leda-is-one 15.07.14, 12:48 Co takiego robiłam dzisiaj, czego nie lubię robić, a co z kolei sprawiło ogromną radość mojej podopiecznej? /nie jest to sprzątanie.czyszczenie,pucowanie etc/ Zapraszam,jak nikt na kawę południowa się nie pojawiłto zagadka dla rozruchu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
caro-caro Re: Zagadkę zapodaje 15.07.14, 17:05 To robiła dziś Leda sama tego nie lubi ale podoba się to podopiecznej Arcykapłan Bądź tu mądry i pisz wiersze siedzi na tronie błogosławi swoich uniżonych. Może byłaś w kościele? a może, i na to stawiam, czytałaś coś na głos (prawdę mówiąc nie wiem dlaczego mam takie skojarzenia) Odpowiedz Link
ag_at5 Re: Zagadkę zapodaje 15.07.14, 18:03 Też pomyślałam o czytaniu ale Caro była pierwsza. Bo chyba nie śpiewalas? Odpowiedz Link
nagietek123 Re: Zagadkę zapodaje 15.07.14, 18:32 To robiła dziś Leda, co sprawiło przyjemność jej podopiecznej: Sedno - Rycerz denarów To robiła - 7 mieczy, Śmierć, Kochankowie Tego nie robiła - Głupiec, Pax kielichów, 5 denarów Wynik - Rycerz kielichów 1. Poszła ze swoją podopieczna na cmentarz 2. Przeglądały fotografie. A karty chociaż moje coś podpowiadają "w temacie"? Odpowiedz Link
nagietek123 Re: Zagadkę zapodaje 17.07.14, 09:03 O guzikach nawet nie pomyślałam... Ale ten Rycerz denarów oraz miecze? Gdyby pani była młodsza i i koszulkę nocna do Kochanków można by dopasować Poprosze to przesłąnie na szczęśliwe zakończenie remontów kominowych i łazienkowych Odpowiedz Link
szaman.ka Re: Zagadkę zapodaje 17.07.14, 10:08 No nie powiem, udało Ci się Nagietku " coś miłego" powiedzieć Ledzie na dzień dobry. Odpowiedz Link
tekla-ja szamanka 17.07.14, 11:13 koszulka była podopiecznej, zreszta mocno wiekowej pani, a nie Ledy, wiec spokojnie, nagietek gafy nie strzeliła Odpowiedz Link
szaman.ka Re: szamanka 17.07.14, 11:34 O ,rzeczywiście ! Odszczekuję i zwracam honor Nagietkowi. Odpowiedz Link
leda-is-one Re: szamanka 17.07.14, 12:11 Hej dziewczyny,wszystko jest w porządku.ja intencje każdej z Was odebrałam właściwie Odpowiedz Link
leda-is-one Nagietkowi Anioły 17.07.14, 12:32 przesłanie na szczęśliwe zakończenie remontów kominowych i łazienkowych Zmiana kierunku Zmiany których doświadczasz ,zmierzają kierunku wyznaczonym pragnieniem otwarcia twego serca na miłość i nasze przewodnictwo.Otaczamy Cie ochrona i teraz i w przyszłości,więc krocz swoja drogą ku upragnionym celom. Ta karta oznacza ze zaszły w Tobie przemiany,które pozytywnie wpłynęły na zmianę kierunku Twojego życia..Anioły towarzyszą Ci w tych chwilach przemiany.Zgodnie z prawem przyciągania,w twoim zyciu pojawia się nowe wspaniałe sposobności i związki. dodatkowe znaczenie karty;-rozpoczynasz nowy etap swojego życia -właśnie rodzi się nowy projekt -nowy element w twoim życiu jest dla Ciebie błogosławieństwem,nawet jeśli w tej chwili nic na to nie wskazuje.. /jest jeszcze o możliwej ciąży..ale tego chyba nie chcesz,może gdzieś w bliskiej rodzinie coś będzie?/ Tak czy tak Nagietku komin i łazienka szczęśliwie będą skończone i jednocześnie coś się dla Twojego serca szykuje pięknego/no może kominiarz?..lub hydraulik? /i już się nie oprze i w końcu drgnie w tym czasie..lub będzie to zupełnie kto inny a w tym samym czasie,bo s szczęście jak i nieszczęście lubi chodzić parami.Pora na szczęście.Powodzenia.Leda Odpowiedz Link
nagietek123 Re: Nagietkowi Anioły 17.07.14, 13:29 Jak pięknie Ledo kochana Dziękuję Tobie i Aniołom Odpowiedz Link
ag_at5 Re: Zagadkę zapodaje 16.07.14, 08:11 chciałam jeszcze dodac, że nie chodzi o to, że nie lubisz czytac- tylko, że w języku obcym i na głos. Ale może jak zwykle Nagietek jest przy prawdzie Odpowiedz Link
tekla-ja Leda 16.07.14, 20:04 przeprasza, że nie podała rozwiązania, ale ma problem z netem. Może jutro sie jej uda ;=) Odpowiedz Link
leda-is-one Rozwiązanie zagadki 17.07.14, 06:26 Przepraszam,byłam odcięta od Was półtora dnia;-( Karty caro-caro pokazały pięknie co robię codziennie rano,zz namaszczeniem i skupieniu jak ten Arcykapłan..czytam Gemmie modlitwy przeznaczone na dany dzień ze specjalnego opasłego modlitewnika/jest tam m.in kilka psalmów co dzień innych, które i ja bardzo lubię/ona jest niewidoma,pobożna bardzo, i to jest dla niej ważnym elementem dnia.. Ale w zagadce nie chodziło mi o to, aczkolwiek zagadkową czynność wykonywałam bezpośrednio po czytaniu nawet się nie musiałam z kanapy podnosić.. Przyszywałam guziki do jej ulubionej koszuli nocnej! W atmosferze podniosłej uduchowionej po modlitwie? Bardzo mnie zdziwił i zaskoczył ten Arcykapłan, trafność caro-caro i ag_agat w to czytanie..dziwne, jaki tarot mądry,pokazuje to co ma mocniejsza energie.. Te miecze nagietka, i kochankowie i rycerz kielichów to pewnie moje kombinacje akrobacje i miganie się od szycia aczkolwiek się w końcu zdecydowałam i zadowolenie pokazane na końcu. Ktoś mi pomoże mądrzej to objaśnić?-proszę. Ag_agat<3 ja istotnie nie lubię czytać nowych tekstów po włosku,ale nie tak jak szycia śpiewać lubię i ciągle podśpiewuje pod nosem, mimo ze zaczynam fałszować. gratuluje caro-caro,mimo że nie w 10tke ale tak trafnie energia oddana i zinterpretowana ,ze jestem pod wrażeniem. Wszystkim wam gratuluje. Mogę wyciągnąć na pytanie, każdej Przesłanie Aniołów ! Odpowiedz Link
caro-caro Re: Rozwiązanie zagadki 17.07.14, 06:52 Cha cha! Chyba jednego i drugiego bardzo nie lubisz. Zaskoczyłaś mnie odpowiedzią. Nie spodziewałam, bo przecież sama miałam skojarzenie z czytaniem nie wiedzieć czemu. Na guziki w życiu bym nie wpadła. Mówisz Anielskie? Jasne bardzo proszę. Marudzę tu i marudzę o uczuciach. Są wakacje. Jakieś przesłanie wakacyjne? Miłego dnia! czas na kawę Odpowiedz Link
leda-is-one Dla Caro od Aniółow 17.07.14, 12:05 Wakacyjne przesłanie na uczucia jak na uczucia to i Anioły się postarały,dały Ci przesłanie w karcie Dostrzegaj tylko miłość na karcie centralny Anioł trzyma na dłoni uskrzydlone czerwone serce.. Przesłanie; Nie zwracaj uwagi na pozorne błędy, pomyłki i nieporozumienia.W każdym człowieku /także w sobie/ dostrzegaj tylko miłość.Całkowite skupienie się na miłości przenikającej wszystko przynosi niewyobrażalne uzdrowienie. /myślę że wiesz o co Aniołom chodzi/ Tą karta Anioły przypominają abyś spojrzała na siebie, innych i każda sytuacje ich oczami.Kiedy koncentrujesz się na miłości znika wszystko co nią nie jest.tak jak włączenie światła powoduje rozproszenie ciemności.pros Anioły by pomogły Ci spojrzeć na świat z miłością. Dodatkowe znaczenie tej karty; -nie zwracaj uwagi na osobowość i ego innych ludzi -przebacz -przekaż aniołom złość ,cierpienie i osądy -afirmuj swoje pragnienia a nie obawy powodzenia Odpowiedz Link
caro-caro Re: Dla Caro od Aniółow 17.07.14, 16:45 Anioły to zawsze mi dadzą do myślenia... będę teraz analizować, ale od tego są wakacje, żeby w spokoju pomyśleć. Dziękuję Ci Ledo Odpowiedz Link
niebieska.360 Re: Zagadkę zapodaje 17.07.14, 19:14 Pięknie piszesz o tej swojej podopiecznej. Ja mam wielki sentyment do psalmów, mój ukochany dziadek je bardzo lubił czytać na głos też z takiego wielkiego modlitewnika. To było bardzo dawno temu, a do dziś, jak gdzieś przypadkiem usłyszę parę słów z tych psalmów, wzruszenie ściska mi gardło. Odpowiedz Link
ag_at5 to i ja poproszę 17.07.14, 20:24 Na pasję, którą zarzucilam a za którą strasznie tęsknię Odpowiedz Link
leda-is-one Od Aniołow dla Ag_agat5 :-) 18.07.14, 06:06 na pasję, którą zarzucila a za którą strasznie tęskni Anioły mówią; Nagradzaj się Ostatnio dużo od siebie dawałaś,czas i żebyś Ty coś otrzymała.Znajdź chwile by się nagrodzić.Równowaga dawania i brania jest niezbędna dla utrzymania stałego wysokiego poziomu energii,nastroju i motywacji. Nadszedł czas żeby nagrodzić się za własną ciężką pracę.Każdy potrzebuje nagrody a Ty nie jesteś wyjątkiem.Przyjemność doda Ci energii,poprawi nastrój i podniesie motywacje.Zainwestuj w siebie i znajdź czas dla siebie.Podaruj sobie coś czego pragniesz i zobacz jak twoje wewnętrzne dziecko rozkwita dzięki poświęconej mu uwadze. Dodatkowe znaczenie tej karty; -zrób sobie dziś dzień wolny od pracy -nie skąp sobie przyjemności -zrównoważaj dawanie i przyjmowanie -doceniaj wszystko co zrobiłaś Odpowiedz Link
ag_at5 Re: Od Aniołow dla Ag_agat5 :-) 18.07.14, 08:29 Dziękuję Leda, piękne to. Anioły wiedzą co mówią, wczoraj padłam ze zmęczenia. Zastanawiam się dlaczego to czytanie było ważniejsze dla nas od szycia guzików Odpowiedz Link