszczałam ze może mnie coś pozytywnego czekac i to w miłości. Odpowiedz Link
ag_at5 Re: Komu Rune komu? 07.06.14, 18:25 w jakiejkolwiek dziedzinie byleby coś dobrego, poproszę Odpowiedz Link
algaria agat 07.06.14, 21:21 Wyciągnęłam Ci Rune na czerwiec i wypadła WUNJO - zwiastun szczęścia - czerwiec upłynie Ci miło spokojnie, ale musisz docenić rzeczy małe, cieszyć się nimi. Nie opuści Cię też pogoda ducha i poczucie bezpieczeństwa. Bardzo miły i serdeczny miesiąc Odpowiedz Link
ag_at5 Re: agat 07.06.14, 22:16 Dzięki Algario. Zwłaszcza, że wyć mi się chce. Takie dni - a miałam nadzieję, że już się nauczyłam nic nie czuć.eh. Odpowiedz Link
szaman.ka Re: Komu Rune komu? 07.06.14, 20:23 To jeśli można, dla mnie proszę sprawy uczuciowe. Odpowiedz Link
algaria szamanka 07.06.14, 21:27 THURISAZ - męska siła męska moc - Runa nie mówi sama z siebie o miłości i szczęściu raczej daje moc i siłę by przezwyciężyć trudny czas a przede wszystkim niesie męską energię - także może się ktoś pojawić w Twoim życiu i to już niedługo w ciągu najbliższych max 3 miesięcy.. Coś się zacznie a od Ciebie/Was będzie zależało jak to się rozwinie Przy tasowanie wypadły mi dwie runy GEBO i NAUTHIZ - runa miłości i rygoru - czyli jeśli chcesz miłości to zdobywaj ją małymi kroczkami.. Powodzenia Odpowiedz Link
noowaak Re: Komu Rune komu? 08.06.14, 21:32 To i ja znów poproszę... Czy z S. czeka nas związek w przyszłości ? No i jak mogę się odwdzięczyć ? Odpowiedz Link
algaria Re: Komu Rune komu? 08.06.14, 22:17 Na związek wyszła mi runa BERKANO - jest to runa odnowy - jeśli postanowicie znów tworzyć związek musicie to zrobić od nowa. Zmienić to co było złe, naprawić, wprowadzić nowe elementy, nowe spojrzenie i zasady. Ty się musisz zmienić, on się musi zmienić - wtedy macie szansę nawet na pełną rodzinę z dzieckiem. Jak odwdzięczyć? - jeśli masz jakiś fajny sprawdzony przepis to wrzuć go do naszej jadłodajni A jak nie masz to zwykłe "dzięki" wystarczy Odpowiedz Link
noowaak Re: Komu Rune komu? 09.06.14, 12:39 Bardzo dziękuję A przepis zamieszczę też ) Pozdrawiam najmocniej! Odpowiedz Link
marta.89 Re: Komu Rune komu? 09.06.14, 22:58 Algario pomocy! Proszę sprawdz czy w lipcu podejmę pracę, którą obiecał mi pewien mężczyzna (dyrektor)? Odpowiedz Link
algaria babowa 09.06.14, 23:26 Na jutro masz RAIDO - runę podróży - szykują się zmiany dokonasz wyboru. Zmiany które zamierzasz dobrze Ci zrobią. Przekrocz granice której jeszcze nie przekroczyłaś. Korzystny będzie spacer i podróż duchowa. Czeka Cię odważna decyzja, uwolnienie od ograniczeń i kształcąca nauka Odpowiedz Link
babowa Re: babowa 10.06.14, 16:48 dzien dobry odwazna decyzja dotyczy pojscia na zwolnienie, zerwałam sie z łancucha i tak, dokonałam wyboru oby na dobre mi poszło faktycznie dziekuje pani algarii Odpowiedz Link
algaria Marta 09.06.14, 23:18 SOWILO - runa słońca - czyli lipiec - runa spełnienia - powinnaś dostać tę pracę bo na sprawy zawodowe mówi - szacunek, błyskotliwa kariera, uznanie i mistrzostwo o tego Ci życzę Odpowiedz Link
marta.89 Re: Marta 10.06.14, 11:21 Dziękuję Ci bardzo Oby Twoje słowa się spełniły. Oczywiście dam znać Buźka Odpowiedz Link
nikix Re: Komu Rune komu? 11.06.14, 15:08 To ja poproszę Na jedną trudną sprawę, która się ciągnie od lat i chyba w końcu jest szansa na finał. Jaki będzie ten finał? Odpowiedz Link
algaria nikix 11.06.14, 16:09 MANNAZ - runa człowieczeństwa - przede wszystkim osiągnięcie zgody ( w rodzinie) Musisz pilnie obserwować otoczenie , bo może Cie ominąć to o co walczysz Dołożyłam KENAZ bo nie wiem jak Mannaz ma się do Twoich spraw i wyszła mi runa odpowiadająca za poczęcie .. Zupełnie jakby teraz dla Ciebie ważniejszy od sprawy która się ciągnie od lat byłby człowiek i wkrótce narodziny dziecka. Runy na sprawy nie są złe, ale jakby mówiły że w Twoim życiu idzie coś ważniejszego od sprawy o która pytasz Finał - narodziny czyli coś nowego czego nie miałaś do tej pory - będzie dobrze Odpowiedz Link
nikix Re: nikix 11.06.14, 18:51 Dzięki Algaria Trochę mnie przestraszyłaś tą Mannaz ale ten finał daje jakieś "światełko w tunelu". Odpowiedz Link