Dodaj do ulubionych

Karty mogę wyciagnąć

11.11.15, 13:58
Mam na dziś wolne, to troche czasu moge poświecic kartom smile
Macie do wyboru:
1. Anielskie na relacje z drugim człowiekiem (tylko podajcie czy relacja damsko- męska czy inna) lub pytanie duchowe
2. Casanova na miłość
3. Pytanie innego rodzaju- wtedy sama wybiorę talię
Pozdrawiam smile
Obserwuj wątek
    • algaria Re: Karty mogę wyciagnąć 11.11.15, 14:00
      Mam dygotki o finanse - listopad taki gorący, w wydatkach, a i grudzień nic chłodniejszy - Jak byś mogła choć po karcie na oba miesiące osobno - byłabym Ci wdzięczna i dźwięczna
      • rozmaryn_1 Algaria 11.11.15, 14:40
        Listopad:
        tak bedzie- 9 puch i wisielec
        tak nie- 8 mieczy
        podsumowanie- gwiazda
        Źle nie bedzie, bo 9 puch to biesiadowanie i cieszenie się finansami, choć wisielec wskazuje, że jakiegoś przypływu gotówki, czegoś extra tez nie bedzie, bo tu trwamy w tym co mamy, czasem ta karta wskazuje, że zdajemy sie jakos na innych lub nie mamy innego wyjscia musimy na cos czekać. Jednak i przestojów tez nie ma czyli co masz miec, to dostaniesz. Gwiazda jako podsumowanie jest dobra na planowanie długodystansowe, dobre perspektywy na przyszłość, może bedziesz więc robic jakieś plany na potem.
        Grudzień:
        Tak bedzie- 10 pucharów
        Tak nie- śmierć
        Podsumowanie- 10 den i 3 miecze
        Widać, że to grudzień, bo rodzinnie się zrobiło smile Powinno starczyc na super święta, choć 3 mieczy zapowiada kierowanie sie rozsądkiem w wydatkach.
        • algaria Re: Algaria 11.11.15, 14:49
          Ojej nie wiem jak Ci mam dziękować - kamień z serca.
          Bo to i studniówka, a dama chce i sztuczne rzęsy i paznokcie i kreację i but nowy, fryzjer, kosmetyczka, biżu, a na to kasa tongue_out I samochody i ogrzewanie i borsuk w pianie - no pieniądze płyną, ale dobrze, że na wszystko wystarczy kierując się rozsądkiem smile
          Jeszcze raz dzięki
          Archanioł dla Ciebie - Haniel - Wrażliwość - Jesteś szczególnie uwrażliwiona na emocje i energie. Szanuj siebie i swoje odczucia.
          A od siebie dodam oczyszczaj się i zabezpieczaj by nic na Ciebie nie wlazło np jakiś kapturowiec nie daj Panie, bo tego pozbyć się to ciężko strasznie.
          • rozmaryn_1 Re: Algaria 11.11.15, 14:59
            Dziekuję za Haniela i oby się sprawdziła wróżba smile
    • meda08 Re: Karty mogę wyciagnąć 11.11.15, 14:16
      Witaj Rozmarynku
      Poproszę o przesłanie, motto czy nie wiem jak to dobrze ująć w słowa na nadchodzący rok.
      Pozdrawiam i dziękuję
      • bladamery Re: Karty mogę wyciagnąć 11.11.15, 14:26
        I mnie listopad nie rozpieszcza finansowo. oby w grudniu gorzej nie było. Wszystko na styk, a wręcz mam wrażenie, że wydaję więcej niż mam wink Jakie prognozy w tej kwestii do końca roku Rozmarynie? Dzięki!
        • rozmaryn_1 Bladamery 11.11.15, 14:57
          Ogólnie- paź puch
          tak bedzie- paź buław, 5 mieczy
          tak nie- as puch
          wynik- 5 den
          Uważaj, jak zarzadzasz finanasami, bo jest dużo prawdopodobieństwo podjecia niewłasciwej decyzji, a także moga sie pojawić nieprzewidziane wydatki, możliwe, że zwiazane z dziećmi, bo aż dwa pazie wyszły. Przelewac się nie bedzie niestety, trzeba dużo rozwagi, może się też coś niespodziewanie posuć tongue_out Mam na mysli złośliwość rzeczy martwych. Niewykluczone, że bedzie trzeba od kogos coś pozyczyć, ale jesli taka sytuacja bedzie, to znajdzie sie osoba, która pomoże, bo paź puch zawsze skory do pomocy w razie czego.
          • bladamery Re: Bladamery 11.11.15, 15:01
            Szybsza niż błyskawica normalnie!

No....., dzieci to skarbonka bez dna, a jak się jedno naprawi, to drugie się natychmiast zepsuje - przynajmniej ja tak mam ostatnio i stąd pytanie smile Widać, że jeszcze chwile to potrwa smile Dziękuję Ci uprzejmie - idę zacisnąć pasa smile
            • rozmaryn_1 Re: Bladamery 11.11.15, 15:16
              Trzymam kciuki :
      • rozmaryn_1 Meda 11.11.15, 14:47
        "Jesteś chroniona od wszelkiego rodzaju krzywd. Najgorsze już za Tobą. Odpręż się i poczuj bezpiecznie."
        Zajrzałam tez do drugiej talii i ta mi pokazała, że powinnaś popracować nad tym, żeby wybaczyć komuś coś bardzo złego, co Ci uczynił, chodzi o kogoś, kto zadał Ci "cios w serce". Abyś mu to wybaczyła dla własnego zdrowia i dobrego samopoczucia, żebys usunęła ta truciznę, bo zatruwa Ci życie. Trzymam kciuki smile
        • meda08 Re: Meda 11.11.15, 20:40
          Dziękuję. Zapowiada się optymistycznie. Nie bardzo wiem komu mam wybaczyć? Mozna jakos doprecyzowac komu? Zero skojarzeń. Jesli nie da sie to Pewnie dowiem się, bo czas to najlepszy doradca.
          JESZCZE RAZ DZIĘKI
    • gosia44114 Re: Karty mogę wyciagnąć 11.11.15, 14:47
      Witam, moge poprosić? zdecydowanie na relacje damsko meska z Panem o którym myslęsmile
      • rozmaryn_1 Gosia 11.11.15, 15:09
        Wyciagnęłam Casanovę, ale nieciekawe te karty wyszły tongue_out Chyba, że jesteście małżeństwem? Bo pan mi stoi ewidentnie w zwiazku (król i królowa denarów), poza tym on wydaje się w ogóle cięty na pieniadze. Jesli łaczą Was jakieś sprawy z tym zwiazane, to na pewno chce interesów z Tobą. Jeśli nie, to jego serce jest niestety zamkniete i nie w głowie mu miłość (4 denary, na karcie facet liczy tylko kasę, a kobieta naga siedzi mu na stole z boku, a on w ogóle nie zwraca na nią uwagi). Pan może miec magnetyczną i pociagającą osobowośc w magu, ale mysli tylko o konkretach, korzysciach. Poza tym jego nastepny krok wobec Ciebie to 3 miecze- no zadnego kroku tu nie widać tylko zdrowy rozsądek, a i wynik nie lepszy- as mieczy. Przykro mi, nic tu nie widze miłosnego sad
        • gosia44114 Re: Gosia 11.11.15, 15:19
          hmm...no to mam dylemat...małżeństwo -owszem, ale łączy nas tylko kasa własnie, troche z nim utarczek mam w ostatnim czasie:/...generalnie kto inny siedzi mi w głowie , a on też z kasą powiązany ale zawodowo...Kogo byś obstawiała???
          • rozmaryn_1 Re: Gosia 11.11.15, 15:24
            Stawiałam na tego, o kim myslałaś.
    • pinia1214 Re: Karty mogę wyciagnąć 11.11.15, 14:56
      To ja poprosze karty jakie chcesz.pytanie czy facet o ktorym mysle mysli o tym aby sie pogodzic chociazby na swieta.generalnie jak on sie czuje z tym bo cos niezostalo zakonczone.pozdrawiam
      • rozmaryn_1 Pinia 11.11.15, 15:15
        Wyglada na to, że jest zajety bardzo praca i w ogóle sie za wiele nad tym nie zastanawia, mozliwe, że inne sprawy są dla niego teraz ważniejsza i jeszcze jakieś tam może mieć uprzedzenia w głowie. Cos mu czasem zaświta, że może powinniście pogadać, ale pokieruje się zdrowym rozsadkiem i nie zrobi kompletnie nic. Przyjmie postawę- "jak Ci zależy, to sama cos zrób".
        • pinia1214 Re: Pinia 11.11.15, 15:39
          Wyglada ze mmu dobrze jest w zyciu, zadowolony jest.mnie juz niestety nie.i tu zalezy juz od slepego losu i trafu.czemu to wszystko jest tak pogmatwane..
    • ziajka.a Re: Karty mogę wyciagnąć 11.11.15, 16:15
      Rozmarynku jesli mogę i nie nadszarpuje Twojej uprzejmosci smile Poznalam ostatnio pana P. co z tego moze wyniknąć?
      • rozmaryn_1 Ziajka 11.11.15, 16:31
        Jesteś pewna, że P jest wolny? Wyglada na to, że on do tej pory tłumił swoje potrzeby emocjonalne i do Ciebie cos poczuł. Na razie jest to cos delikatnego, jakieś uczucie szczere. Jakby zatesknił za uczuciem zakochania się, a jednoczesnie widzi jakieś przeszkody, aby się zaangażować, więc raczej stara się zamknąć na Ciebie, zanim mogłoby to rozwinąć się w coś wiekszego. Tak jakby mu sie tłukło w głowie, że to uczucie trzeba ukryć przed Tobą czy światem, bo jest w jakiejś trudnej sytuacji i zdrowy rozsadek podpowiada, żeby nie iść za daleko. Jakby kogos miał? Niby żadnej kobiety nie widać, ale ogólna energia powstrzymująca go przed pójściem dalej. On sam nie wie, jak się zachować wobec Ciebie i nie bedzie chciał się odkryć z przemysleniami, a może jakimiś sprawami. Jest tu cos wartościowego w tym wszystkim, tak jakby karty mówiły, że teoretycznie warto by było tą znajomość pociągnąć dalej i pozwolić się jej rozwinąc, bo facet przyzwoicie w kartach wygląda, ale coś tu kogoś powstrzymuje, jakby zobowiazania (kobieta, alimenty, nie mam pojecia). Jesli jest w zwiazku, to czuje się nim znudzony, za dużo rutyny. W każdym razie on nie bedzie umiał wejść głębiej w tą znajomość, bo wydaje mu sie, że nie ma dla Was mozliwości, szans na zwiazek. Ale emocje są, tylko konkretnych kroków brak.
        • ziajka.a Re: Ziajka 11.11.15, 17:26
          Rozmarynku odpowiedzialas na pytanie o ktorym pomyslałam ale nie napisalam smile a tez chodzilo Mi po głowie czy jest wolny ? generalnie twierdzi ze tak ze jest kilka miesiecy po rozstaniu ale kto to wie tak naprawde, własnie z jednej strony jest niby konkretny facet a z drugiej sama nie wiem, wczoraj przyjechal z kwiatami do Mnie do pracy a dzis prawie sie nie odzywa, widze ze cos jest nie tak, kurcze kiedys Mi Algaria wyciagla na zycie uczuciowe do konca roku pazia kielichow razem z 3 kielichami.. moze to On tongue_out
          Bardzo Ci dziekuje smile Pzodrawiam Cie serdecznie smile
          • rozmaryn_1 Re: Ziajka 11.11.15, 17:49
            Nie przekreslaj go jeszcze, może ma jakiś kredyt do spłacenia z byłą, jakieś nieuregulowane sprawy i boi sie o tym powiedzieć? Może spróbuj to jakoś z niego wyciagnąć, bo tej kobiety w kartach nie było.
            • ziajka.a Re: Ziajka 11.11.15, 18:07
              Moze tak byc bo wiem ze razem mieszkali, sprobuje jak tylko sie odezwie wink
    • nagietek123 Re: Karty mogę wyciagnąć 11.11.15, 16:20
      Mam takie pytanie kominiarskie. Jaki będzie efekt przeróbki komina? Tzn. czy będzie się lepiej palić? No i efekt cieplny rzecz jasna.
      • rozmaryn_1 Nagietek 11.11.15, 16:40
        Takie bedzie Twoje zadowolenie po przeróbce komina- 8 pucharów. Sporo emocji tu widać i tak od razu to zadowolona nie bedziesz, bo to karta sprzecznych uczuć, coś mi się zdaje, że bedziesz biegać na dwór i sprawdzać, jak dym idzie wink
        Taki bedzie efekt cieplny- 3 buławy, oj bedzie ciepło smile) Efekt powinien być wyczuwalny wyraźnie.
        • rozmaryn_1 Re: Nagietek 11.11.15, 16:42
          Tak mi jeszcze przyszło do głowy, że może bedzie trzeba wyczyścić komin przy okazji, żeby wszystko działało dobrze, ale pewno dbasz i o to.
          • nagietek123 Re: Nagietek 11.11.15, 22:15
            Bardzo dziekuję za karty, uspokoiłam się smile
    • nikix4 Re: Karty mogę wyciagnąć 11.11.15, 17:16
      To poproszę smile
      Na relacje z pewnym panem X. Tylko nie wiem jak zapytać, żeby było "dobrze zapytane".
      Może jakiego rodzaju będą te relacje i czy będą czy nie będą, bo sama nie wiem, co myśleć o tej znajomości.
      • rozmaryn_1 Nikix 11.11.15, 18:19
        Pan mi stoi w karcie śmierci i mam odczucie, że on szuka zapomnienia od jakiejś miłości? Próbuje zapanować nad wspomnieniami o tej kobiecie, czyje się ogólnie rozbity i brak mu uczucia, ale tu nie chodzi o jakiekolwiek uczucie, ale o tamto, które jeszcze go trzyma. Jemu strasznie brakuje kogos, ale mam uczucie, że nie chodzi o Ciebie, a o jakąś inną i on potrzebuje po prostu takiej ucieczki od swoich mysli. Nie znaczy to, że mu się nie podobasz, ale raczej zaproponuje Ci jakiś ciepły układ przyjacielski, miałby ochotę odwrócić swoją uwagę od kogoś innego, mozliwe, że bedzie chciał zaiwestować swój czas i energię w Waszą znajomość. Nie jest w pełni gotowy się otworzyć jednak na nowy zwiazek, bo nie zerwał z przeszłością i emocjonalnie jest jakby w innym świecie i na razie tam utknął.
        • nikix4 Re: Nikix 11.11.15, 18:46
          Dzięki smile
          Na razie zachowam dystans i zobaczymy.
          • rozmaryn_1 Re: Nikix 11.11.15, 18:59
            Facet nie wychodzi nieszczerze, więc nie musisz sie obawiać. Każdy z nas przechodzi rózne momenty w życiu, czasem trudne, więc nie musimy się odtrącać w takich chwilach, natomiast ostrożnie z angazowaniem sie, bo on może potrzebowac czasu smile
    • niunia7472 Re: Karty mogę wyciagnąć 11.11.15, 18:01
      Witam poproszęo karte na Miłość czy uda mi sie randka w piatek? z góry dziekuje i Miłego spokojnego wieczorku
      • rozmaryn_1 Niunia 11.11.15, 18:22
        Mam wrażenie, że do randki nie dojdzie, bo ktoś będzie miał jakieś ważne sprawy.
        • niunia7472 Re: Niunia 11.11.15, 18:33
          rozumniem możliwe ze tak bedzie -aa tak mi zależało w ogóle sie spotkamy ma na imie Jurek ma 30lat faajny facet aale tak czuje ze na pisaniu sie skonczy
          • niunia7472 Re: Niunia 11.11.15, 18:35
            moge coś wiecej naa jego temat wiedziec
        • niunia7472 Re: Niunia 14.11.15, 17:39
          Witam do randki doszło i była códowna mam nadzieję ze na 1 sie nie skonczy
    • rozmaryn_1 Dziś już przerwa 11.11.15, 19:01
      Ale jakby ktos potrzebował, to jutro postaram sie dokończyc smile
      • niunia7472 Re: Dziś już przerwa 11.11.15, 19:03
        dziekuje slicznie
    • bronxi Re: Karty mogę wyciagnąć 11.11.15, 19:09
      Rozmarynku ja bym chciała zapytać czy w najbliższym czasie pojawią się jakieś radosne zdarzenia? Czy ten rok zakończę raczej na zadumie i takim ogólnym zniecheceniu? W ostatnim czasie kilka rzeczy sprawiło, że straciłam energię i skrzydełka mi oklapły..
      Poprawi się??
      Z góry dziękujęsmile
      • kashaa_35 Re: Karty mogę wyciagnąć 11.11.15, 19:40
        Cześć Rozmaryniesmile ja prosiłabym o karty na grudzień - styczeń i o ważne wydarzenia , pozytywy i niespodzianki... Dziękuje..smile
        • rozmaryn_1 Kashaa 12.11.15, 16:47
          Nie robię wielkich rozkładów na forum, to takie raczej mini-wrózby.
          Co spotka Cię pozytywnego- 3 buławy
          co Ci to da- król mieczy, paź mieczy
          czego dotyczy- głupiec
          Głupiec może mówić o tym, że pojawi się cos nowego w Twoim zyciu, może to byc nowa szansa, nowa możliwość, coś czego do tego pory nie robiłas, albo postawi Cię to w nowej sytuacji, z która nie miałaś doświadczenia. Może to być jakis wyjazd, poznanie nowych ludzi, niewykluczone, że bedzie to miało zwiazek z Twoimi sprawami zawodowymi, ale niekoniecznie. Pojawi sie nowa możliwość i nowy cel do zrealizowania. Powinno dodać Ci to pozytywnej energii, bo buławy to ogień, więc zapału braknąć nie powinno, choć trzeba też odwagi, żeby sięgnąc po nowe. Bedziesz musiala wszystko dokladnie przeanalizować, a może nawet się kogoś poradzic, bo nie bedzie to sytuacja, w której bedziesz chciala zaryzykować i pójść na całość, a dokladnie wszystko wziąć pod uwagę i pokierowac się zdrowym rozsądkiem.
          Tak czy inaczej zacznie się coś nowego dziać w Twoim zyciu, o ile bedziesz miała ochotę pójść w tym kierunku.
          • kashaa_35 Re: Kashaa 13.11.15, 20:24
            Dziękuje i pozdrawiam smile
      • rozmaryn_1 Bronxi 12.11.15, 16:38
        U Ciebie "kwiecień-plecień" czyli troche radości, trochę smutków, jak to w życiu.
        Co doda Ci pozytywnej energii- sąd, papież
        Co Ci to da- głupiec, 9 pucharów
        Aż 3 karty rodzinne, więc na pewno nie nowi ludzie i wydarzenia wniosą radość w Twoje zycie i dobra energię, a ci, których znasz, kochasz, są Ci bliscy czyli starzy przyjaciele i oczywiście rodzina. Święta moga byc bardzo udane, docenisz tradycje, a w kazdym razie warto by było i stabilizację i poczucie bezpieczeństwa, jakie daje Ci rodzina. Może być beztrosko i leniwie, dużo śmiechu, a przynajmniej odpoczynku. Masz szansę zregenerować siły i nabrac nowej mocy czerpiąc własnie ze tego, co w Twoim zyciu stabilne i pewne, ze swoich korzeni.
        • bronxi Re: Bronxi 14.11.15, 09:42
          Dziękujęsmile Fajnie, że święta zapowiadają się rodzinnie, bo tak właśnie je spędzamy od dzieciństwa. W sumie z rodziną i starymi przyjaciółmi czuję się najlepiej i w sumie od nich czerpię energię. Nawet już wczoraj wyskoczyłam na mały wypad z moją koleżanką z którą troche zaniedbałyśmy nasze spotkania i fajnie spędziłyśmy czas.
          Pozdrawiam i milego weekendu życzęsmile
    • rozmaryn_1 Koniec 11.11.15, 21:39
      Kto nie dostał odpowiedzi, dostanie jutro, a wiecej pytań juz nie przyjmuje. Życzę spokojnej nocki wszystkim i pozdrawiam smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka