Dodaj do ulubionych

trochę rozrywki dla każdego :)

23.09.15, 20:14
Czasami pytacie o wielbiciela, czy ktoś się Wami interesuje, czy ktoś skrycie wzdycha...
Proponuje więc wróżbę bardziej rozrywkową, troche z przymróżeniem okawink
Jak ktoś pragnie czegoś dowiedzieć się o swoim wielbicielu- mniej lub bardziej znanym, to wpisujcie się na wrózbę weekendową smile
Wróżba bedzie z 3 kart, pytania jakie zadam:
1. kim jest wielbiciel ogólnie, co można o nim powiedzieć
2. na ile jest zaangażowany
3. Wasza przyszłość (powiedzmy, że ta bliższa)
Oczywiście może byc tak, że macie wiecej wielbicieli, ale tu przyjrzymy się tylko jednej konkretnej osobie, która wskażą karty.
Jak ktos ma ochote, to zapraszam do zabawy smile
Pomyślana jest przeze mnie jako weekendowa, ale może już jutro zacznę.
Każdy może się wpisać, tym razem nie ma żadnych ograniczeń.
Pozdrawiam smile
Obserwuj wątek
    • inguszetia_2006 Re: trochę rozrywki dla każdego :) 23.09.15, 20:27
      Witam
      Słodkiewink Wchodzę w to!
      Pzdr.
      Ing
      • rozmaryn_1 Inga 24.09.15, 18:39
        5 puch, król buław, 4 denary
        Wielbiciel jest rozczarowany, teraz wspomina i nie potrafi się cieszyć tym, co mu zostało, poczucie straty jest zbyt duże. Dałaś mu kosza? Król buław wskazuje raczej, że się znacie, bo on wciąż jest pełen ognia, namiętności i chciałby być kierownikiem Waszej miłosnej przygody. Jest gotów stanąć do walki o Ciebie, tylko daj mu znak, że jeszcze nie wszystko stracone. Król buław może się wypalić i stracić motywację, ten ogień trzeba podsycać, a z następnej karty nie wynika, abyś miała zamiar to zrobić. Tu już jest zajecie się swoimi sprawami i zamkniecie na emocje drugiego człowieka. Stabilizacja, jaką się osiągnęło może okazać się ważniejsza, niż drugi człowiek, chyba że byście oboje ją sobie budowali, takie małe gniazdko, może w pracy ale romansowo to nie wygląda, dla mnie to często karta egoizmu w relacjach miedzy ludźmi. Rzeczy przyziemne biorą górę nad emocjami. Takie podejście- : "to jest moje życie, a to jest twoje i każdy sobie".
        • inguszetia_2006 Re: Inga 24.09.15, 18:58
          Witam
          Dzięki. To facet o ksywce "Derektor" zapewne. Dzwonił do mnie niedawno i palił głupa, że mamy się spotkać i biznesy obgadać i jak to tak, że ja nie piszę, nie dzwonię. Był po swojemu oślizgły jak wąż, a ja go spławiłam bez krępacji. Nie byłam miła, ani niemiła tylko znudzono - ziewająca. Taki afront;-P A niech sobie cierpi i oblizuje się w cichości! Ułożył sobie w głowie coś bez przesłanek, to teraz ma. W sumie to nawet ma całkiem dobrze, bo chociaż trochę ognia obudzi w sobie. Może jakaś kobieta skorzysta z tego za jakiś czas;-P Amen.
          Pzdr.
          Ing
          • rozmaryn_1 Re: Inga 24.09.15, 19:15
            Trafiony, zatopiony wink Dzięki za weryfikację.
            Zajrzyj na maila.
    • nikix4 Re: trochę rozrywki dla każdego :) 23.09.15, 20:31
      Ja bym chciała ale ostatnio trafiłaś w 10 z tym "tajemniczym - wkurzającym".
      To nie wiem, czy mogę pytać uncertain bo nie wiem, czy to jest to samo uncertain
      • rozmaryn_1 Nikix 24.09.15, 18:41

Kochankowie, król mieczy, koło fortuny
        Twój wielbiciel jest raczej blisko Ciebie, bo na karcie mam parę w namiętnym uścisku, możliwe, że łączy Was przyjaźń, praca, umowa… Jako osoba jest raczej niezdecydowany, ale uczuciowy, może nawet romantyczny. Nie ma pewności czy nie jest w jakimś związku z inną kobietą, to by tłumaczyło tą niepewność i konieczność podjęcia jakiejś decyzji, która wydaje mu się zbyt trudna na razie. Król mieczy może wskazywać, że łączą Was sprawy formalne, cos razem załatwiacie, on Ci doradza w czymś, albo spędzacie miło czas na intelektualnych rozmowach. Swoje uczucia skrywa głęboko, a nawet stara się jak najmniej angażować, póki co rozsądek zwyciężył, pan chce trzymać dystans i przyjmuję postawę niezależną. Koło fortuny jednak mówi, że nieoczekiwanie zmieni się sytuacja między Wami, przestanie się tak dystansować i wejdzie w energię maga (dociągnęłam do tego koła), chyba że ten mag to "rywal", który nieoczekiwanie wtargnie między Was i wpłynie na rozwój wydarzeń.
        • nikix4 Re: Nikix 25.09.15, 00:36
          Dzięki smile

Karty ciekawe.
          Rozsądek radzi poczekać na koło fortuny i maga ale ja niecierpliwa jestem i dociekliwa.
          I teraz zamiast pracować - będę kombinować tongue_out
          Trochę mnie ta kobieta niepokoi. Bo gdyby był, to nie lubię sięgać po cudze.

-
          Frien­ds are an­gels who lift us to our feet when our win­gs ha­ve troub­le re­mem­be­ring how to fly.
          • rozmaryn_1 Re: Nikix 25.09.15, 08:55
            Kobieta nie jest pewna na 100%, to wróżba z 3, no z 4 kart smile
            • nikix4 Re: Nikix 25.09.15, 15:13
              Wiem... ale jest ryzyko.
              Chociaż z drugiej strony zawsze jest ryzyko, trzeba tylko wiedzieć kiedy się wycofać smile
    • pinia1214 Re: trochę rozrywki dla każdego :) 23.09.15, 20:31
      Jak fajnie.Ja mam jednego wielbiciela i z glowy nie może mi wyjśc. ale moze bedzie jakis happy end pt. ze chociaz się rozmowimy.
      Pzdr
      • rozmaryn_1 Pinia 24.09.15, 18:42
        Król denarów, 10 pucharów, 8 mieczy
        Wielbiciel jest odpowiedzialny, ustawiony finansowo, ten typ chętnie opiekuje się swoją wybranką, jak trzeba to sięgnie do portfela, żeby uszczęśliwić kobietę. Niestety chwilowo czuje się wypalony, zrezygnowany jakby, sprawa między Wami nie posuwa się do przodu, więc jego zaangażowanie opadło. Możliwe, że rodzina ma tu duży wpływ na ocenę sytuacji czyli albo ma żonę, albo ktoś z rodziny ingeruje. 8 mieczy na przyszłość to przeróżne przeszkody realne lub w psychice czyli kompleksy, uprzedzenia, niemożność pójścia dalej, takie utknięcie.
        • pinia1214 Re: Pinia 24.09.15, 20:03
          próbuje nagiac. spać przez niego nie moge.Nadal. dziękuję Ci smile)
          • rozmaryn_1 Re: Pinia 24.09.15, 20:23
            smile I nie masz żadnych skojarzeń co do króla denarów? Juz drugi raz mi wyszedł w Twoich kartach...
            • pinia1214 Re: Pinia 24.09.15, 20:51
              Kochana ,no nie mam tymbardziej ze osobnik mialby byc zonaty i ustawiony.nie mam w otoczeniu takiego ktory by jeszcze wzdychal do mnie..mam w sercu ciagle jednego.ale moze to on jest przeinoczonym z kr.mieczy.
              • rozmaryn_1 Re: Pinia 24.09.15, 20:56
                nie sądze, on stoi jako opcja nr 2, zreszta niezauważana przez Ciebie, wszystko jak pokazały wcześniej karty. Rozejrzyj się smile
                • pinia1214 Re: Pinia 24.09.15, 21:09
                  Kombinuje i kombinuje ale faceta ustawionego nie widze.mam kolege, jest b.odpowiedzialny i pomocny,niezonaty,ale chemii to nie ma zadnej i na bank nie bedzie.tylko on mi przychodzi do glowy.
                  • rozmaryn_1 Re: Pinia 24.09.15, 21:21
                    Król denarow to nie tylko kasa, ale tez i wartości, ale mam wrażenie, że to chyba nie o kolege chodzi. No nic, poczekajmy, może jeszcze cos wyjdzie na jaw smile
    • aprepope Re: trochę rozrywki dla każdego :) 23.09.15, 20:35
      Taki rozklad robilam dla siebie laaata temu...wtedy to byl jakis Giermek bulaw, to nie bylo sie specjalnie nad czym zastanawiac - bardzo chetnie, poprosze, to moze byc swietna rozrywka, tylko jak bedzie za duzo zgloszen, to mnie mozna na koncusmile
      • rozmaryn_1 aprepope 24.09.15, 18:43
        A czemu miałabyś być na końcu? smile
        5 den., księżyc, rycerz den.
        Twój wielbiciel marzy o Tobie, ale jednocześnie jest pełen obaw. Żadnych konkretnych ruchów w Twoim kierunku raczej wykonywać nie będzie, bo księżyc to wyobrażanie sobie kobiety swoich marzeń i związku, dużo romantyzmu, ale też wszystko widzi się w krzywym zwierciadle, więc pan sobie coś nawyobrażał, co nie pozwala mu pójść dalej. Jest bardzo prawdopodobne, że próbuje Cię rozgryźć, zastanawia się, jaka jesteś naprawdę. 5 den. może wskazywać dosłownie, że ma jakieś problemy natury finansowej, ale też może przeżywać kryzys wartości czyli na przykład analizuje, co w jego życiu ma prawdziwy sens, czemu warto się poświęcić. Może odczuwać duży głód miłości. Niewykluczone, że się znacie, ale nie układa się póki co ta znajomość, mogły być jakieś niejasne sytuacje i on teraz nie wie, co o tym wszystkim myśleć. Ostatnia karta pokazuje, że pan zamknie się w sobie. Rycerz den. pokazuje mi się raczej na faceta zamkniętego, który uczucia skrywa w sobie. Uwaga, może też to znaczyć, że pan ma jakieś zobowiązania, np. żona, dzieci, kredyt i to będzie priorytetem w najbliższym czasie.
        • aprepope Re: aprepope 24.09.15, 19:58
          Rozmarynie, niemal mnie przerazasz - nie mam zadnych watpliwosci o kogo chodzi....opisalas go tak, ze malo nie spadlamz kanapy: zona, dwoje dzieci i cala trojka studiuje, pan zarabia, kryzys wieku sredniego...glod milosci...itd. itp., a ja - coz...stara, wierna mezatka i bez hobby do zonatych, rowniez nie do takich "wcale ze soba nie spia.." A to cos miedzy nami? Kto wie, moze jakbym byla bogata...Moze polaczenie dusz i cial przyjdzie w drugim zyciuwink Masz tu poczte, zeby sie mozna sprobowac odwdzieczyc? Rozrywka byla przednia, choc odpowiedzi na tego typu pytanie moga i tak lekko przygnebic niejedna kobitke, ale i tak - bylo super!
          • rozmaryn_1 Re: aprepope 24.09.15, 20:22
            Aprepope, dzieki wielkie za weryfikacje, ciesze się, że poznalaś o kogo chodzi, bo własnie o to chodziło smile Masz racje, że miała byc rozrywka, ale niestety ja zbyt poważnie podchodze do kart i nic z tego nie wyszło tongue_out Nie umiem podejść na luzie, nie nadaje się na wieczór panieński z wróżbami, bo bym wszystkim humor zepsuła wink Ale tylko wtedy jestem wierna samej sobie, bo inaczej czułabym się jak oszustka... no pisze, jak czuje i nie umiem inaczej sad
            A maila mam gazetowego, mozesz pisać na rozmaryna jak coś smile
    • meda08 Re: trochę rozrywki dla każdego :) 23.09.15, 20:47
      Wpisuję się do kolejki. Super pomysł, ciekawe czy tylko ktoś wyjdzie?
      Czy ja mogłabym ci się Tobie odwdzięczyć kartami Kippera? Oczywiście proszę o wyrozumiałość, bo bardzo w nich raczkuję. Zaproponowałaś, żeby osobny wątek założyć. Zbieram się do tego, ale jestem strasznie nieczasową osobą a kart lubią spokój. Czy mogłabym jak na razie odwdzięczyć się tymi kartami Tobie, bo ty byłaś inspiracją smile ?
      • black.kiara Re: trochę rozrywki dla każdego :) 23.09.15, 20:53
        kurczę mam tylu tych wielbicieli że szok )))) no ale karty wskażą chyba tego , który wzdycha najbardziej ,więc się pobawmy , Roza może dzięki Twoim kartom skończy się mój celibat ha ha ha nigdy nic nie wiadomo , bo na razie po prostu nie wiem co zrobic , czy iść za głosem serca a może za głosem potrzeb , może ponętnego ciała hmmm tzw, trudny wybór
        • rozmaryn_1 Kiara 24.09.15, 18:46
          10 mieczy, królowa buław, 7 mieczy
          Facet czuje, że odniósł totalną porażkę i nie może się podnieść, otrząsnąć, możliwe, że wciąż cierpi. Może to być zakończona znajomość.
          Wciąż go pociągasz, fascynujesz, działasz na niego jak przynęta na rybę. Pragnie Cię niewątpliwie i jest zazdrosny na myśl o wszystkich innych, którzy mogliby się zakręcić koło Ciebie. Nie jest wykluczone, że próbuje dojść do Ciebie przez jakąś kobietę, przyjaciółkę. W 7 mieczy mamy takie podchody, działanie za plecami. Między Wami może dojść co najwyżej do rozmowy, obietnice spełnione nie zostaną, jeśli jakieś będą składane. Bedzie się Tobą interesował raczej skrycie, nasłuchiwał plotek, rozmawiał o Tobie, oglądał Twój profil na facebooku itp.
          • black.kiara Re: Kiara 24.09.15, 21:02
            ha ha ha Pani Roz ... serio , nie wiem co powiedzieć , tudzież jak skomentować , albo może wiem - mam jakiegoś nienormalnego tudzież powalonego wielbiciela ))))) aczkolwiek wiem kto to może byc wink
            • rozmaryn_1 Re: Kiara 24.09.15, 21:04
              To jest jakiś o jakim nie wiem?? Ty to zawsze taka tajemnicza smile
      • rozmaryn_1 meda 24.09.15, 18:44
        Jak masz ochotę postawić mi karty, to chętnie skorzystam, czemu nie smile Tylko napisz, czy mam podać jakieś pytanie.
        3 puchary, głupiec, sprawiedliwość
        Pan jest nastawiony na beztroskie i przyjemne chwile z Tobą, karta romansu, trójkąta, ale niekoniecznie musi być w związku, czasem to po prostu radość ze znajomości. Podobasz mu się, ale nie myśli o Waszej znajomości bardzo poważnie, na co wskazuje m.in. głupiec. Chciałby cieszyć się chwilą, nie myśleć o konsekwencjach, przyszłości itp. Możliwe też, że nie wie, jak się za to zabrać, jeśli już się zdecyduje, to raczej spontanicznie i na wesoło, może brakować mu doświadczenia w uwodzeniu. W pierwszym odczuciu wygląda tu na lekkoducha, ale nie wyciągajmy pochopnych wniosków. Przeżyje brutalne zetknięcie się z rzeczywistością w karcie sprawiedliwość. To karta, która przypomina o wszystkim, o czym pan chciałby zapomnieć, tu trzeba liczyć się z konsekwencjami i zdrowym rozsądkiem. Trójkąty nie wchodzą w grę, bo są nieuczciwym zagraniem, a sprawiedliwość potrafi wymierzyć "karę", a przynajmniej pokazać fakty, jakimi są i kazać zapłacić za swe uczynki. Nie wygląda więc na to, żeby ta znajomość miała się rozwinąć w romans w najbliższym czasie.
        • meda08 Re: meda 28.09.15, 09:43
          Rozmarynku bardzo dziekuję
          w weekendy raczej nie zaglądam na forum , bo nie mam czasusad, więc dlatego dopiero dzisiaj dziękuje,
          Czy te karty mogą wskazywać na przeszłość, czy ty z założenia stawiałaś na przyszłość?
          Co do kart, decyzja nalezy do ciebie, czy to beda pytania, czy cos innego?
          • meda08 Re: meda 28.09.15, 11:16
            Zapomniałam napisac, ze tak istnieje ktos taki , tyle ze to głęboka przeszłość, ale opis nbie pozostawia żadnych wątpliwości o kogo chodzi wink
            • rozmaryn_1 Re: meda 28.09.15, 19:25
              Dzis jestem strasznie zabiegana, to dopiero teraz moge odpisać. Karty były kładzione z nastawieniem, że chodzi o aktualnego wielbiciela czyli teraźniejszość. Oczywiście może wyjść ktoś z przeszłości, ale jak wyszedł teraz to może wciąż mysli o Tobie?
              A jesli chodzi o Kippera, to prosze napisz, czy można do Ciebie napisać na maila gazetowego? Wpadłam na pewien pomysł, ale wolałabym Ci to napisać prywatnie.
              Pozdrawiam smile
              • meda08 Re: meda 28.09.15, 20:15
                Telepatia czy co?
                Zazwyczaj w domu nie mam czasu. Moja praca to oaza spokoju smile ( i tez nie tylko, żeby nie było za różowo), ale czułam taką potrzebe zajrzenia na forum i tu masz wiadomośc od Ciebie smile. Gazetowego nie mam, w ogóle nie ogarniam tego , ze ktos ma albo nie. Patrzyłam w ustawienia, w profil i nic nie widze, chciałam nawet do ciebie juz dawno napisac, bo niekiedy proponujesz , ze mozna pisac własnie na gazetowego ale nie wiem na jakiego maila. Nic nie moge znależć albo taka jestem nie kumata smile.
                pisz: karola21@poczta.fm
                Miłego wieczoru
    • algaria Re: trochę rozrywki dla każdego :) 23.09.15, 21:53
      Ja do tego - jak ryba do wody smile
      Ciekawe czy mam wielbiciela big_grin
      • bladamery Re: trochę rozrywki dla każdego :) 23.09.15, 22:04
        Cichy wielbiciel, to dupa, bo cichy smile Ale niech chociaż wiem, o co kaman wink Także poproszę smile
        • rozmaryn_1 Bladamery 24.09.15, 18:48
          śmierć, rycerz buław, 9 pucharów
          Do śmierci dociągnęłam 2 denary. Pan wcześniej rozważał możliwość zbliżenia się do Ciebie, ale najwyraźniej odpuścił. Chwilowo stracił entuzjazm, jak to bywa z rycerzem buław czyli pojawi się, oczaruje, pouwodzi, rozpali namiętne uczucia, a potem zniknie. Ostatnia karta tłumaczy tu jakby jego zachowanie. Możliwe, że facet ma rodzinę i nie ma chęci niczego zmieniać w swoim życiu, wszedł w swoją rolę jak w wygodne kapcie, a związek z Tobą wymusiłby na nim wyjście z tych kapci. A nawet bez rodziny ma swój tryb życia, przyzwyczajenia, swoją rutynę, którą lubi i mu tak dobrze. Bedzie więc siedział przed telewizorem z piwkiem w ręku i czasem chwyci go tęsknota za jakimś zrywem, zmianą... ale potem wciągnie go film i zapomni, że chciał czegoś więcej...
          • bladamery Re: Bladamery 24.09.15, 20:25
            A to niech już lepiej siedzi przed tym telewizorem wink Dziękuję jak zwykle bardzo uprzejmie smile
            • rozmaryn_1 Re: Bladamery 24.09.15, 20:36
              Brzuch mnie rozbolał ze śmiechu od Twojego komentarza, ale wiem, że Ty bys wolała innego adoratora. Nie martw się, przyjdzie czas na niego, na razie co Ci wróże, to ciagle pod górke, ale w końcu się to zmieni, bo fortuna kołem się toczy smile
              • bladamery Re: Bladamery 25.09.15, 11:47
                smile))) Spoko!

Widzę, że większość adoratorów tutaj, to tylko wzdychająco-marzące i przestraszone elementy smile
                • rozmaryn_1 Re: Bladamery 25.09.15, 12:42
                  big_grin i znowu mnie rozśmieszyłaś smile)
      • rozmaryn_1 Algaria 24.09.15, 18:47
        królowa buław, 7 buław, król denarów
        W pierwszym odruchu pomyślałam, że jakaś kobitka się Tobą interesuje big_grin Cóż... niewykluczone wink Ale dociągnęłam do tej królowej papieża i myślę, że wielbiciel Twój to facet z zasadami, a przynajmniej pozornie. Może by trochę tych zasad odpuścił, ale coś mi się zdaje, że on może być żonaty i ta jego królowa wielka zazdrośnica ma na Was oko i się wepchała przed nim, żeby pokazać, kto tu rządzi. Z taką babką lepiej nie zaczynać, bo może być niebezpiecznie. Papież to facet raczej uległy i dobrotliwy (przynajmniej dla mnie), tradycje rodzinne są najważniejsze, zwłaszcza jak pani go pilnuje. Ale wróćmy do królowej... Pan widocznie lubi błyszczeć i prowokować, lubi być zauważany i budzić fascynację, ma duży urok osobisty i nie przejdzie niezauważony. Tak więc pod tą maską poważnego i szanowanego gościa kryje się iskra zmysłowości i chęć wyzwolenia się z tego wizerunku. Zaangażowany jest pozornie bym powiedziała. Może uwodzić, przyciągać, ale to taka gra w tym układzie kart. Chce zwrócić koniecznie Twoją uwagę na siebie i będzie kręcił się i pokazywał od jak najlepszej strony, ale ostatecznie król denarów to jednak wybór wartości tradycyjnych, poczucie odpowiedzialności i żadnych wyskoków. Możliwe, że będą Was łączyć jakieś sprawy finansowe, może zaproponuje zasponsorowanie nowych książek? wink
        • algaria Re: Algaria 24.09.15, 21:19
          Dziękuję..
          I co myślisz że ten pan się ujawni? - Już drugi raz wychodzi Ci że to facet związany z branżą i pracą.. No chyba nie ten co głos miał nieziemski a wygląd trolla z krzaków? Da mi upust na książki big_grin
          Tego to nie chce .. A Księcia z bajki tam w kartach nie widziałaś?
          • rozmaryn_1 Re: Algaria 24.09.15, 21:22
            No niestety, żadna 7 pucharów się tak nie kręciła smile
    • bronxi Re: trochę rozrywki dla każdego :) 23.09.15, 22:29
      Ja też ciekawa jestem czy mam wielbicielasmile
      Ostatniego to pamiętam z czasów liceum jak walentynki mi posyłałsmile
      • rozmaryn_1 Bronxi 24.09.15, 18:49
        3 denary, 2 denary, cesarzowa (doc. 6mieczy, as mieczy)
        Pana znasz być może z pracy, bo sporo denarów. Prawdopodobnie jest zajęty czyli żonaty lub w związku. 3 den. wskazuje na relację przyjacielską, może być kumplem Twojego faceta na przykład, coś czasem Ci przekazać, załóżmy wiadomość, przynieść książkę, którą ktoś inny od Ciebie pożyczył itp. Taka osoba trzecia, ale bez flirtów raczej. Jego zaangażowanie jest takie sobie, dużo niezdecydowania, ale co mu się dziwić, skoro potem mamy cesarzową. Wygląda na to, że to może być jego partnerką, która utnie to zainteresowanie jednym cięciem miecza.
        • bronxi Re: Bronxi 25.09.15, 07:08
          Rozmarynku myślałam i myślałam co to może być za wielbiciel, ale w sumie nie mam żadnego pomysłu. Tak sobie myślę, że to może któryś z Panów co odwiedzają nas w biurze i przynoszą różne pisemka do kierownika, bo jest kilku takich, więc może któryś z nich.
          A z reguły są to Ci sami i zawsze mili, uśmiechnięci, więc pewnie któryś z nich się czai smile
          Ale co racja to racja, wszyscy zaobrączkowani, więc flirtu chyba nie będzie.
          Dziękuję dobrze wiedzieć, że ma się jeszcze ukrytych wielbicieli smile
          • rozmaryn_1 Re: Bronxi 25.09.15, 08:56
            To by pasowało do takiego pana, jak opisujesz smile
            • bronxi Re: Bronxi 25.09.15, 09:32
              Tylko takie coś mi pasuje, bo więcej nigdzie nie mam kontaktu z panami, a w pracy bardzo często, znają mnie, bo często przynoszą papierki, hmmm?? tylko który to ? smile
              Oto jest pytanie.
              Pozdrawiam Cię serdecznie
    • iza_p79 Re: trochę rozrywki dla każdego :) 23.09.15, 23:21
      Poproszę
      Może coś mnie zaskoczy wink
      • rozmaryn_1 Iza 24.09.15, 18:50
        mag, król pucharów, rycerz buław
        Ktoś jest Tobą mocno zafascynowany i sądzę, że to pociągający i atrakcyjny mężczyzna. Mag wskazuje na faceta, który jak raz zwróci na siebie uwagę, to potem trudno pozostać na niego obojetnym wink Ma w sobie to coś, co przyciąga jak magnes, choć wcale nie musi być człowiekiem otwartym ani wylewnym. Wręcz przeciwnie, dla mnie mag to czakra gardła, a ona jest często zablokowana, więc facet jest nakręcony, wzbudzi silną fascynacje, ale może być tak powściągliwy gdy chodzi o konkrety, że nie wiadomo, jak się do niego zbliżyć. Jest tez zaangażowany emocjonalnie, bo król pucharów wyszedł czyli wzbudzasz w nim prawdziwe uczucia. Tak jak jednak sądziłam, jeśli chodzi o maga, to ciężko go ugryźć, będzie czarował i się wycofywał... w rycerzu buław może pojawić się nagle, zamieszać w Twoim życiu i sercu, a potem krok do tyłu... Tutaj Ty sama musiałabyś pomóc mu i wykazać się większą otwartością, jasną komunikacją, bo inaczej nic konkretnego z tego nie wyniknie, bo pan może stracić swą odwagę.
        • iza_p79 Re: Iza 25.09.15, 19:47
          Bardzo dziękuję smile
          Niestety póki co nic mi nie wiadomo o wielbicielu wink
          Dość zaskakująco, że wyszło trzech panów w kartach.
          • rozmaryn_1 Re: Iza 25.09.15, 19:51
            ja widzę tylko jednego wink
            • iza_p79 Re: Iza 25.09.15, 19:58
              Wiem, chodziło mi o trzy "męskie karty", chociaż to nie ma znaczenia.
              • rozmaryn_1 Re: Iza 25.09.15, 20:05
                karty czytam sytuacyjnie, chyba ze pytanie wskazuje inaczej.
                • rozmaryn_1 Re: Iza 25.09.15, 20:08
                  A tak w ogole to mało entuzjazmu z Twojej strony jak na tak pozytywna wróżbę. Niejedna dziewczyna z tego wątku rozpromieniłaby się na taka wiadomość, a Tobie się najwyraźniej nie podoba uncertain Rozumiem, że możesz nie wiedzieć o kogo, chodzi, ale to było na wielbiciela (w tym równiez tajemniczego, skrytego), a z Ciebie jakby powietrze uszło.... Nie rozumiem tego.
                  • iza_p79 Re: Iza 25.09.15, 20:25
                    Już tak mam, że jestem grzeczna i powściągliwawink
                    wróżba super, bo miałam podejrzenia, że wyjdzie pustelnik smile
                    Piękne karty i pewnie piękny wielbiciel, który gdzieś tam czeka.
                    Jeszcze raz dziękuję Rozmarynie za cudowną wróżbę.
                    • rozmaryn_1 Re: Iza 25.09.15, 20:41
                      czemu wyczuwam ironię?
                      ale w sumie co to za róznica, moge wróżyc komu chce, a jak nie mam ochoty to nikt mnie tu nie zatrudnia wink
                      • iza_p79 Re: Iza 25.09.15, 20:53
                        Przepraszam, jeśli to tak zabrzmiało.
                        Nigdy na tym forum nie napisałam nic ironicznie, naprawdę doceniam to, że moje prośby o wróżby spotykają się z odpowiedzią Twoją, czy kogoś innego, doceniam to, że ktoś poświęca swój czas, energię, wiedzę.
                        Nie jestem wylewna, i w życiu i na forum i być może dlatego można tak odczytać moje posty.
                        Naprawdę nie miałam niczego złego ani złośliwego na myśli.
    • aprepope Re: trochę rozrywki dla każdego :) 24.09.15, 00:17
      Cholerka, o tym nie pomyslalam - nie ma wcale gwarancji, ze jakis tam jest..a to bedziemy sadzic chyba juz po karcie n°1, czy 2 i 3 karta ma jakas "racje bytu".. Pomysl na zabawe pierwsza klasasmile
    • caro-caro Re: trochę rozrywki dla każdego :) 24.09.15, 06:59
      Wchodzę, patrzę, a tu bab jak na targu big_grin
      nie wiem czy mogę, bo to ostatnio mi wywróżyłaś tajemniczego pana, Rozmarynko. Oglądam teraz z zainteresowaniem wszystkich mijanych mężczyzn hihi mam zgadywankę.
      Jeżeli uważasz, że można go bardziej prześwietlić to proszę, może jakiś wskazówek mi dołożysz, jeżeli uznasz, że dość to dość, poczekam na rozwój wypadków kiss
      • rozmaryn_1 Caro 24.09.15, 18:51
        Nie będę pozbawiać Cię rozrywki wink Chyba jednak wciąż o tym samym panu karty mówią.
        7 pucharów, 2 buławy, sprawiedliwość
        Pan wzdycha, marzy i fantazjuje smile Zauroczenie bankowo pewnewink Jednak brak mu odwagi, nie może sie przełamać, chciałby, ale boi sie porażki, więc tak tkwi w sferze wyobraźni. Sprawiedliwość nie zapowiada romansu, ale możliwe są kontakty bardziej formalne, może jednak coś załatwiacie ze sobą?
        • caro-caro Re: Caro 24.09.15, 19:06
          Kurczęęę a może on dopiero mi się w życiu pojawi? Potwierdziłaś obecność tego pana, więc będę czujna wink nie odpuszczę żadnemu hahaha tongue_out cudowne jest uczucie wiedząc, że komuś się podobam
          Dziękuję dziękuję big_grin
          • rozmaryn_1 Re: Caro 24.09.15, 19:17
            Nie odpuszczaj, ale chyba będzie trudno z tym panem, bo on do działania wiadomo jaki jest wink
    • leda-is-one Re: trochę rozrywki dla każdego :) 24.09.15, 07:41
      Dzień dobry wszystkim smile
      Wróciłam, weszłam, i nim się rozglądnę do końca to w kolejkę którą zauważyłam się ustawiam.
      Tak Rozmarynie,bardzo proszę i ja smile
      .
      • nagietek123 Re: trochę rozrywki dla każdego :) 24.09.15, 10:06
        Poproszę, a jakże smile
        • rozmaryn_1 Nagietek 24.09.15, 18:52
          2 miecze, kochankowie, królowa buław
          Dla jasności do kochanków dociągnęłam śmierć, 4 buławy i 10 puch.
          Pan dużo o Tobie myśli, budzisz w nim pragnienia, ale tez jest to sprzeczne z jego celami, rozsądkiem, sytuacja nie pozwala mu pójść za głosem serca. Druga karta również mówi o trudnym dylemacie, serce ciągnie w jedną stronę, a rozsądek w drugą, jednak dalsze karty wskazują, że zwycięży jednak rozsądek i coś mi się zdaje, że pan ma rodzinę, jest zajęty. Jednak kiedy się spotkacie, możesz poczuć się w pełni kobietą, poczuć się atrakcyjna i pożądana, iskry mogą iść, chemia może wisieć w powietrzu i właściwie mogłabyś go wziąć jak misia z półki wink Jednak pan będzie się bronił, bo on juz podjął decyzję, przynajmniej na najbliższy czas.
      • rozmaryn_1 Leda 24.09.15, 18:51
        paź denarów, 6 buław, rycerz buław
        Nie, pan wcale nie musi być młodszy od Ciebie wink Pazie wskazują natomiast, że w jego odczuciu może nie mieć szans u Ciebie, to jego nastawienie psychiczne. Karta ta wskazuje mężczyznę, który szuka związku poważnego i jest gotów się zaangażować całkiem serio. Chciałby mieć pewność jednak, że nie zostanie odrzucony. Widzi się w giermku czyli możliwe, że może uważać się za mało interesującego dla Ciebie. W 6 buław widać, że miałby ochotę Cię zdobyć, ale boi sie, że poniesie klęskę, więc musi wybadać sprawę, wywęszyć, jakie ma szanse. Dlatego potem pojawia się rycerz buław. Wpadnie sprawdzić, jakie robi na Tobie wrażenie, ale nie pozostanie zbyt długo, bo widocznie nie będzie miał dalej pewności, czy potraktujesz go poważnie.
        • leda-is-one Re: Leda 25.09.15, 06:50
          Dziękuje pięknie Rozmaryn smile Znowu mi wyobraźnię uruchomiłaś i będę za każdym rogiem jakiegoś cichioca nieśmiałego szukać.Nabrałam nawet już pewnych podejrzeń w jednym kierunku..ale mnie by się to nie podobało./dawny mój sąsiad na fejsbuku mnie atakuje jak światełko w lodowce/
          Nic to,ważne ze mnie ktoś jednak wielbi..najwyżej za uszy wyciągnę,już tu było coś kiedyś o podobnym przesłaniu dla mnie. wiec może ciąg dalszy nastąpi w końcu...Pozdrawiam.Leda
          • rozmaryn_1 Re: Leda 25.09.15, 08:58
            Ten pan powinien się sam ujawnić, po krzakach kryć się nie bedzie przed Tobą. Caro ma gorzej, bo tamten to tylko z głową w chmurach, ale Twój ...
    • gorgeous89 Re: trochę rozrywki dla każdego :) 24.09.15, 10:47
      Oo to i Ja poproszesmile
      • rozmaryn_1 Gorgeus 24.09.15, 18:53
        król mieczy, 2 denary, 6 denarów (doc. 5 mieczy)
        Facet nie jest wylewny i nawet jak poczuje coś do kobiety, to raczej się z tym nie zdradza. Lubi wolność, niezależność, nawet jak wejdzie w związek, to nie ma pewności, czy sie nagle nie wycofa. Kieruje się raczej zdrowym rozsądkiem. Wpadłaś mu w oko, ale nie jest zaangażowany 100%owo. Raz by chciał, raz mu przechodzi, rozważa, analizuje, zmienia zdanie. Na pewno może zafascynować w rozmowie. Raczej jednak nic z tego nie będzie, bo jedno z Was może mieć do zaoferowania mniej niż drugie. Ktoś mógłby poczuć się wykorzystany, niedoceniony, a nawet istnieje ryzyko odrzucenia, a przynajmniej strach przed porażką i ośmieszeniem obdarowując uczucie niewłaściwej osobie.
        • gorgeous89 Re: Gorgeus 24.09.15, 20:54
          Powiem szczerze, ze nie mam pojecia o kogo chodziwink co to za wielbiciel sie czai? Ale tak jak mowisz, nie jest wylewny, wiec pewnie dlatego nie zauwazylam gowink

>Raczej jednak nic z tego nie będzie, bo jedno z Was może mieć do zaoferowania
          > mniej niż drugie.
          Tu sie zgadza, bo ja juz zajeta jestem. Mialam nadzieje, ze moze ktos wzdycha i polechce moje ego, ale nic z tego jak widacbig_grin

Dziekuje za karty, zabawa swietnasmile
          • rozmaryn_1 Re: Gorgeus 24.09.15, 20:57
            król mieczy... nie masz czego żałować wink
    • ziajka.a Re: trochę rozrywki dla każdego :) 24.09.15, 13:45
      Witam,
      Ja również bardzo chętnie smile
      • rozmaryn_1 Ziajka 24.09.15, 18:54
        sąd ostateczny, 5 den., król puch.
        Może to być pan z przeszłości, który wciąż o Tobie myśli, ale sąd to tez powroty, odnawianie znajomości, mężczyzna jak najbardziej poważny. Może odgrzebywać wspomnienia, niekoniecznie pojawi się natomiast w realnym życiu. 5 den. wskazuje, że raczej utknie w tym stanie. Może to ktoś, z kim zerwałaś, pokłóciliście się, a może nawet już o nim zapomniałaś. Pragnąłby odnowy kontaktu, ale nie chce "żebrać" o Twoje uczucia, nie chce litości, a widocznie na nic więcej nie ocenia swoich szans u Ciebie. A szkoda, bo król puch. wskazuje na miłosne uczucia, zwłaszcza, że dociągnęłam do tego 6 puch czyli tęskni, wspomina najpiękniejsze chwile, coś musiało Was łączyć .
        • ziajka.a Re: Ziajka 24.09.15, 20:42
          Rozmarynku az sie wzruszylam, jest ktos taki z Mojej przeszlosci nie jestesmy razem , jestesmy skłoceni bo ktos bardzo namieszal miedzy nami, mimo ze duzo czasu minelo z Mojej strony jest jeszcze uczucie i zwyczajnie za nim tesknie, czy on teskni? nie mam pojecia ale bardzo milo mi to slyszec jakoby tak miało byc, kiedys tez pytalam Ciebie o niego czy sie pogodzimy i rowniez powiedzialas mi ze on by sie ucieszyl z Mojego kontaktu ale to Ja musialabym wyjsc z inicjatywa, niestety chociaz bardzo bym chciala kontaktu z nim nie moge sie odezwac pierwsza, przyznam szcerze nie sadziłam ze to wlasnie on wyjdzie tu jako wielbiciel mysłałam , ze jestem mu juz calkiem obojetna i szcerze mowiac obstawialam kogos kto aktualnie obok Mnie sie kreci, a tu takie miłe słowa smile bardzo dziękuje wink
          • rozmaryn_1 Re: Ziajka 24.09.15, 20:54
            Ciesze się, że wiesz, o kogo chodzi, dziekuję za weryfikację smile
    • funnylittlething Re: trochę rozrywki dla każdego :) 24.09.15, 13:52
      O, to ja bardzo poprosze, wielbiciel jak najbardziej znany, pan P. smile
      • rozmaryn_1 Funny 24.09.15, 18:55
        7 den., 2 miecze, 8 den.
        To bardzo cierpliwy mężczyzna i nie będzie biegał za kobietą i zdobywał ją szturmem, bo to nie w jego stylu. Z jego punktu widzenia dał Ci jakiś znak, że jest zainteresowany i teraz czeka, czy coś z tego będzie, a ma wątpliwości i bije się z myślami. Czeka na dalszy rozwój sytuacji, ale nie jest do końca przekonany sam, czego chce. Niby chce, ale coś go blokuje, może chcieć jeszcze czegoś innego, odczuwa silne napięcie wewnętrzne, potrzebuje spokoju. Widać w przyszłości, że jakoś trudno będzie Wam do siebie dotrzeć, coś wyhamowuje tą znajomość, jakieś wątpliwości właśnie, może być tak, że ktoś powstrzymuje się tutaj przed wejściem w głębszą relację.
    • rozmaryn_1 wyjaśnienia techniczne 24.09.15, 18:38
      dotyczące interpretacji kart. Wyszłam z założenia, że "każda potwora znajdzie swego amatora" wink i choćby miał się pojawić sąsiad- dziadek emeryt, ale pytam o mężczyznę zainteresowanego Wami. Nie miałam ani razu odczucia, że tego faceta po prostu nie ma, że on nie istnieje. Wyszli różni mężczyźni- wygrzebani z przeszłości, obecni, zakompleksieni, zranieni, ale i pewni siebie i przebojowi, za to niepoważni. Jak zainteresowanie jest letnie, to karty tez to pokazały, więc to nie jest tak, że każdy z nich za wami szaleje. Wielbiciel jest wiec słowem umownym, a takich prawdziwych wielbicieli pokazały karty kilku dziewczynom, ale nie wszystkim. Czasem pojawiły się skomplikowane relacje, kiedy jedno drugiego być może nie rozumie. Miało być z przymrużeniem oka, więc tak to potraktujcie, może akurat kogoś rozpoznacie, dajcie wtedy znać smile Niektóre z Was sugerowały mi konkretnego faceta, ale nie na tym miała polegać zabawa, więc nie sugerowałam się Waszymi podpowiedziami. Podaję karty, żebyście same mogły sobie potropić. Miłej zabawy smile
    • rozmaryn_1 zamykam wątek 24.09.15, 18:39

• bladamery Re: zamykam wątek 25.09.15, 11:58
        A ja technicznie dziękuję za caly wątek, bo była to miła lektura, ale też nauka przy okazji. Takie 2 w 1 smile
        • rozmaryn_1 Re: zamykam wątek 25.09.15, 18:52
          Ty się nie ucz ode mnie, bo tez Ci zaczną wychodzic w kartach tacy wielbiciele- jak to Ty ich nazwalaś? Jakieś zabawne elementy w kazdym razie big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka