Dodaj do ulubionych

pytanie o forum tarotowe

26.08.15, 17:41
Witam, jakiś czas(długi) mnie nie było, wchodzę w odwieczną Szkółkę Tarota i co widzę? Nikogo znajomego! Potem wchodzę tu i widzę same znajome nicki. Czy ktoś może mi wytłumaczyć, co się stało? I czy pozwalacie, żebym skopiowała wątek o rozkładzie, który nieświadoma niczego wrzuciłam tam? Dzięki i pozdrawiam Was serdecznie drogie Panie smile
Obserwuj wątek
    • algaria Re: pytanie o forum tarotowe 26.08.15, 18:24
      Zależy jak długo Cię nie było wink.. no działo się ale to jakieś ponad 2 lata temu... smile

Jak masz chęć to oczywiście przekopiuj tutaj swój wątek, jeśli chcesz by któraś z nas wyraziła w nim swoje zdanie, bo na Szkółce niektóre się nie dopiszą - bo nie mogą big_grin
      • independency.today Re: pytanie o forum tarotowe 26.08.15, 18:33
        Nie było mnie od końca 2012. Jeszcze pamiętam jakąś awanturę, ale nie wiem o co i nie miałam pojęcia, że takie będą skutki smile
        Mój wątek dotyczył pytania o awans. Czy uda mi się teraz awansować (niebywała okazja się trafiła) :
        Sedno sprawy :5 kielichów; tak będzie: 4kielichy; tak nie będzie: paź kielichów, rada: kapłanka; wynik wszystkiego: królowa mieczy. Może ktoś ma jakieś refleksje nt tego rozkładu?
        Mam swoje przypuszczenia, ale ponieważ znam szczegóły wolę poczekać na Wasze pomysły i wyjaśnię na koniec, o co chodzi.\
        Dzięki! Miło znowu być tutaj smile
        • algaria Re: pytanie o forum tarotowe 26.08.15, 21:32
          Przede wszystkim 5 kielichów jako sedno już mówi że dostaniesz mniej niż oczekiwałaś, a 4 kielichów to żal - rada mówi byś wyszła z cienia, bo możesz nie być brana pod uwagę - zaprezentuj się pokaż, stan do konkursu - działaj w sprawie awansu. Na miejscu wyniku wolałabym króla mieczy wtedy awans byłby pewny, a królowa? może jednak czegoś zabraknąć np za późno się za to wzięłaś.
          Ale spróbuj a nuż się uda
        • kita32 Re: pytanie o forum tarotowe 26.08.15, 23:57
          Wolę jak najoszczędniej stawiać karty - wtedy łatwiej.
          Spróbuję swoich sił i zapytam jedną kartą:
          szanse Independency teraz na awans - Rycerz Mieczy (-)

Zawalczysz o awans. Napotkasz na jakieś przeszkody, ale karta jest silna - uważam, że masz duże szanse, chociaż odwrócenie karty sugeruje, że nie pójdzie to łatwo.
          • independency.today Moja interpretacja 29.08.15, 12:07
            Praca jest dla mnie ostatnio źródłem frustracji i zmartwień (5 kielichów), czekam na zmiany już za długo i bez nadziei (4 kielichy+5). Ale mam szansę na to stanowisko (królowa mieczy jako podsumowanie, jedyna kobieta w kierowniczym męskim gronie), tyle że nie będzie ono dla mnie źródłem radości, nie będzie lekko (paź). Odwrócony rycerz wskazuje, że jakiś facet bruździ przeciwko mnie. Nie jest to kolega na najwyższym decyzyjnym stanowisku (wtedy byłby król).
            Pożyjemy, zobaczymy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka