inguszetia_2006 18.06.14, 23:10 Witam No, potrzebna mi ta jedna karta, bo jak wiecie nie wróżę sobie;-P Pytanie brzmi: co dalej? Trochę jestem w potrzebie, więc nie dajcie się prosić;-D Pzdr. Ing Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
algaria Re: Kto chętny do wróżby z jednej karty, co? 18.06.14, 23:17 Przez Ciebie nauczyłam się wróżyć z 1 karty którą do niedawna wydawała mi się dziwna niepełna i.. bezsensowna .. a Ty jednak pokazałaś że się da z 1 karty Kapłanka - tajemnica, miłość, przyjaźń - nie lubisz tej karty to ją masz dołożyłam Ci gwiazdę i co? miłość jak nic z nadzieją na lepsze.. Karty kobiece i to od Ciebie będzie ta przyszłość zależała.. Połączenie wrednej baby z delikatna panienką - wypośrodkuj Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Kto chętny do wróżby z jednej karty, co? 18.06.14, 23:40 Witam Cholera, nie dziękuję, bo zatrzymam dobro twoje/Suliga;-P No tak, czyli jest tak jak czułam. Znowu ja muszę się użerać z losem. Zawsze, ja, ja, ja... bleee. Niech ktoś wreszcie mnie odciąży! Pzdr. Ing Odpowiedz Link
krakuskaa Re: Kto chętny do wróżby z jednej karty, co? 18.06.14, 23:46 Algario a skąd wiesz, przy jednej karcie, czy karta jest w pozytywie? W sumie karty mają mnóstwo znaczeń, dobrych i gorszych, bez pozycji rozkładówej skąd wIedzieć jak na to patrzeć??? Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Kto chętny do wróżby z jednej karty, co? 19.06.14, 06:53 Mówisz -masz Król Kielichów..i wypadła mi 8 kielichów przy tasowaniu. Odpowiedz Link
krakuskaa . 19.06.14, 10:43 Karty Ledy na pytanie co dalej?- odpowiedziały: pan już podjął decyzję i z ciężkim sercem odchodzi... Odpowiedz Link
leda-is-one Re: . 19.06.14, 11:01 krakuskaa dziękito ma sens,ja zrozumiałam pytanie inaczej,co ING ma robić dalej, i w tym kontekście interpretowałam karty Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Kto chętny do wróżby z jednej karty, co? 19.06.14, 11:25 Witam Dziękuję dziewczyny, tzn. nie dziękuję, zgodnie z nowym trendem;-D Król kielichów faktycznie wyjechał(8 kielichów)do miasta Poznań. A ja będę w Kapłance i Gwieździe wyć do Księżyca i dręczyć go;-P No to tak wam uchylam rąbek tajemnicy. Pzdr. Ing Odpowiedz Link
algaria Re: Kto chętny do wróżby z jednej karty, co? 19.06.14, 11:27 inguszetia_2006 napisała: > Witam > Dziękuję dziewczyny, tzn. nie dziękuję, zgodnie z nowym trendem;-D Zapomniałam się umyć po wyjęciu kart dla Ciebie i co teraz będzie? Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Kto chętny do wróżby z jednej karty, co? 19.06.14, 11:33 algaria napisała: Zapomniałam się umyć po wyjęciu kart dla Ciebie i co teraz będzie? Witam Kurczę,nie wiem;-P Idź na procesję!;-D Pzdr. Ing Odpowiedz Link
algaria Re: Kto chętny do wróżby z jednej karty, co? 19.06.14, 14:10 inguszetia_2006 napisała: > Witam > Kurczę,nie wiem;-P Idź na procesję!;-D > Pzdr. > Ing Poszłam i to we wianku - chciałam kwieciem sypać ale mnie nie chcieli.. To pobiłam się witkami brzozowymi - chyba wystarczy? Odpowiedz Link
algaria . 19.06.14, 11:25 krakuskaa napisała: > Algario a skąd wiesz, przy jednej karcie, czy karta jest w pozytywie? W sumie k > arty mają mnóstwo znaczeń, dobrych i gorszych, bez pozycji rozkładówej skąd wIe > dzieć jak na to patrzeć??? Nie zawsze jest pozytywnie - np Kapłanka jest ciut wredna a Gwiazda daje nadzieję i tylko ją w niej nie ma konkretów- owszem jest dobra perspektywa i spełnienie ale kiedyś. To nie są karty tylko o pozytywnym znaczeniu. Owszem karty mają i dobrą i gorszą stronę ale są karty które mają tylko złą stronę lub tylko dobrą i je jest łatwiej interpretować. Rozkład jest potrzebny i ważny jeśli mamy poważny problem który chcemy rozpatrzeć z każdego aspektu. Natomiast jeśli szukamy szybkiej odpowiedzi na natychmiastowe i "błahe" pytanie - konkretne pytanie, takie ścisłe - to można wyciągnąć 1 kartę.. do której zawsze można dociągnąć drugą. Ja np wyciągam 1 kartę na energię tygodnia i wiem jaki ten tydz będzie - dobry, zły ciężki, pracowity, lekki, zabawowy, z tłumem znajomych czy samotny - to wszystko wyczytuje z jednej karty. I jeszcze dodam że patrząc na kartę "w głowie słyszę taki klik jak otwarcie drzwi" i widzę to konkretne znaczenie tej karty dla danego pytania - spośród kilku znaczeń instynktownie wybieram to i tylko to - nie wiem może właśnie na tym polega umiejętność czytania z kart i to jest właśnie ten dar - to takie klik otwarcie odpowiednich drzwi z odpowiednim znaczenie. Pozdrawiam Odpowiedz Link
krakuskaa Re: . 19.06.14, 14:06 Algario a można było w tym wypadku Gwiazdę interpretować jako nadzieję dla jakiegoś spełnienia uczuciowego ale po długim czasie oczekiwania i to bez żadnej pewności, że do niego dojdzie? Nadzieja, czekanie i na tym koniec- działań brak- ? Czytałam gdzieś, że karta karta ma swój cień- stąd pojawiło się też moje poprzednie pytanie do Ciebie. Kiedyś od tarocistki dostałam rozkład- nawet porządne karty zinterpretowała w negatywie, no w sumie nic się nie sprawdziło, ale pamiętam moje zdziwienie że tak do tego podeszła. Przepraszam, za wcinanie się w temat- już nie będę spamować Odpowiedz Link
algaria Re: . 19.06.14, 14:17 Spokojnie, nie spamujesz - uczymy się a ja tam nie wspomniałam o nadziei na miłość? Wiesz przy Kapłance może to być miłość platoniczna lub przyjaźń tylko z nadzieją właśnie na odwzajemnioną miłość w przyszłości, ale Gwiazda to miłość sama w sobie jak to mówią wróżki, tyko widzisz ja nie zawsze się zgadzam z interpretacją wróżek tylko czasem miewam wątpliwości kto ma racje - ja maluczka czy takie wielkie guru. I często guru bierze górę a potem się okazuje że to ja miałam rację. Dlatego uważam że ważna jest praca samemu z kartami i dojście swoją własną drogą go sedna znaczenia, a nie powielanie cudzej i często cofanie się. Odpowiedz Link