14.04.16, 17:10
Widze ze nastała moda na zagadki jezeli moge i ja wziąć udział i macie ochotę sprawdźcie sie smile)
Otóż ide dzis na taki "konkurs" bardzo przeżywam bedzie sporo drużyn 6osobowych,niestety spóźniliśmy sie i mamy ostatni stolik 3 osobowy wiec drużyna osłabiona,jest to zabawa w naszym mieście wszyscy sie praktycznie znamy boje sie kompromitacji,ze odpadniemy pierwsi niby sie mowi ze to tylko zabawa ale kazdy chce wygrać sprawdzić sie,od wczoraj sie denerwuje
Zagadka -jak nam pójdzie ,czy narobimy wstydu? Przegramy z kretesem czy mamy szanse pobić młodzież ? Sa nagrody i od sponsorów i pula pieniężna ,trafi cos do nas??
Rozwiazanie późnym wieczorem
Obserwuj wątek
    • sucharek70 Re: Zagadka 14.04.16, 22:59
      Nikogo nie wciągla moja zagadka ,ja sie jednak podzielę wynikiem nic nie wygrałam i1 pkt brakło aby umieścić nas na tablicy najlepszych pomimo tego jesteśmy bardzo zadowolne szczęśliwe i spełnione,za tydzień ciąg dalszy pójdziemy juz na luzie i z większym dystansem pierwszy raz w grze i prawie podium
    • leda-is-one Re: Zagadka 15.04.16, 07:48
      Sucharku to nie tak, zagadkom dajemy minimum jeden dzień. Właśnie chciałam wyciągnąć karty, bo ja ranny ptaszek jestem, w innym czasie nie mam możliwości a tu rozwiązanie..
      Przypomnij nam za tydzień, odpowiednio z czasem dla nas. na pewno nas tu kilka zobaczysz.Tymczasem sie nie zniechęcaj, tam i tu, trzymam kciuki smile
      • sucharek70 Re: Zagadka 15.04.16, 18:20
        Wiem ze to krotki czas ale w środę sie dowiedziałam ze w czwartek gra tak bardzo bałam sie isc i chciałbym i sie boje ..... wiem ze to głupie troche ale polegliśmy tylko w zasadzie na sporcie 3/10 prawie wszyscy wiedzieli a my 4 kobietki wiec chyba żadna ujma byłyśmy jedyna drużyna bez męskiego pierwiastka za tydzień sie nie damy !
        Jezeli macie ochotę możemy się zabawic jak pójdzie w następny czwartek ,dla mnie to była przede wszystkim fajna zabawa wesoło nie o wygrana chodzi ale o sprawdzenie sie ,tylko bałam sie ze bedziemy ostatni z ostatnich a tu miłe zaskoczenie ,pozdrawiam smile))
    • rozmaryn_1 Re: Zagadka 15.04.16, 19:24
      Ciesze się, że fajnie Wam poszło smile
      Ja od wczoraj słabo stoję energetycznie, więc nie mam siły brać udziału w zagadkach. Wczoraj tylko wyciagałam Nagietkowi karty, bo obiecane. No dobra, jak mi się zdaje, że ktoś w potrzebie (czyli nie zagadka, a potrzeba), to próbuję się zmobilizować, bo jakis taki pęd mam wtedy... uncertain
      Trzymam kciuki za kolejne sukcesy smile
    • algaria Re: Zagadka 16.04.16, 20:40
      No właśnie c chciałam wziąć udział - to może zadaj co to za "sport" - tylko daj czas min 48 a nawet 72 godziny smile Gratuluje - teraz pewnie pójdzie lepiej
    • aprepope Re: Zagadka 17.04.16, 13:47
      Zagadka nie musi byc glownie okazja do wykonania komus wrozby..nawet i po kolejnych zawodach mozna zadac na to, jak Ci/Wam na nich poszlo smile Fajnie jest tez zgadywac to, co juz sie wydarzylo / co jest juz wiadome Zadajacemu, bo to wtedy dla Uczestnikow dobra okazja do..zgadywania smile a zagadek nigdy dosc - moze i nam tez ktos zorganizuje kiedys taka z nagrodami od sponsorow i pienieznymi, jak u Sucharka wink
      • sucharek70 Re: Zagadka 18.04.16, 23:43
        Ok wiec pisze wczesniej w czwartek kolejny etap -jest to qwiz 5 tematów po 10 pytań i nigdy nikt nie wie jakiej dziedziny bedzie dotyczyć wiec moze spróbujcie zgadnąć czy "siadna" nam kategorie i jaki bedzie rezultat....chciałabym znalezc sie na tablicy najlepszych to wiadome
        Teraz juz tak nie przeżywam no i bedziemy miec chłopów i to 2! A w sporcie bezkonkurencyjni smile))
        • aprepope Re: Zagadka 19.04.16, 10:36
          ale mamy przed czwartkiem zgadywac? to ja moze sprobuje w piatek smile no chyba, ze zasponsorujesz nagrody, albo odpalisz Zwyciescy jakas dole od tej Twojej wygranej wink

Sucharek, zdecyduj sie, czy prosisz o wrozbe na czwartek, czy zadajesz zagadke? smile
          • sucharek70 Re: Zagadka 19.04.16, 23:26
            moja mysla była zagadka -jak nam pójdzie? Bo i dla mnie była to wielka zagadka i ńiepewnosc ponowię pytanie w takim razie czy mamy szanse na wygrana ?a kiedy odpowiecie to kwestia Waszego czasu i chęci napewno zweryfikuje smile))
            • sucharek70 Re: Zagadka 22.04.16, 01:31
              Byłam ......zobaczyłam wróciłam jesli macie ochotę na zagadkę jak poszło jestem gotowa do weryfikacji
              Ech taka se zabawa a tak sie nakręciłam ze aż strach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka