Dodaj do ulubionych

Wynik sprawy sadowej o dziecko

24.05.15, 16:03
Pytanie do kart jaki bedzie wynik sprawy sadowej o calkowite prawa do dziecka? Moj brat walczy z partnerka o dziecko. Ona dziecko porzucila ale powrocila bo wstydzila sie swojego czynu. Nie ma zadnej wiezi z dzieckiem ale chce bratu na zlosc zrobic...ja juz sil nie mam ze zmartwien bo przywiazana do dzicka jestem. Czy odebieze nam dziecko?

Paz monet, smierc, wieza

No to az mi sie niedobrze zrobilo. Widac rewolucje i zmiane ...sad odebierze dziecko...dziecko odejdzie z domu w ktorym mieszka z ojcem .....
Cy dobrze interpretuje? Emocjonalnie podeszlam...niestety za silna wiez...jak myslicie?
Obserwuj wątek
    • hoaxx Re: Wynik sprawy sadowej o dziecko 27.05.15, 10:31
      Jesteś tak naładowana emocjami, że nie powinnaś stawiać kart. Mogę wyciągnąć swoje dzisiaj wieczorem/jutro rano.

Pozdrawiam,
      H.
    • inguszetia_2006 Re: Wynik sprawy sadowej o dziecko 27.05.15, 21:52
      Witam
      Celtycki. Król mieczy, Królowa buław, Rydwan, Paź mieczy, Umiarkowanie, Król kielichów, 4 mieczy, 5 kielichów, Siła, As kielichów. Moim zdaniem matka nic nie ugra. 5 kielichów na pozycji - otoczenie. Będzie musiała pogodzić się ze stratą. Twój brat jak mniemam wychodzi w Królu kielichów. Ten Król to opiekun. Dziecko zostanie przy ojcu. As kielichów jako zwieńczenie, święto w domu.
      Pzdr.
      Ing
      • miki242 Re: Wynik sprawy sadowej o dziecko 27.05.15, 23:32
        Ogromnie dziekuje za pomoc i czas spedzony na rozkladzie. Jeszcze raz ogromne dzieki...lekcja dla mnie ze w emocjach sie kart nie rozklada smile
        • miki242 Re: Wynik sprawy sadowej o dziecko 27.05.15, 23:40
          Obawiam sie troche ze otoczenie to nasza rodzina? Borykajaca sie ze strata (5kielichow) dziecka? Raczej niz jej matka..
      • hoaxx Re: Wynik sprawy sadowej o dziecko 28.05.15, 11:14
        Już miałem tasować, a tu nagle Inguszetia - ale to chyba lepiej smile

Pozdrawiam,
        H.
        • miki242 Re: Wynik sprawy sadowej o dziecko 28.05.15, 22:33
          Dziekuje i pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka