Dodaj do ulubionych

astrologiczny chaos

23.09.14, 21:45
Moje Drogie i Drodzy,

czy możecie mi wytłumaczyć o co chodzi z domami astrologicznymi, z tymi Saturnami, co po tych domach chodzą i czasem tam się gnieżdżą nieproszone. Jak to wszystko obliczyć, gdzie szukać informacji. Niesamowicie mnie zaintrygowaliście.
Czy mogę prosić o wtajemniczenie? Dziękujęsmile
Obserwuj wątek
    • niebieska.360 Re: astrologiczny chaos 23.09.14, 22:28
      Ojojoj, to jest pytanie, w odpowiedzi na które można napisać kilka opasłych tomów smile
      W skrócie - jak się rodziłaś, na niebie planety były w określonych miejscach - to jest twój horoskop urodzeniowy, natalny, kosmogram. Sporządza się go w formie takiego kółka, na którym masz te planety rozrysowane. Liczą to mądre programy, można sobie taki kosmogram zamówić, albo sam, albo od razu z interpretacją. Można oczywiście samemu zrobić, kiedyś, jak nie było programów, to się to w ogóle obliczało w szalenie skomplikowany sposób.
      W kosmogramie głównie interpretuje się to, w jakich znakach masz poszczególne planety, w jakich domach (domy to obszary nieba, jakby działki wytyczone na niebie), oraz pod jakimi kątami do siebie leżą (to są aspekty). I to mówi o potencjale człowieka - co przychodzi ci łatwo, co trudno, co musisz wypracować, żeby to mieć, a co dostajesz ot tak, bez trudu.
    • ag_at5 program astro 23.09.14, 23:44
      Www.astro.com
      W Extended Chart Selection, wpisując swoje dane można wykreślić kosmogaram.
      A później we Free horoscopes at Astrodienst, dużo o sobie poczytać.
      Milego czytania.
    • jagoda1818 Re: astrologiczny chaos 24.09.14, 09:58
      Tu możesz poczytać w języku polskim. Kosmogram też Ci wykreślą i horoskop możesz mieć codzienny a jak zapłacisz parę zł. miesięcznie, to nawet bardziej szczegółowy. Polecam. www.astromix.pl
      • jasmirah Re: astrologiczny chaos 24.09.14, 19:02
        dziękuje dziewczyny, to zabieram się do czytaniasmile
        • niebieska.360 Re: astrologiczny chaos 25.09.14, 18:40
          Jak będziesz miała już własny kosmogram (np. z tej strony, którą poleciła Agat), to zajrzyj tutaj, bardzo trafne:
          www.astrolabium.pl/horoskop/ascendent
          I tu:
          astrolog.pl/astrologiaklasyczna/wyklady/andrzej-wesolowski/astrologia-wyklad-16-ksiezyc/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka