18.12.14, 13:03
Otrzymałam dzisiaj wspaniałą wiadomość-avizo. Wiadomość sqrawila mi ogromną radość i spowodowała to, że dostarczyciela-męża mojej pracodawczyni- obściskałam, nie zważając na wiek..bo mógłby być moim synem.

Pytanie- Czego dotyczyła wiadomość radująca mnie jak dziecko.
Zapraszam do zagadki wszystkie wiedzmy ,żadnej jeszcze nie zdążyłam qisnąc na ucho co to takiego.
Obserwuj wątek
    • algaria Re: zagadka.. 18.12.14, 13:57
      Ja dołączę wieczorem - chyba że zagadka zostanie rozwiązana smile
      • leda-is-one Re: zagadka.. 18.12.14, 14:34
        Trzymam Cię za słowo Algaria,rozwiązanie podam jutro wieczorem.
      • ag_at5 Re: zagadka.. 18.12.14, 20:53
        Przedłużono Ci umowę o pracę?
    • sylwunka36 Re: zagadka.. 18.12.14, 16:25
      Witam! Dostałaś wiadomość od mężczyzny( Cesarz ), bliskiemu Twojemu sercu, może od syna. W kartach wyszedł mi Wisielec na koncu układu, obok Koła Foruny. Czyżby niespodziewana ciąża w rodzinie ? Stawialabym na wiadomość o ciazy. Bardzo ucieszyła Cię informacja o powiekszeniu rodziny. Pozdrawiam, Sylwia
    • inguszetia_2006 Re: zagadka.. 18.12.14, 19:04
      Witam
      Trumna, Dziecko, Ryby. No, nie mogę się odkleić coś od Madame Lenormand....
      Widzę to tak: "będziecie" mieć dziecko;-D Po długich staraniach, pogrzebaniu nadziei, nieudanych zabiegach (Trumna) pojawiło się Dziecko! Ciąża wczesna, a może i bliźniaki będą? Bo ryby dwie u mnie pływają. Dziecko małe też ma dużo miejsca i sobie tak pływa swobodnie jak rybka. Druga interpretacja jest taka, że dostałaś pieniądze, też takie "pogrzebane". Myślałaś,że się nie uda, a jednak udało się. Nie są to duże kwoty, bo przy dziecku nie ma fortuny,ale i tak cieszą. W Trumnie miało ich nie być wcale, albo były przyblokowane. Spadek? Cieszę się razem z tobą;-D Dzieci i pieniądze zawsze cieszą, pod warunkiem, że akurat nie martwią;-P
      Pzdr.
      Ing
    • algaria Re: zagadka.. 18.12.14, 20:37
      Dziecko List rózgi, dom, klucz

Już sobie wyobrażam jak to avizo przeżywałaś za nim je otworzyłaś.. dostałaś klucze do domu? wink - to tyle lenormandy

paź kielichów - czyżbyś znów babcią została?
      • kashaa_35 Re: zagadka.. 18.12.14, 21:09
        Sprawiedliwosc , as monet - wiec Leda dostala zwrot kasy .. Cos co Ci sie prawnie nalezalo lub przyszla mi do glowy jeszcze karta stalego pobytu.. Nie wiem czy jest cos takiego...??
    • caro-caro Re: zagadka.. 19.12.14, 15:00
      Czego dotyczyła wiadomość dla Ledy - Głupiec cha!!! początek drogi... a skoro informacja tak bardzo Cię ucieszyła to obstawiam, że chodzi o dziecko. Pojawi się nowy człowiek w rodzinie? smile ktoś jest w ciąży lub właśnie się urodziło?
      • nagietek123 Re: zagadka.. 19.12.14, 21:14
        O tym informowało awizo, które pokazał mąż pracodawczyni - 5 buław, As kielichów, Sprawiedliwość
        Taki był udział tego mężczyzny w sprawieniu radości Ledy - Rycerz buław, 5 mieczy, 4 buław
        Wygląda na koniec szarpaniny, będzie sprawiedliwie. Wpływ pana, który mógłby być Twoim synem wink wydaje się istotny, nabiegał się człowiek, nazałatwiał, coś chyba musiał przeforsować, ale z dobrym skutkiem.
        • leda-is-one Rozwiązanie.. 20.12.14, 05:45

Kochane jesteście,dziękuje za liczny udział..
          Dostałam awizo,dokumenty, dotyczące zakuqu na eBayu laqtoqa dla mnie..Uzywany laqtoq ale dla mnie to jest ogromna radosc,bo jak widzicie, mam dziada starego ledwo ziqiącego z uszkodzona klawiaturą.
          Nowy-stary laqtoq ma do qoniedzialku dotrzec do mnie.Wczoraj sie dowiedziałam że jest to qrezent dla mnie,w ramach dodatkowej mojej oqieki nad Gemmą.
          Jestem wieć qodwojnie uradowana, nie wiem jaki on bedzie ,darowanemu koniowi..ale sqrawny i z legalnym windowsem na qewno.

Karty krazyly w około tematu..haha..ja sie zawsze mądrze jak wiem.

Nagietek zdiagnozowala sytuacje qieknie.Starał się chłoqina bardzo.

Wszystkie sqrawiłyscie mi radosc,bo wnuka bardzo bym chciała mieć,mnie karty tez to mówią.sny mi to mówią,ale synowie ani synowe nic nie mówia jeszcze w tym temacie.
          Teraz juz sie nastawiam na 100 qrocent.

wink

"Myślę, więc jestem"/Kartezjusz/
          • nagietek123 Re: Rozwiązanie.. 20.12.14, 06:09
            Starał się chłopina, starał, żeby ten prezent zbyt drogi nie był wink
          • ag_at5 Re: Rozwiązanie.. 20.12.14, 15:49
            Tak ostawialam, że to prezent od pracodawcy.
            Powinnam byla dłużej się pozastanawiac ale
            I tak nie trafilabym, zapewne.
            Fajny prezent smile
    • inguszetia_2006 Re: zagadka.. 20.12.14, 12:18
      Witam
      Kurczę, wiedziałam,że nie odczytam tego dobrze. Leda zawsze dostaje coś nietypowego. Deska do prasowania mnie w tym utwierdziła, swego czasu;-P Bardzo pouczające jednak to było. Tylko dlaczego laptop to Trumna? Może dlatego,że zamyka się i otwiera tak jak trumna? Naciągane, wiem... Ale na upartego da radęwink
      Pzdr.
      Ing

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka