Dodaj do ulubionych

Pytania o milość

26.07.15, 19:10
Sprawia mi dużą przyjemność czytanie Waszych analiz, również podziwiam, że macie chęci, siły i cierpliwość na beziteresowne pomaganie, czy wprawianie kogoś w miły nastroj smile Ja się jeszcze czuję za cienka w tyłku, zeby komuś radzić i brać pelną odpowiedzialność za swoje słowa, ale.....mam nadzieję, że niedługo nabiorę większej pewności siebie wink

Ale nie o tym chciałam.....Naszła mnie taka refleksja, że To zadziwiające, a jednocześnie smutne jak wiele pytań dotyczy miłości, jak dużo kobiet, dziewczyn czuje się samotnych i niespełnionych w tym zakresie, jak bardzo potrzebujemy być kochane i z niecierpliwością czekamy na to coś....Życzę wszystkim samotnym ( w tym sobie również wink ) spełnienia, radości i jak najszybszego odnalezienia swojego szczęścia. Wierzę, że każdy człowiek na nie zasługuje smile
Obserwuj wątek
    • rozmaryn_1 Re: Pytania o milość 26.07.15, 19:39
      To nie dotyczy tylko kobiet, mężczyźni też czują się samotni, tylko nie ma ich na tym forum smile
      Ludzie czuja się samotni, bo nie maja partnerów, ale tez często samotni w związkach. I tak stają się prawdziwe słowa piosenki "All you need is LOVE" smile
      Mam wrazenie, że cały swiat gada tylko o milości, dziś sluchalam radia i non-stop tylko ten temat w piosenkach smile
      To takie banalne by było, jakby ludzie tylko o tym rozmawiali, ale jak się wsłuchac dobrze, to i tak się ten temat przewija pod przykryciem innych. Wszelka frustracja zyciowa bierze się z braku milości. Ale to banalnie brzmi tongue_out
      • rozmaryn_1 Re: Pytania o milość 26.07.15, 19:40
        I oczywiście życze wszystkim odnalezienia swojej drugiej połówki smile
        • nagietek123 Re: Pytania o milość 26.07.15, 21:15
          Może i banalnie, ale jakże prawdziwie...
          • e-zotynka Re: Pytania o milość 30.07.15, 15:53
            a ja mam wrazenie, ze coraz wiecej pytan jest o prace i finanse i mam nadzieje, ze to sie nie bedzie za bardzo nasilac..choc mysle, ze poki kogos interesuje ewentualnie "tylko" milosc, to jest "niezle", bo znaczy, ze nie umiera z glodu i na glowe mu nie kapiewink ale zgadzam sie, ze bez milosci, to zycie jest puste, ale znam takich, co i w samotnosci znajduja "umilowanie"..przykre, albo i nie..zalezy od punktu widzenia i osoby.

Wiele fajnych kobiet jest samotnych i to najczesciej z..wlasnej "winy" - czasem wystarczy zapytac sie o to kogo szukaja, ale tak szczerze i wlos sie jezy na glowie...nie pisze tego personalnie, a ogolnie i do tego zauwazylam, ze samotne kobitki niezwykle "bronia" sie przed fajnymi zwiazkami nawet tego nie zauwazajac..ale to tez znak naszych czasow - jestesmy "wolne" i nie kazda z nas wie jak z tej "wolnosci" skorzystac..mam przeswiadczenie, ze nikt nie jest skazany na samotnosc, a za czesto sam siebie na to skazujeuncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka